GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Reverse Roleplay yeni sunucusu için "kullanılmamış ve paylaşılmamış" mod

Başlatan Jarveus, 09 Mayıs 2022, 19:43:19

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Matite

Kullanacaklar rahatça kullanır en azından .
Son düzenlenme: 03 Ekim 2022, 16:24:26 Matite
https://sampmobile.com
179.61.147.180:7777

ZeroCMD

kimse mod için yalvamıyor sadece merak ediyoruz içine bakmak için pawnonun psinden anlayaman adamsın biz öğrenmek istiyoruz senin gibi para verip millete köpek çekip ukalalık yapmıyoruz.
Son düzenlenme: 19 Ekim 2022, 17:28:42 ZeroCMD

ZeroCMD

Ve paneli bir web master arkadaşıma incellettim bir çok açığı mevcut işte yaptığınız iş bu kadar

DracDonix

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

feickthelord

Alıntı yapılan: ZeroCMD - 19 Ekim 2022, 15:07:36
Ve paneli bir web master arkadaşıma incellettim bir çok açığı mevcut işte yaptığınız iş bu kadar

tm

ⓘ User is suspected to be a part of a child abduction organization. Please report any suspicious activity to GTAMulti staff.

Kaimas

ZeroCMD

Alıntı yapılan: feickthelord - 19 Ekim 2022, 20:27:53
Alıntı yapılan: ZeroCMD - 19 Ekim 2022, 15:07:36

tm

Ben webmaster değilim bana söylediği bu sorgulamada yaptığı sırada önce doğrulama yapmadığını ve bunun sıkıntı çıkarabileceğiniz söyledi de sen kimsin ki ben cevap veriyorum işine bak

Jarveus

deks1337

Herhangi bir yardım beklemiyorum, sadece bildiriyorum.

Jarveus'unda dediği gibi, mod pawndan anlayan kişiler için, ben kullanamadım :D

herşey sıfırken görmedim destek

Rain

Dile hakim olmayanların zaten giremeyeceği bir paket, üst düzey sistemleri var bakıp ilham alınabilir eline sağlık

still alive

Emirhancolak

Hocam eline koluna sağlık mod şahane olmuş uzun uğraşlar sonucu kullanabildim fakat bazı sorularım olucak DC'den ekleyemiyorum bana bi yardımcı olma şansın var mı?