GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[merciarp.com] Mercia Roleplay #wearethebest -discord.gg/merciarp

Başlatan Rylox, 20 Ekim 2025, 21:32:24

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Rylox

2025 yılında bu projeye başlandı fakat gelişimindeki süreçte olumsuz sebeplerden ötürü sizler ile paylaşılamadı.Şimdi ise ekibimiz ve kaliteli oyuncu kitlemiz ile sizlerle kaliteli bir rol deneyimi yaşamak için Mercia Roleplay olarak bu projeyi paylaşıyoruz.Sunucumuzda LS-RP'nin altyapısı olup bilinen tüm buglar fixlenmiş ve geliştirilmiştir.İlerlediğimiz günde sizler ile buluşmayı hedefliyoruz.Ayrıyetten yeni ekibimize katılmak isterseniz discord sunucumuzdan bildiri açabilirsiniz.

- Discord - gg/merciarp
- Forum
- İP: - 5.175.246.85
Son düzenlenme: 25 Ekim 2025, 13:33:04 Rylox

Feovac

Türkiye'nin En Büyük Mobil/PC Discord Topluluğu

Krips Je

"Kodunu yaz, gerisini compiler düşünsün." - Meçhul Yazılımcı

deksdeveloper

Projeye 2024'te başlanmadı, sizi 2 gün önce kovduk ve o zaman başladınız bu projeye. Sunucunuzda kullandığınız "LS-RP" tabanlı oyun modunuzun hiçbir hatası düzeltilmemiş, daha geliştiriciniz dahi yok. Ve utanmadan benim botumu VDS şifresi değiştirerek izin almadan kopyalıyor/kullanıyorsunuz. Üzgünüm ama bu sunucuyu açamayacaksınız 🥸

Feovac

Alıntı yapılan: deksdeveloper - 22 Ekim 2025, 09:49:39
Projeye 2024'te başlanmadı, sizi 2 gün önce kovduk ve o zaman başladınız bu projeye. Sunucunuzda kullandığınız "LS-RP" tabanlı oyun modunuzun hiçbir hatası düzeltilmemiş, daha geliştiriciniz dahi yok. Ve utanmadan benim botumu VDS şifresi değiştirerek izin almadan kopyalıyor/kullanıyorsunuz. Üzgünüm ama bu sunucuyu açamayacaksınız 🥸

Türkiye'nin En Büyük Mobil/PC Discord Topluluğu

Krips Je

Konu metni yazmaya üşenmiş bir sunucu sahibinin bu sunucuyu açabilmesini düşünmek zaten çokta inandırıcı değil gibi.

"Kodunu yaz, gerisini compiler düşünsün." - Meçhul Yazılımcı

Rylox

Alıntı yapılan: Krips Je - 23 Ekim 2025, 01:24:03

Konu metni yazmaya üşenmiş bir sunucu sahibinin bu sunucuyu açabilmesini düşünmek zaten çokta inandırıcı değil gibi.

Bu forumun günlük trafik sayısının eskisi kadar olmadığını düşünüyorum.Ek olarak buradan oyuncu çekmeyi amaçlamıyorum forumda ismimizin durması için bu konuyu açtım :D

Rylox