GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Gloria Hırsız Polis#2025[PC/MOBİLE]™ [LS] Pek Yakında!NO:1

TREND Bu konu GTAMulti Trend tablosunda #1. sırada!

Başlatan Harold, 18 Şubat 2025, 03:16:13

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

HadesGSF

Alıntı yapılan: Bow_OsmaNN - 09 Ocak 2026, 19:01:26
Alıntı yapılan: HadesGSF - 09 Ocak 2026, 11:48:24
Alıntı yapılan: Bow_OsmaNN - 17 Mart 2025, 18:35:59
bana map yapıcağına 5 6 yıllık neredeyse dostuz ve hiç bir şeyimiz ayrı gitmedi benim swde map yapıcağına gidip elalemin swsinde 1 2 ay bile tanımadığın adamın swsine map yapıp üstüne benim swden çıkıyorsun ve bakmıyorsun bana bide diyorsunki Sunucun harika ötesi olsun haritaları da dahil bende sürekli sampa girdiğim zamanlar senin sunucuna girerim ama yok. diyorsun ulan 50k map satırı var 50k bakmadın hiç showroom update
zor zamanında hep ben yanında oldum o olmadı o hiç seni tanımıyordu bile biraz insaf ya ayıp ya ayıp
az insaf !
bide mesajlarıma bakmıyorsun üstelik !
5 6 yılı 1 2 aya tercih ediyorsun !
@TheLordBaron
lord ?
niye ayrildin dcden ?
eger 1 2 ay bile tanimadigin ronz icin ayrildiysan hakkimi helal etmiyorum sana tmm ?
Konuyu bilmiyorum ama reis sanırım çıtırından haklı
sağolasın adamsın sen konuyu anlatabilirim yani yazabilirim uzun uzun hiç sorun değil dinlemek istersen dc : astral_osman
Sağol reis almayayım ben ama gördüğün yerde topuklarına 2 tane atmanı öneririm ya da çıplak bırakıp meydanlarda dolaşsın biz arkandayız

be Happy

LORDBARON51

Meyve veren ağacı koruyunuz yoksa yiyeceksiz ve gölgesiz kalırsınız.
                                             SİNCE 2016
                                                 SAGO

LORDBARON51

Boş eleştiri yapmanız sadece boş daha iyisini ve daha gerçekçiye yakın olanı yapın bizde övelim hadi
e hadi da hadi hadi senelerdir eleştirdiniz ama ortada iş yok yapın da göreyim herkes görsün görelim

SİNCE 2016
                                                 SAGO

Eamon

Başarılar sampı 10 yıl geriye götürmüşsünüz xD

Bugünün güzel zamanları, yarının üzücü düşünceleridir.

LORDBARON51

Alıntı yapılan: Eamon - 04 Mayıs 2026, 04:08:58
Proje kaliteliydi bir ara aktif oldu ama halk değer bilmez değer yargısı yok nerde vasat sunucu var oralara gidip oynadılar.Sonuç perişan ama umurumuzda değil olan emeklerimize oldu oyuncular kaybetti bizler yine bir şeyler deneriz ama oyuncular ilgili ve kaliteli gerçekçi bir sunucuyu kaçırmış oldu.Ha modun kod tabanı bize ait değil ama kod eklentileri,haritalar ve araçlar bize ait ve herkese değer verdiğimiz için böyle oldu.Verem oyuncular oyunu da verem edip kayboldular.Samp oyuncularının çoğu zaten ya trol ya hile ben başka iyi huylu türlerini görmedim.
Son düzenlenme: Bugün, 02:23:34 LORDBARON51

