GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

GTATürk.com Geri mi Dönüyor?

Başlatan Impeccable, 27 Temmuz 2025, 00:20:01

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Impeccable

Merhaba,

Gtaturk.com/Forum adresine girdiğimizde aşağıdaki ekran karşımıza çıkıyor, forum geri mi dönüyor? Bilgisi olan var mı?

laéx

Backup

Acaba domain süresi bitip başka birisi mi satın aldı ? Böyle düşünmek istemiyorum geri gelirse çok güzel olur eskiden günlerimizi geçirdiğimiz forumdu.

Krips Je

Alıntı yapılan: Backup - 29 Temmuz 2025, 07:59:24
Acaba domain süresi bitip başka birisi mi satın aldı ? Böyle düşünmek istemiyorum geri gelirse çok güzel olur eskiden günlerimizi geçirdiğimiz forumdu.

Domain süresinin bitmesi en son ihtimal. Çünkü yıllardır kapalı olmasına rağmen GTATurk domainine hâlâ ödeme yapılıyor. Umarım tekrar açılır.

Benim düşüncem, GTA 6 yaklaştığı için eski projeler de yavaş yavaş yeniden gündeme gelmeye başlıyor gibi. Umarım güzel gelişmeler olur. :)

"Kodunu yaz, gerisini compiler düşünsün." - Meçhul Yazılımcı

Rodri

2005'de reglenmiş domainin ben boşa düşeceğini sanmam. Büyük ihtimal ya açıyorlar ya da domaini sattılar.

Discord: kvtil
Full Stack Developer. - Network Manager.

laéx

Alıntı yapılan: Backup - 29 Temmuz 2025, 07:59:24
Domain süresi bitmiş olması imkansız, 2005-2027 domain 2027 yılına kadar tescilli whois sorgusunu aşağıya bıraktım. Yüksek ihrimalle domain satılmıştır.

Backup

Umarım eski kayıtlarıyla birlikte açılır diyelim o zaman. Sıfırdan açılacaksa hiç zahmet etmesinler böyle kalsın daha iyi.

Impeccable

Alıntı yapılan: Backup - 29 Temmuz 2025, 16:15:14
Umarım eski kayıtlarıyla birlikte açılır diyelim o zaman. Sıfırdan açılacaksa hiç zahmet etmesinler böyle kalsın daha iyi.

Bence de aksi bir durum hata olur, umarız bütün konularla birlikte geri döner. :)