GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

San Andreas World Bütün İçerikler

Başlatan haroldjackson, 13 Ocak 2026, 17:53:49

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

haroldjackson

Oyunmodu, ve forum satılıktır. Foruma gömülü UCP vardır.

Sadece oyunmodu veya sadece forumu satın alabilirsiniz ancak ikisini birlikte alacağınız zaman fiyatta indirim yapabilirim.

Foruma bakmak isteyenlere özel hesap açabilirim, link https://san-andreas.world

Oyunmodundan elimde birkaç video var, daha fazlasını alıcılara gösterebilirim.
Oyunmodundan detaylı yazılmış telefon sistemi, görselli atm sistemi, görselli market sistemi ve çok daha fazlası vardır sunucunun açık olduğu beta döneminde 50 maddelik hotfix & güncelleme yapılmıştır. Aktif olarak bilinen bir bug yoktur, alacak kişi rahatlıkla oyunmodunu alıp sunucu açabilir.

Fiyat konusunda discord veya instagramdan ulaşarak bilgi alabilirsiniz.

Discord: shaarax
Instagram: cinaarercan

imza kalemle atılır

SertugJust

xd

haroldjackson

Ayrıca ilgilenenler için, oyunmodu içindeki haritalar ve skinlerle birlikte satılıktır. İçinde Gangland haritası gibi değerli haritalar bulunmaktadır. Oyunmodu okunulabilirlik ve performans odaklı yazılmıştır. Tamamen optimize bir şekilde çalışmaktadır.

imza kalemle atılır

ELLİOX

iletişim var mı ufak bir görüşelim

XziiTriOzz

güvenilir adam fakat mod rezalet :serefe:

he bu arada forumu satıyorsunuz da, forumu da siz yapmadınız :d?
forumun orjinal hali bu, zaten forumunuza girip incele yapınca da bu çıkıyor: https://custom.simplemachines.org/index.php?theme=2943
sadece isim değiştirerek forum kodlamış olmuyorsunuz
Son düzenlenme: 13 Ocak 2026, 18:07:32 XziiTriOzz
yeni piyasanın eski çocukları

Feovac

Alıntı yapılan: XziiTriOzz - 13 Ocak 2026, 18:05:50

forumun orjinal hali bu, zaten forumunuza girip incele yapınca da bu çıkıyor: https://custom.simplemachines.org/index.php?theme=2943

Açılıştan itibaren 1 hafta içinde oyun modu içinde ki bulunan tüm buglar fixlendi. Forumda güncelleme notları mevcut. Forum sıfırdan yazıldı dememiş zaten isteyen forumu satın alır hiç uğraşmaz isteyende attığın linkten indirip güvenlik açıkları ve ucp düzenlemekle uğraşabilir. Management kadrosu rezalet desen seni desteklerdim  :)

Türkiye'nin En Büyük Mobil/PC Discord Topluluğu

XziiTriOzz

Alıntı yapılan: Feovac - 13 Ocak 2026, 18:19:30
Alıntı yapılan: XziiTriOzz - 13 Ocak 2026, 18:05:50

Açılıştan itibaren 1 hafta içinde oyun modu içinde ki bulunan tüm buglar fixlendi. Forumda güncelleme notları mevcut. Forum sıfırdan yazıldı dememiş zaten isteyen forumu satın alır hiç uğraşmaz isteyende attığın linkten indirip güvenlik açıkları ve ucp düzenlemekle uğraşabilir. Management kadrosu rezalet desen seni desteklerdim  :)

Forum sıfırdan yapılmadı gibi söylemlerde bulunmadım zaten, webden de pek anlamam orası ayrı mesele. Kısa bir inceleme sonucunda zaten bu eleştiriyi paylaştım. Onun dışında, geliştirici ve sunucu kurucusu sharax'ı tanıyorum işini kaliteli yapmaya çalışanlardan fakat kendisi de biliyor ki etraftan sistem çekene en iyisi denilmez. Söylediklerimin hala arkasındayım, Discordum üzerinden saworld hakkında sohbet etmek isteyenlere de aynı şeyi çekinmeden söylüyorum zaten. Kadro konusuna gelecek olursak, özel olarak konuşmuştuk. Buradan tek diyebileceğim dışardan harbi rezaletti.

