GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Northland kurucusu - bloodsucker kısacası akamontanaa ( Dolandırma)

Başlatan !Cratos, 01 Temmuz 2025, 01:51:38

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

!Cratos

Selamlar ilk öncelikle, bir arkadaşın nasıl yalancı ve para göz aynı zaman da dolandırıcı olduğunu bahsediyorum ki bilmeyenler için tekrar alışveriş yapmamanız için. @bloodsucker adlı arkadaş ile 29.06.2025 tarihinde bir satın alış gerçekleştirip bana attığı dosya da eksik olmadığını belirtti, ama dosyada pwn dosyasındaki satırlarındaki eksiklerle karşılaştık para gönderildi elimde dekont ve konuşmaların bile resmi var hala iade ya da göndermeme gibi ithamda bulunuyor.

Gönderdiği modun içindeki pwn dosyasının satırları.

Not:Para için değil para için neler yapabileceğini göstermek amacım.

''Sana yeleğim kadar değer vereceğime ve seni Harley'im kadar süreceğime söz veriyorum.''

Liraka

JS,PAWN,LUA,C#,UNİTY ENGİNE

SertugJust

xd

DracDonix

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Krips Je

Kendisini tanıyorum ve eski bir dostum. Neden böyle birşey yaptı bilmiyorum öyle birisi olduğunuda düşünmüyorum.

Geçmiş olsun kardeşim! :)

"Kodunu yaz, gerisini compiler düşünsün." - Meçhul Yazılımcı

!Cratos

Alıntı yapılan: Krips Je - 01 Temmuz 2025, 14:16:02
Kendisini tanıyorum ve eski bir dostum. Neden böyle birşey yaptı bilmiyorum öyle birisi olduğunuda düşünmüyorum.

Maalesef böyle birşey var ve kendisi hala ısrarcı bir şekilde bakmamaya devam ediyor, elimiz de kanıtlar mevcut bekliyoruz oturduk arkadaşı 10 kişi bekliyoruz.

''Sana yeleğim kadar değer vereceğime ve seni Harley'im kadar süreceğime söz veriyorum.''

Krips Je

Alıntı yapılan: !Cratos - 01 Temmuz 2025, 19:21:30

Maalesef böyle birşey var ve kendisi hala ısrarcı bir şekilde bakmamaya devam ediyor, elimiz de kanıtlar mevcut bekliyoruz oturduk arkadaşı 10 kişi bekliyoruz.

benimle discord üzerinden iletişime geçin.
dc - alpfx

"Kodunu yaz, gerisini compiler düşünsün." - Meçhul Yazılımcı

!Cratos

Alıntı yapılan: Krips Je - 01 Temmuz 2025, 20:04:13
Alıntı yapılan: !Cratos - 01 Temmuz 2025, 19:21:30

benimle discord üzerinden iletişime geçin.
dc - alpfx

Kardeşimle iletişime geçtim, kendisi bile herifin nasıl biri olduğunu gördü gerekli kanıtlarımızı sunduk.

Maggie

evli barklı çocuklu samp 0.3.7 atası.

XziiTriOzz

Yıl olmuş 2025 üstelik ölü bir platform için. Ne gerek vardı :allaalla:

yeni piyasanın eski çocukları

_Code

Bu arkadaşın benim modumu satın alıp tekrar satmaya çalışmasından dolayı kendisini  mahkemeye vereceğim.
Son düzenlenme: 03 Temmuz 2025, 14:04:54 _Code

SA:MP Turkiye CnR IP: server.sampturkiyecnr.com:7777

Feovac

Açıkçası ben dolandırıcı olsam 1000 tl için böyle bir riske girmezdim. Montanayla bayağıdır muhabbetimiz var ancak bu olayda bende şahit olarak bulundum. Gerçekten dolandırmamış olsa grupta yazılanlara cevap verirdi. Grupta onun haricinde 9 kişi onun asıl modu atmasını bekledi. O ise sadece dışardayım diye ses kaydı attı. Gerçekten ayıp 1000 tl için deymeyecek hareket. Samp Mediada gereken yapıldı zaten, yolu açık olsun.

Türkiye'nin En Büyük Mobil/PC Discord Topluluğu

deksdeveloper

Alıntı yapılan: _Code - 02 Temmuz 2025, 22:02:24
-
Ağabey ne yazdın sildin bilmiyorum ama mod senin modundu, ilk bana sat dediğimde recep abi satma dedi deyip 2 hafta sonra roleplay sunucusunda bugfix karşılığı takas teklif etti muhtemelende mesajlar duruyor. Bu dingile güvenmekle hata yapmışsın

DracDonix

Alıntı yapılan: deksdeveloper - 03 Temmuz 2025, 08:58:43
Alıntı yapılan: _Code - 02 Temmuz 2025, 22:02:24
-
Ağabey ne yazdın sildin bilmiyorum ama mod senin modundu, ilk bana sat dediğimde recep abi satma dedi deyip 2 hafta sonra roleplay sunucusunda bugfix karşılığı takas teklif etti muhtemelende mesajlar duruyor. Bu dingile güvenmekle hata yapmışsın

recepin dayz modunu mu düdüklemeye çalışmış o kadar saçma bilgiler var ki :)

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)