GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
26 Mayıs 2026, 20:35:21

Emin Alp a.k.a Krips

Başlatan Krips Je, 31 Ekim 2023, 22:55:46

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Krips Je

Ben Emin a.k.a Krips. ikinci adım Alp. Yıllardır multiplayer platformları üzerinde sistem geliştirmeleriyle uğraşıyorum. Özellikle SA-MP ve RAGE tarafında güvenlik sistemleri, anti-sobeit yapıları, performans optimizasyonu ve backend mantığı üzerine çalışmalar yapıyorum.

Zamanında geliştirdiğim ve hâlâ işinize yarayabileceğini düşündüğüm bazı konuları burada toplamaya karar verdim. :dans:

(konular fazla diye üşendim gerekli olanları topladım, profilimden konuları inceleyebilirsiniz :serefe:)

web - https://krips.live/
git - https://github.com/kripsdeveloper
Son düzenlenme: 18 Mayıs 2026, 22:28:24 Krips Je
"Без багов нет прогресса."

Krips Je

.
Son düzenlenme: 06 Şubat 2025, 20:57:18 Krips Je

TAKTAK26

Hoş geldin Emin, iyi forumlar.  :)

Platformda Sevdiğim İnsanlar Bu Alttakiler Adamın Dibi!

Enkei ❤️( Senin Yerin Hep Ayrı Merak Etme :DD )

Backup ❤️( Adamın Löpçüğü )

Radless ❤️( Kral Ya )

Code ❤️( Old Friend )

AssayerHero ❤️( Dinozor Devrinden Kalma Dostum )

Bilinmeyen Bey

Hoşgeldin Emin a.k.a KrispJe. Forumda keyifli zaman geçirmen dileği ile :)

Krips Je

Portfolyo sitem aktif hale getirilmiştir: https://krips.live/

Artık proje teklifleri, ekip davetleri ve iş birliği talepleri bu platform üzerinden daha hızlı ve düzenli şekilde iletilebilir. Zamanım oldukça ek geliştirmeler de yapacağım. Sıkı kalın! :)

Release

PAWN Kodu: Seç
public OnPlayerConnect(playerid)
{
SendClientMessage(playerid, -1, "GTAMultiye ve aramıza hoş geldin!");
return 1;
}

Bu platformda bugüne kadar yaptığın tüm paylaşımları,  GTAMulti'de açtığın konular, kendi web siteni içerik ve bilgilerini ve GitHub deponu  derinlemesine inceledim. Hakkınızda yapılan olumlu ve olumsuz tüm yorumları, yapılan teknik değerlendirmeleri analiz ettim. Kendi sektörel bakış açımdan söyleyebilirim ki kesinlikle çok başarılı bir çizgin var.  (kendi bakış açımı ifade ettim)

Yazılım dünyasına olan ilgin, projelerdeki yapım metodolojin ve tecrüben gerçekten takdire şayan. (senin gibi olmayı isterdim) Özellikle SA-MP ve RAGE dünyasında kalıpları yıkan yerli kcmd gibi.  :D

Bizim için en değerli olan şey, bu kalitedeki bilgiyi bencilce saklamak yerine toplulukla açıkça paylaşıyor olman. Piyasadaki oyun platformlarında dönen fahiş, haksız ücretlere ve tekelciliğe karşı ben de tamamen seninle aynı fikirdeyim. Herkes ücretsiz ve temiz paylaşılan kaliteli kodu sever; çünkü bu sektörün gelişmesi ticari hırslara değil, açık kaynak felsefesine bağlıdır. Senin bu duruşun topluluğa çok büyük bir vizyon ve değer katıyor. Bu tarz açık paylaşımlarına hiç durmadan devam etmeni canıgönülden isterim.

East Beach dediğin nedir ki gülüm?
Ben senin için Los Santos'u almışım...

ByHgGlryz

-
SA-MP:
[MAP]Çete Mekanı (Basit Map) - [ADD]Wasted (Basit Pawn Kod)
-
SA-MP Server IP:   188.165.192.24:4577

Krips Je

Alıntı yapılan: Release - 18 Mayıs 2026, 10:24:14
PAWN Kodu: Seç
public OnPlayerConnect(playerid)
{
SendClientMessage(playerid, -1, "GTAMultiye ve aramıza hoş geldin!");
return 1;
}

Bu platformda bugüne kadar yaptığın tüm paylaşımları,  GTAMulti'de açtığın konular, kendi web siteni içerik ve bilgilerini ve GitHub deponu  derinlemesine inceledim. Hakkınızda yapılan olumlu ve olumsuz tüm yorumları, yapılan teknik değerlendirmeleri analiz ettim. Kendi sektörel bakış açımdan söyleyebilirim ki kesinlikle çok başarılı bir çizgin var.  (kendi bakış açımı ifade ettim)

Yazılım dünyasına olan ilgin, projelerdeki yapım metodolojin ve tecrüben gerçekten takdire şayan. (senin gibi olmayı isterdim) Özellikle SA-MP ve RAGE dünyasında kalıpları yıkan yerli kcmd gibi.  :D

Bizim için en değerli olan şey, bu kalitedeki bilgiyi bencilce saklamak yerine toplulukla açıkça paylaşıyor olman. Piyasadaki oyun platformlarında dönen fahiş, haksız ücretlere ve tekelciliğe karşı ben de tamamen seninle aynı fikirdeyim. Herkes ücretsiz ve temiz paylaşılan kaliteli kodu sever; çünkü bu sektörün gelişmesi ticari hırslara değil, açık kaynak felsefesine bağlıdır. Senin bu duruşun topluluğa çok büyük bir vizyon ve değer katıyor. Bu tarz açık paylaşımlarına hiç durmadan devam etmeni canıgönülden isterim.

Bu değerli yorumun için teşekkür ederim hocam. ❤️

Emeklerimin bu şekilde görülmesi ve takdir edilmesi gerçekten motive edici. Benim amacım her zaman sektöre fayda sağlayacak işler üretmek ve bilgiyi paylaşarak topluluğun gelişmesine katkıda bulunmak oldu. Güzel düşüncelerin için tekrar teşekkür ederim, saygılar. 

Yakın zamanda yine çeşitli sistemler, açık paylaşımlar ve rehberler paylaşmaya devam edeceğim. Faydalı olabilecek her işi toplulukla paylaşmayı düşünüyorum. 

İletişime geçmek istersen discord adresim: yazılımcıerkek. Senin projenide takip etmekteyim! :serefe:

Krips Je