haroldjackson

Alıntı yapılan: XziiTriOzz - 13 Ocak 2026, 19:10:41
Forum sıfırdan yapılmadı gibi söylemlerde bulunmadım zaten, webden de pek anlamam orası ayrı mesele. Kısa bir inceleme sonucunda zaten bu eleştiriyi paylaştım. Onun dışında, geliştirici ve sunucu kurucusu sharax'ı tanıyorum işini kaliteli yapmaya çalışanlardan fakat kendisi de biliyor ki etraftan sistem çekene en iyisi denilmez. Söylediklerimin hala arkasındayım, Discordum üzerinden saworld hakkında sohbet etmek isteyenlere de aynı şeyi çekinmeden söylüyorum zaten. Kadro konusuna gelecek olursak, özel olarak konuşmuştuk. Buradan tek diyebileceğim dışardan harbi rezaletti.

Kendin de söylediklerinle çelişiyorsun. Forumu biz sıfırdan yazmadık ama tasarımı üstünde fazlasıyla çalıştık ve foruma gömülü özel ticket sistemi ve ucp sistemi yazdık. Oyunmodundaki sistemleri bizzat ben kendim yazdım dilersen satırı satırına inceleyebiliriz ancak kodlar alıntı değilse sen bana oyunmodunun parasını borçlan, eğer dediğin gibiyse ben sana borçlu çıkayım. Yıllar geçiyor, insanlar geçiyor ancak bu platformdakilerin aptallığı ve iş bilmezliği değişmiyor. Sadece can sıkıntısından senin yazdığın bir sunucuya girmiştim ve lagdan oynayamamıştım biliyor musun :D Ve sunucuda 15 kişi vardı. Fıkra bu kadar, Ciddi alıcılar discord ve instagram üzerinden ulaşabilir.
Son düzenlenme: 17 Ocak 2026, 08:57:48 Enkei
imza kalemle atılır

westcoast

lexan diye birisi forum ile modu zaten discord üzerinden yayıyor?? nasıl satabiliyorsunuz?

Holmes

Olayları bilmiyorum kimseyide tanımıyorum bir kaç kişi dışında, konudan uzağım ama söyleyeceğim tek şey, iyi satışlar. 😁

GTA-TR

RaideNN

haroldjackson

Alıntı yapılan: westcoast - 13 Ocak 2026, 21:35:59
lexan diye birisi forum ile modu zaten discord üzerinden yayıyor?? nasıl satabiliyorsunuz?
nereden yayılıyor dostum? mod ben ve feovac harici kimsede güncel hali yok. ağzı olan konuşuyor arkadaş :)

imza kalemle atılır

#McAllen

Bizzat uzun süredir bu modu geliştirdiğini biliyorum ve sağlam mod. İyi satışlar.

Web & Pawn Developer

XziiTriOzz

Alıntı
Alıntı yapılan: XziiTriOzz - 13 Ocak 2026, 19:10:41

Kendin de söylediklerinle çelişiyorsun. Forumu biz sıfırdan yazmadık ama tasarımı üstünde fazlasıyla çalıştık ve foruma gömülü özel ticket sistemi ve ucp sistemi yazdık. Oyunmodundaki sistemleri bizzat ben kendim yazdım dilersen satırı satırına inceleyebiliriz ancak kodlar alıntı değilse sen bana oyunmodunun parasını borçlan, eğer dediğin gibiyse ben sana borçlu çıkayım. Yıllar geçiyor, insanlar geçiyor ancak bu platformdakilerin aptallığı ve iş bilmezliği değişmiyor. Sadece can sıkıntısından senin yazdığın bir sunucuya girmiştim ve lagdan oynayamamıştım biliyor musun :D Ve sunucuda 15 kişi vardı. Fıkra bu kadar, Ciddi alıcılar discord ve instagram üzerinden ulaşabilir.

Pawn üzerinde kendi adıma sürekliliğe dayanan bir profesyonellik iddiam asla olmadı. Firmadaki sorunlar ve oyun modunda tespit edilmesinde zorlandığım kısımlar oldu fakat hepsi zaman geçince halledildi.
Son düzenlenme: 17 Ocak 2026, 09:00:21 Enkei Sebep: Alakasız içerik silindi.

Weystondev

Bence mod için ücret taleb edilmesi saçma çünkü baya eksiği var bu benim düşüncem.