GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
16 Kasım 2025, 08:24:43

GTA 3 Karakterler

Başlatan Leonida, 01 Eylül 2019, 04:02:25

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Leonida

Alıntı yapılan: Gladiator - 13 Temmuz 2021, 10:31:51
Elinize sağlık Catalina'dan nefret ettim hep
Teşekkürler. Hangimiz etmiyoruz ki?

image

Leonida

Konu daha düzenli bir hale getirildi. Resimler Definitive Edition'daki halleriyle değiştirildi. Eksikler daha sonra tamamlanacak

image

yusufir

Alıntı yapılan: lazlow - 01 Eylül 2019, 04:02:25
Artık özgür olan Claude, Liberty'nin karanlık dünyasının önemli insanlarıyla tanışarak Catalina'dan intikam alma yolunda ilerleyecektir. Ara sıra yaralandığında sesler çıkarsa da hiç konuşmayan tek GTA ana karakteridir.

Benim şahsi görüşüm, Claude'un konuş(ama)masının sebebi (Oyunun hikayesinden yola çıkarak), oyunun giriş bölümünde Catalina, Claude'un ses tellerine zarar verdiği için, bu da haliyle Claude'un sessiz kalmasına sebep olmuştur. Bir başka teorim de, geçmişte yaşadığı bir travma Claude'u sessizliğe itmiş olabilir.

Leonida

Alıntı yapılan: yusufir - 11 Haziran 2025, 23:04:06
Benim şahsi görüşüm, Claude'un konuş(ama)masının sebebi (Oyunun hikayesinden yola çıkarak), oyunun giriş bölümünde Catalina, Claude'un ses tellerine zarar verdiği için, bu da haliyle Claude'un sessiz kalmasına sebep olmuştur.
Birinci ihtimal doğru değil. GTA 3'ün hikayesinden 9 yıl öncesinde geçen GTA San Andreas'ta Claude'u görüyoruz ve orada da konuşmuyor. Hatta CJ, onun için dilsiz yılan diyor.

image

yusufir

Alıntı yapılan: Leonida - 13 Eylül 2025, 19:52:21
Alıntı yapılan: yusufir - 11 Haziran 2025, 23:04:06
Benim şahsi görüşüm, Claude'un konuş(ama)masının sebebi (Oyunun hikayesinden yola çıkarak), oyunun giriş bölümünde Catalina, Claude'un ses tellerine zarar verdiği için, bu da haliyle Claude'un sessiz kalmasına sebep olmuştur.
Birinci ihtimal doğru değil. GTA 3'ün hikayesinden 9 yıl öncesinde geçen GTA San Andreas'ta Claude'u görüyoruz ve orada da konuşmuyor. Hatta CJ, onun için dilsiz yılan diyor.

Ya da çocukken (Ya da geçmişte) yaşadığı bir travma yüzünden konuşmuyor ya da konuşmak istemiyor olabilir.