GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
08 Ağustos 2025, 16:12:59

GTA VI | Ekran Görüntüleri

Başlatan Impeccable, 18 Mayıs 2025, 13:37:38

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Impeccable

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ

Karakterler

Bölgeler - Manzara - Oyun İçi

Kaynak: Rockstar Games

lazlow

Eline sağlık, çok güzel bir derleme olmuş. Karakter tasarımları zaten sağlam ama beni asıl etkileyen grafikler oldu. GTA 5'e kıyasla ciddi bir ilerleme var gibi duruyor. Renkler daha canlı, ortamda sürekli bir hareket var. Gerçekten yaşayan bir şehir hissi veriyor. Umarım oynanış da en az görseller kadar güçlü olur.

Krips Je

Herşey çok güzel ancak niye bilmiyorum trailer 2 de npclerin, karakterlerin yüzü bana robot gibi geldi. Şaşırmaları, gülüş falan. Yüz ifadelerinden başka herşey çok güzel. Umarım 2026 senesine kadar daha realistik yüz ifadeleri geliştirirler

"Kodunu yaz, gerisini compiler düşünsün." - Meçhul Yazılımcı

Impeccable

Alıntı yapılan: Krips Je - 18 Mayıs 2025, 17:49:57
Herşey çok güzel ancak niye bilmiyorum trailer 2 de npclerin, karakterlerin yüzü bana robot gibi geldi. Şaşırmaları, gülüş falan. Yüz ifadelerinden başka herşey çok güzel. Umarım 2026 senesine kadar daha realistik yüz ifadeleri geliştirirler

Buna dikkat eden kişi sayısının az olduğunu düşünüyorum, ilk fragmanı hatırlarsan Lucia ve Jason'ın dükkanı bastığı sahnede yürüyüşleri de biraz tuhaf gözüküyordu, bu gibi detayları oyunun çıkışına kadar geliştireceklerini düşünüyorum ama.

Alıntı yapılan: lazlow - 18 Mayıs 2025, 15:04:30
Eline sağlık, çok güzel bir derleme olmuş. Karakter tasarımları zaten sağlam ama beni asıl etkileyen grafikler oldu. GTA 5'e kıyasla ciddi bir ilerleme var gibi duruyor. Renkler daha canlı, ortamda sürekli bir hareket var. Gerçekten yaşayan bir şehir hissi veriyor. Umarım oynanış da en az görseller kadar güçlü olur.

Renkler Vice City'nin atmosferinden kaynaklı bence :D