GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Kapanış: San Andreas Survival | 37.123.98.94 | www.sanandreashp-s.com

Başlatan _Code, 09 Ekim 2017, 20:38:32

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Literary

iZombie

Bu tarz sunucular genellikle fazla dayanmıyor yinede başarılar.

jamaika

map üzerinde çalış biraz onun yanı sıra sistemleri beğendim

_Code

Yeni ekran görüntüleri yüklendi, hikaye ve map tamamen değiştirildi.
Bir grup sahte bilim insanı Las Venturas'da insan ömrünü artıran bir tür bitki tohumu bulduklarını iddia eder. Bu tohum öyle bir tohumdur ki zarar görmeden 1000 yılı aşkın süreyi atlatmış.
Bu tohumu Area 69'da bir şekilde ekmişler. Bu şey ekildikten 10 dakika sonra hızlı bir şekilde büyümeye başlamış ve adeta dağ gibi olmuştu, oradaki herkes şaşkınlıkla bu şeyin büyümesini izlemişler ancak az sonra başlarına geleceklerinden habersizlerdi.
Daha sonra bunun mantar türü olduğu saptanmış ve hemen kayda geçilmişti. Büyümesini 1 saat gibi bir sürede tamamlayan bu mantar türü, büyüdükten hemen sonra etrafa spor saçarak yakınındaki insanları zehirlemişti ancak bazı insanlar zehirlenmemişti bunun nedeni hala bilinmemekte. Zehirlenen insanlar bir anda değişik değişik hareketler sergilemiş ve diğer zehirlenmeyen insanları ıssırmaya çalışmıştı. Bu hastalık hızla yayılıyordu. Durum gittikçe kötüleşiyordu, Los Santos ve San Fierro köprüleri salgın yüzünden yıkılmıştı ancak bu hastalığın yayılmasını pek engelleyememişti. Duruma hemen göz atan San Fierro Zombotech ekibi bu hastalığa ilaç üretebilmek için kollarını sıvamıştı ancak ilk deneme felaketle sonuçlanmıştı. Bu felaket sonucunda "Voltie" denilen insan görünümlü yaratıklar ortaya çıkmıştı. Bu yaratıklar kendilerinden ve hastalıklı insanlardan başka her şeye saldırıyordu. Bu yaratıklar üremeden bahsettiğimiz mantar türünün yakınlarında çoğalıyorlarmış.
Biz sizi bu felaketin 5 yıl sonrasına götürmekteyiz.

Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim.

SA:MP Turkiye CnR IP: server.sampturkiyecnr.com:7777

TRSinan28

Artık böyle sunucuların tutmasını istiyorum.Sıktı diğer çeşitler.Mod on numara abi eline sağlık :)

pag

Alıntı yapılan: RECEP - 05 Ocak 2018, 21:11:21

Yeni ekran görüntüleri yüklendi, hikaye ve map tamamen değiştirildi.
Bir grup sahte bilim insanı Las Venturas'da insan ömrünü artıran bir tür bitki tohumu bulduklarını iddia eder. Bu tohum öyle bir tohumdur ki zarar görmeden 1000 yılı aşkın süreyi atlatmış.
Bu tohumu Area 69'da bir şekilde ekmişler. Bu şey ekildikten 10 dakika sonra hızlı bir şekilde büyümeye başlamış ve adeta dağ gibi olmuştu, oradaki herkes şaşkınlıkla bu şeyin büyümesini izlemişler ancak az sonra başlarına geleceklerinden habersizlerdi.
Daha sonra bunun mantar türü olduğu saptanmış ve hemen kayda geçilmişti. Büyümesini 1 saat gibi bir sürede tamamlayan bu mantar türü, büyüdükten hemen sonra etrafa spor saçarak yakınındaki insanları zehirlemişti ancak bazı insanlar zehirlenmemişti bunun nedeni hala bilinmemekte. Zehirlenen insanlar bir anda değişik değişik hareketler sergilemiş ve diğer zehirlenmeyen insanları ıssırmaya çalışmıştı. Bu hastalık hızla yayılıyordu. Durum gittikçe kötüleşiyordu, Los Santos ve San Fierro köprüleri salgın yüzünden yıkılmıştı ancak bu hastalığın yayılmasını pek engelleyememişti. Duruma hemen göz atan San Fierro Zombotech ekibi bu hastalığa ilaç üretebilmek için kollarını sıvamıştı ancak ilk deneme felaketle sonuçlanmıştı. Bu felaket sonucunda "Voltie" denilen insan görünümlü yaratıklar ortaya çıkmıştı. Bu yaratıklar kendilerinden ve hastalıklı insanlardan başka her şeye saldırıyordu. Bu yaratıklar üremeden bahsettiğimiz mantar türünün yakınlarında çoğalıyorlarmış.
Biz sizi bu felaketin 5 yıl sonrasına götürmekteyiz.

Aklıma Half Life geldi sebepsizce :D

staple

Başarılar dilerim, sunucu açılır açılmaz oradayım.  :helal:

Lé Spîke

Recep Yaptıysa Olmuştur. :helal: Başarılar kardeşim

_Code

_Code

Yakında bir video çekip paylaşacağım.

unitedrp

Başarılar dilerim, yol yakınken sunucuyu ingilizceye çevirip öyle açın derim. Türkiye'de değerinin karşılığını göreceğini sanmıyorum.

_Code

Yeni ekran görüntüleri yayınladım.
Mod günden güne gelişiyor.  :helal:

Hades

Farklı bir mod,tutacağından eminim.Uzun zamandır SA-MP Türk serverlerinde böyle bir şey bekliyorum.Başarılar.  :helal:

RealmsPL

Açıkçası çok beğendim, Roleplay sunucularını tercih ederim ama bu mod bi harika adamım! :polis:

_Code

Yeni ekran görüntüleri attım, birçok iyi yönde değişiklik yaptık modda.
Yorumlarınız için teşekkürler.
Video geldiğinde eski ekran görüntülerini sileceğim.
Karantina bölgeleri: Bu sistem ile San Andreas hükümeti'nin karantinaya aldığı bölgelerde dolaşılabilecek. Bu bölgelere giriş için en az 5 seviye olmalısınız. Bu bölgelerde birçok zombi bulunmaktadır.
Karantina olması yanı sıra korkutucu bir bölge olacaktır.  :helal:
Son düzenlenme: 27 Ocak 2018, 23:51:13 RECEP