GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[TR] Akdeniz Roleplay [www.akdeniz-roleplay.com]

Başlatan Danky, 29 Haziran 2025, 16:16:16

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Danky

SA:MP platformunda yıllardır süregelen kopyala-yapıştır sistemlere, gelişigüzel yönetilen sunuculara ve kalitesiz deneyimlere karşı bir duruş sergilemek için yola çıktık. Akdeniz Roleplay, Türk SA:MP camiasına farklı bir vizyon, gerçek bir kalite ve samimi bir topluluk ruhu kazandırmak için kuruldu.

Bu sadece bir sunucu değil. Bu bir proje, bir hayal ve aynı zamanda bir meydan okumadır.
Geleneksel kalıpları yıkmak, yüzeysel sistemlerden uzak durmak ve oyuncuya hak ettiği değeri vermek için buradayız.

Akdeniz, sıradan sunucular gibi günü kurtarmaya çalışmıyor.
Biz her detayı düşünülmüş, her satırı emekle yazılmış bir yapı sunuyoruz. Sunucu tarafında optimize edilmiş sistemler, kullanıcı dostu arayüzler ve bugüne kadar eksikliği hissedilen detaylar... Hepsi, bu projenin temelini oluşturuyor.

Bununla da yetinmedik.
Web tabanlı altyapımız sayesinde oyuncularımıza oyun dışında da ulaşılabilir, pratik ve şeffaf bir deneyim sunuyoruz. Kayıt sisteminden karakter yönetimine, başvuru süreçlerinden istatistiklere kadar her şey online erişilebilir ve güvenli şekilde tasarlandı.

Akdeniz Roleplay; sadece rol yapan değil, rolü yaşayan, onu geliştiren, saygı gösteren** bir topluluk inşa etmeye kararlı.
Burada kurallar ezberletilmez, karakterler özgürdür.
Yaratıcılık teşvik edilir, emek ödüllendirilir.

Yalnızca bugünün değil, yarının Roleplay kültürünü oluşturmak isteyen herkes için Akdeniz, bir başlangıç noktasıdır.

Danky - Server Management - Developer
Orvy - Sub Management
Arda - Head Admin
OxyXD - Head Admin

[-]

Furkanulas

Safari'den sonra Bosphorus RPG bu konsepti denemişti, yanlış hatırlamıyorsam 4 yıl kadar önce. Açıldığı günden beri gayet güzel roller dönüyordu, ortam da fena değildi. Oyuncu sayısı da o dönem hiç azımsanacak gibi değildi.

Yeni açılan bu sunucunun da uzun ömürlü olmasını umuyorum. İstikrarlı şekilde ilerlerseniz, sağlam bir kitle oluşturmanız işten bile değil.

Alıntı yapılan: Furkanulas
Ayrıca küçük bir öneri:
Sisteme dair kısa videolar ya da tanıtım içerikleri konunun içine eklenirse, oyuncuların ilgisini daha fazla çekebilirsiniz. Görsel anlatım her zaman daha etkili oluyor.

Başarılar dilerim. Güzel işler çıkarmanız dileğiyle.
Son düzenlenme: 29 Haziran 2025, 18:44:57 Furkanulas
Code is like humor. When you have to explain it, it's bad.

Danky

Alıntı yapılan: Furkanulas - 29 Haziran 2025, 18:43:42
Safari'den sonra Bosphorus RPG bu konsepti denemişti, yanlış hatırlamıyorsam 4 yıl kadar önce. Açıldığı günden beri gayet güzel roller dönüyordu, ortam da fena değildi. Oyuncu sayısı da o dönem hiç azımsanacak gibi değildi.

Yeni açılan bu sunucunun da uzun ömürlü olmasını umuyorum. İstikrarlı şekilde ilerlerseniz, sağlam bir kitle oluşturmanız işten bile değil.

Alıntı yapılan: Furkanulas
Ayrıca küçük bir öneri:
Sisteme dair kısa videolar ya da tanıtım içerikleri konunun içine eklenirse, oyuncuların ilgisini daha fazla çekebilirsiniz. Görsel anlatım her zaman daha etkili oluyor.

Başarılar dilerim. Güzel işler çıkarmanız dileğiyle.

Teşekkür ederiz, en kısa sürede sistemlerden paylaşım gelicek. <3

Krips Je

İlk önce uzun ömürler diliyorum sunucuya. umarım bir heves uğruna açılıp kapanmaz. Yakın zamanda showroomları bekliyoruz!

"Kodunu yaz, gerisini compiler düşünsün." - Meçhul Yazılımcı

DracDonix

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Danky

Alıntı yapılan: Backup - 30 Haziran 2025, 08:27:45
Başarılar
Alıntı yapılan: DracDonix - 30 Haziran 2025, 00:55:20
başarılar
Alıntı yapılan: Krips Je - 30 Haziran 2025, 00:25:35
İlk önce uzun ömürler diliyorum sunucuya. umarım bir heves uğruna açılıp kapanmaz. Yakın zamanda showroomları bekliyoruz!

Teşekkürler, en kısa sürede paylaşımlar gelicek.

Frampo

Danky

Pakete ve Web tarafına yetişemediğimden, Web Developer ve SA:MP tarafına developer aranıyor. OOC Market tarafından gelicek ücretlerden pay verilicektir.

Feovac

Başarılar dilerim,

Akdeniz isminin hakkını vermesi için akdenizde bulunan popüler mekanları kapsaması lazım. Özellikle Santa Maria Beach tarafında sahil ve sahil kenarı evlerin yerine Akdeniz kesimini andıracak mapler eklenebilir. Mappercınız varsa benden fikir alabilir.

Türk Konsepti size + kitle kazandırır Furkan arkadaşımızın dediği gibi Safari ve Borphousdan sonra adam akıllı Türk Konsept sunucu tutturan olmadı. Düzeni oturttuktan sonra gerisinin geleceğinden eminim.

Türkiye'nin En Büyük Mobil/PC Discord Topluluğu

Xenon1453

"Pawn ve Web tarafında çalışıcak arkadaşlara, OOC Market tarafından gelen ücretlerden pay verilicektir."

Henüz daha kendini tanıtan bir sunucu değil, duyurularında da ilk önce oyun dışı market bölümüne yer verilmiş.

Başarılar.

Danky

#İptal yazı
Son düzenlenme: 02 Temmuz 2025, 10:16:04 Danky

Danky

mtb

konu tanıtımı safari roleplay den çalıntı

bilgiler yazan forum başlığı tamamen aynısı safariyle

2017-2025

Danky

Alıntı yapılan: mtb - 02 Temmuz 2025, 07:25:42
konu tanıtımı safari roleplay den çalıntı

bilgiler yazan forum başlığı tamamen aynısı safariyle

Safariye benzettim evet doğrudur. Bunda yalan söylemicez. Biz şahsen bi konu tanıtımı ile uğraşacak biri değiliz. Biz gereken lafı ve icraati açıldığımızda ve ilerleyen süreçte göstericez zaten.