GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Proje Fikir Alışverişleri

Başlatan Jawié, 24 Ekim 2017, 17:39:54

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Jawié

Tam güzel fikirler çıkarken sonra piyasaya bakıyorum. Tüm hevesim kaçıveriyor. Oyuna hiç de geri dönesim yok. Hevesler gelip geçici. Biliyorum konuyu açan kişinin bunları söylemesi bayağı bir ironi ama.  :kahkaha: Maalesef ki sa-mp değil, kitlesi öldü. Oyun güzel, hala bir iki yıl idare edecek kapasitesi var. Hatta yeni sürümle birlikte Kalcor iyice mta tarzına döndürmeye çalışıyor. Bu özentilik değil tabii. Samp teknolojisini iki tık ileriye götürmek. Ama bunu birkaç yıl önce yapmalıydı. Ne söylesem boş. Bu piyasanın kitlesi boş.

HytreXX

Yabancı sunucuda görmüştüm kötüydü siz sahpı yeniden açın  :helal:

Carotis

Geçen ay oyundaki sekizinci yılımı bitirdim. Bahsettiğim sekiz yıla yirmi dört saat boyunca yazsam da anlatılamayacak kadar anı sığdırdım, çok tecrübe edindim. Büyük kitlesi olan, kitleye yön veren sunucularda çok iyi yerlerde bulundum fakat şimdi hepsi artık bir /anı/ olarak kaldı. SAMP'ın fanatik kitlesinden olan insanlar bile artık oyunu bıraktı. Yani artık SAMP'a son günlerini geçiren, ölmek için gün sayan hasta adam da diyebiliriz. Bu kitleyi canlandırmak, tabiri caizse diriliş hareketi başlatmakta bana kalırsa yeni tarzları deneyerek olmaz. Eski günlerdeki ortamı yakalamak adına eski tarzı sürdürerek, günümüzün verdiği imkanları da kullanarak, tecrübeli eskiler eğer isterlerse bu ortamı eski günlerine döndürürler. ForzA RoleplAy.

Whatever you decide to do, make sure it makes /you/ happy.

Lé Spîke

Just Wait @Jawie Just Wait

Emin ol birileri dediklerini yapma peşinde. 0.3.8'i bekliyor kodlamak için belki de...

Dyternal

Assassins Creed: San Andreas

Siz bir suikastçisiniz ve krallığınızın size verdiği önemli görevleri yapıyorsunuz.

pag

SanAndreasMt2
Sura-Şaman-Savaşçı-Ninja birini seçiyoruz ve çarımızı 2.köyde kasma rolleri yapıyoruz  :D :D

Jawié

Alıntı yapılan: DeliOqlan - 24 Aralık 2017, 02:37:09

Emin ol birileri dediklerini yapma peşinde. 0.3.8'i bekliyor kodlamak için belki de...

Tamam.

Alıntı yapılan: ReDDooM - 24 Aralık 2017, 23:01:50

SanAndreasMt2
Sura-Şaman-Savaşçı-Ninja birini seçiyoruz ve çarımızı 2.köyde kasma rolleri yapıyoruz  :D :D

Yalan yok; düşünmedim değil.  :şeytan:

Alıntı yapılan: STaRDuST10 - 24 Aralık 2017, 21:17:46

Siz bir suikastçisiniz ve krallığınızın size verdiği önemli görevleri yapıyorsunuz.

Uyarlanması zor değil, yapılabilir.

Lé Spîke

Alıntı yapılan: Jawié - 25 Aralık 2017, 18:32:02

Alıntı yapılan: DeliOqlan - 24 Aralık 2017, 02:37:09

Tamam.

Alıntı yapılan: ReDDooM - 24 Aralık 2017, 23:01:50

SanAndreasMt2

Yalan yok; düşünmedim değil.  :şeytan:

Alıntı yapılan: STaRDuST10 - 24 Aralık 2017, 21:17:46

Uyarlanması zor değil, yapılabilir.

Hiçbir şey imkansız değildir. Metin2'yi bende düşündüm aslında :D

pag

Mavi 1'e benzer bir map yapılır.
/isinlan yazınca metin2 de ki gibi ışınlanma yerleri çıkar.
NPC eklenir ve npclere ejder-azrail-ork reisi vs. skinleri uygulanır.
Aslında güzel olur fakat baya zahmetli iş :D

Lé Spîke

Alıntı yapılan: ReDDooM - 25 Aralık 2017, 20:50:27

O kadar zahmeti yok da öyle yapılmaz. Metin2 zaten rol oyunudur. Yani komut saçma olur. Birde bir araç yerine at eklemek gerekir onu da inşallah Kalcor getirirse yaparız

pag

Alıntı yapılan: DeliOqlan - 25 Aralık 2017, 20:52:09

Alıntı yapılan: ReDDooM - 25 Aralık 2017, 20:50:27

O kadar zahmeti yok da öyle yapılmaz. Metin2 zaten rol oyunudur. Yani komut saçma olur. Birde bir araç yerine at eklemek gerekir onu da inşallah Kalcor getirirse yaparız

At fikri güzel olur,pazar sistemi filan yapılması çok zor ama.

Lé Spîke

O kadar zor değil pazar sistemi. Aynı rpg'lerdeki market sistemi gibi (işyeri sistemi) oyuncu pazar açar ve eşya ekler. Dialoglu olarak karşısına çıkar. Sonra tıklayınca resim gelir felan

Lé Spîke

Ben şunu sormak istiyorum açıkcası. SA:GO projemi San andreas Gloabal offensive olarak (CS:GO) devam mı ettirsem yoksa tamamen kendime özgü yeni bir oyun tarzı bir şeye mi dönüştürsem? Yani CS:GO gibi mi olsa yoksa CS:Go'ya bağlı kalmayıp AR-GE'ye göre mi gelişse?

Kiproo

Alıntı yapılan: DeliOqlan - 29 Aralık 2017, 21:48:13

Ben şunu sormak istiyorum açıkcası. SA:GO projemi San andreas Gloabal offensive olarak (CS:GO) devam mı ettirsem yoksa tamamen kendime özgü yeni bir oyun tarzı bir şeye mi dönüştürsem? Yani CS:GO gibi mi olsa yoksa CS:Go'ya bağlı kalmayıp AR-GE'ye göre mi gelişse?

SA:MP'ta CT sunucuları açıldı fakat o kadar iyi değiller İyi bir Pawno Coderiyim diyosan SA:GO, SA:MP'cılar için güzel olabilir SA:MP'ta yapman tarafındayım.

Lysôth

Çok doğru şeylerden bahsedilmiş, yakın zamanda kendi oluşturduğumuz bir konsept ile sunucu açacağız.

"Ne mutlu Türk'üm diyene!"