GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

VEXERA PP ÇALINTI MOD

Başlatan Jamaikan., 10 Şubat 2024, 19:54:24

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Jamaikan.

Vexera PP sunucusunun oyun modu, bug dolu bir mod zaten bunu o sunucuda oynayanlar bilir. Bir bug fixi için haftalarca uğraşan elemanlar.

Modun asılı Congenial Police Pursuit sunucusuna ait. Vexera tarafından sıfırdan türkçeleştirilmiş veya yapılan bir mod değil.

https://dosya.co/mzn1885g28gr/Police_Pursuit.rar.html

Trojan olduğunu düşünenler sadece .pwn alıp veya .exe dosyalarını farklı bir moddan geçirip kullanabilir. İyi kullanımlar.

sametduweisch

map.pwn dosyasını açıp insus diye aratıp bakabilirsiniz SAPP'nin 2019 yılında insus tarafından temel olarak map ve pwn şeklinde yabancı sitede insus tarafından paylaşılan mod zaten o zamanlar bu platformda olanlar bilir sadece oyun başlama temeli olan bir mod, hiçbir alakası yoktur iyi forumlar PRİM kasmak için paylaşılan bir paylaşım.

sametduweisch

Modu zaten isteyenlere SQL ve oyun temelini discord üstünden gösterebilirim, sıfırdan kendimden kodlandığını sadece oyun başlangıç temeli SAPP'nin sadece

Jamaikan.

#McAllen

Sadece gülüyorum elimin altından geçmiş bir mod için :D

Developer

sametduweisch

Alıntı yapılan: #McAllen - 10 Şubat 2024, 21:24:40
Aynen dostum bi sen eksiktin, gel göstereyim mod aynımıymış

Jamaikan.

Bence de gülmelisin usta, sıfırdan yaptım gibi söyemlerde bulunan mahlukatlar için açıldı konu. Congenial Police Pursuit modu olmasına rağmen halen ben yaptım diyor :D

Jamaikan.

Alıntı yapılan: gonyalimane :) - 10 Şubat 2024, 21:31:55
Sana birisi developerlik teklif etti, kabul ettin modu aldın ve adamı engelledin. O adamı bulursam eğer bu konuya yorum atmasını sağlayacağım :D

#McAllen

Alıntı yapılan: gonyalimane :) - 10 Şubat 2024, 21:31:55

Tamam kanka en iyi pawn developer sensin QWOEKQWOEKEOQWKEQW

Developer

Jamaikan.

Jamaikan.

Halen daha aynı mod değil diye sızlanacak kişiler var :D Konuya koyduğum linkteki mod ile malum sunucuyu karşılaştırabilirsiniz. Yeteneksiz developer samet lider tablosunda bulunan C-PP yazısını bile değiştiremeyecek kadar acemi.

Daha fazla prime ve tavize gerek yok, 5 çeken sunucularla rekabet tercihim değil.

sametduweisch

Reazam

Jamaikanın metal sağlık
Son düzenlenme: 11 Şubat 2024, 00:27:38 Reazam Sebep: .

Jamaikan.

Jamaikan.

Ben zaten bot atamadığımı söylüyorum orda :D atabilsem atardım ama haklisin yalan yok