GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[0.3.DL] Side Police Pursuit - discord.gg/sidepp

Başlatan Feovac, 10 Temmuz 2025, 22:24:28

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Feovac

POLİCE PURSUİT NEDİR?
Police Pursuit, oyuncuların polis ve suçlu rollerine ayrılarak kovalamaca, operasyon ve stratejik mücadeleler yaşadığı aksiyon tabanlı bir oyun modudur. Suçlular, şehir genelinde kaçarak yada inip sıkarak polislerden kurtulmaya çalışırken; polis ekipleri ise onları yakalamak, durdurmak ve şehri güvenli tutmakla görevlidir.

Bu sistem, sürükleyici kovalamacalar, araç takibi, polis telsiz sistemleri, seviye atlama gibi özelliklerle desteklenerek gerçekçi ve eğlenceli bir deneyim sunar. Side Police Pursuit, rol yapma (RP) unsurlarından uzak durarak doğrudan aksiyon ve rekabete odaklanır.

AMACIMIZ NEDİR?
Side Police Pursuit olarak amacımız; Türkiye'de uzun süredir hak ettiği değeri göremeyen, geliştirilmeyen ve sahipsiz bırakılan Police Pursuit modunu yeniden canlandırmak, oyunculara adil, dengeli ve keyifli bir oyun ortamı sunmaktır. Bugüne kadar Türk topluluklarında açılan Police Pursuit sunucularının çoğu kısa ömürlü olmuş, gerek yönetim eksiklikleri, gerekse artan hile kullanımı nedeniyle oyuncuların güveni sarsılmıştır. Sunucuların üzerine yeterince düşülmemesi, sistemlerin yüzeysel kalması ve oyuncu geri bildirimlerinin dikkate alınmaması da bu modun zamanla unutulmasına neden olmuştur.

Amacımız yalnızca bir sunucu açmak değil; Türkiye'nin en kaliteli, sürdürülebilir ve uzun ömürlü Police Pursuit topluluğunu oluşturmak. Bu hedef doğrultusunda, oyunun her alanında ciddiyetle çalışıyor ve her oyuncuya saygı çerçevesinde yaklaşarak, keyifli bir ortam inşa ediyoruz.

BİZ KİMİZ?
Bizler uzun zamandır San Andreas Multiplayer oyuncularına kaliteli hizmet sunan veya sunmaya çalışan, bu projeyi önceden planlayıp uygulamaya koyan bir grup Türk vatandaşıyız. Sampdan para kazanılmayacağını bilsekte sadece eskileri yad etmek için gecemizi gündüzümüze katarak kaliteli bir hizmet sunabilmeyi amaçlıyoruz.

SİSTEM VİDEOLARI ÇOK YAKINDA!

NOT:
Tanıtım ve Tasarım hakkında yapacağınız yorumlardan önce bu notu okumanızı rica ediyorum. Öncelikle hiç bir iddia söz konusu değildir, kimseye kafa tutmadan efendi gibi sunucumuzu açacağız. Önce ki projem olan Azteca Deathmatch'e yapılan saldırıları kimlerin yaptığının farkındayız. Eğer ki aynı saldırıyı burayada yaparlarsa olacaklardan sorumlu değiliz.

Tasarımlar ve tanıtım için tüm eleştirilere açığım. Fikire aç bir insan olduğum için de yazılan yorumların hepsine cevap yazacağım. Teşekkürler  :elsalla:

Sunucu Bilgileri
Discord : TIKLA!
WEB : :polis:
İP : :polis:

Türkiye'nin En Büyük Mobil/PC Discord Topluluğu

!Cratos

''Sana yeleğim kadar değer vereceğime ve seni Harley'im kadar süreceğime söz veriyorum.''

laéx

kalcor11

atatürk gibi sunucuya benziyor maşallah

Weystondev

Krips Je

"Kodunu yaz, gerisini compiler düşünsün." - Meçhul Yazılımcı

xeoNNN

DracDonix

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)