SİNCE 2016
                                                 SAGO

Bow_OsmaNN

Alıntı yapılan: LORDBARON51 - 04 Mayıs 2026, 20:48:38
Proje kaliteliydi bir ara aktif oldu ama halk değer bilmez değer yargısı yok nerde vasat sunucu var oralara gidip oynadılar.Sonuç perişan ama umurumuzda değil olan emeklerimize oldu oyuncular kaybetti bizler yine bir şeyler deneriz ama oyuncular ilgili ve kaliteli gerçekçi bir sunucuyu kaçırmış oldu.Ha mod bize ait değil ama haritalar ve araçlar bize ait ve herkese değer verdik ve böyle oldu.Verem oyuncular oyunu da verem edip kayboldular.Samp oyuncularının çoğu zaten ya trol ya hile ben başka iyi huylu türlerini görmedim.
freeroam oyuncularını çek sonra benim arkamdan ihanet edip iş çevir oyuncuları bana karşı kışkırtın ve benim konuma saldırın ve normale bana map yapıcağına git adını 1 ay tanıdığın ronza yap ve 6 7 yıllık arkadaşını sat ve engelle sonra git deki bize değer vermediler ve kaliteli swye girmediler bir sw map veya araçlarla kaliteli değil oyunun kurucusu ve sistemleri kalieli olursa o sunucu kaliteli olur bir dışkının üstüne pembelik kat yine kokar ama o dışkıyı bir kenara alıp çöpe atarsan kokmaz ve senin çevren temiz olur sen şimdi kaliteyi maplerdenmi olduğunu sanıyorsun ve osman namıdeğer pragyanın arkasından iş çevirip gidip 5 6 oyuncusu var diye kalitei swye gel sende kapa diye bir mesaj yaz sonrasında ben swye çağırmak istediğimde kapat kimse gelmez git başka konsept aç derken orda kalite yoktuda şimdimi adını 1 ay tanıdğın adam için ve sana 1 kez bile merhaba demeyen kişiye kendi hür iradenle birde ben sana dememe rağmen yardım bile ederken sen bana yardım bile etmezken gittin o adını 1 ay bile tanımadığın üstelik hür iradenle o demeden bile adama yardım ettiğin swmi kaliteli oluyor sana göremi sw kaliteli olur yoksa swnin gidişatı ile ve tertemiz insanları ve sistemleriylemi kaliteli olur bunu bir düşün istersen :)

TuraL.

LORDBARON51

SİNCE 2016
                                                 SAGO

LORDBARON51

Alıntı yapılan: Bow_OsmaNN - 17 Mayıs 2026, 19:45:53
Alıntı yapılan: LORDBARON51 - 04 Mayıs 2026, 20:48:38
Proje kaliteliydi bir ara aktif oldu ama halk değer bilmez değer yargısı yok nerde vasat sunucu var oralara gidip oynadılar.Sonuç perişan ama umurumuzda değil olan emeklerimize oldu oyuncular kaybetti bizler yine bir şeyler deneriz ama oyuncular ilgili ve kaliteli gerçekçi bir sunucuyu kaçırmış oldu.Ha mod bize ait değil ama haritalar ve araçlar bize ait ve herkese değer verdik ve böyle oldu.Verem oyuncular oyunu da verem edip kayboldular.Samp oyuncularının çoğu zaten ya trol ya hile ben başka iyi huylu türlerini görmedim.
freeroam oyuncularını çek sonra benim arkamdan ihanet edip iş çevir oyuncuları bana karşı kışkırtın ve benim konuma saldırın ve normale bana map yapıcağına git adını 1 ay tanıdığın ronza yap ve 6 7 yıllık arkadaşını sat ve engelle sonra git deki bize değer vermediler ve kaliteli swye girmediler bir sw map veya araçlarla kaliteli değil oyunun kurucusu ve sistemleri kalieli olursa o sunucu kaliteli olur bir dışkının üstüne pembelik kat yine kokar ama o dışkıyı bir kenara alıp çöpe atarsan kokmaz ve senin çevren temiz olur sen şimdi kaliteyi maplerdenmi olduğunu sanıyorsun ve osman namıdeğer pragyanın arkasından iş çevirip gidip 5 6 oyuncusu var diye kalitei swye gel sende kapa diye bir mesaj yaz sonrasında ben swye çağırmak istediğimde kapat kimse gelmez git başka konsept aç derken orda kalite yoktuda şimdimi adını 1 ay tanıdğın adam için ve sana 1 kez bile merhaba demeyen kişiye kendi hür iradenle birde ben sana dememe rağmen yardım bile ederken sen bana yardım bile etmezken gittin o adını 1 ay bile tanımadığın üstelik hür iradenle o demeden bile adama yardım ettiğin swmi kaliteli oluyor sana göremi sw kaliteli olur yoksa swnin gidişatı ile ve tertemiz insanları ve sistemleriylemi kaliteli olur bunu bir düşün istersen :)
Ne anlatıyorsun be abla gözünü seveyim be abi
Sanki başımıza sıfırdan kodlayıp oyun modu yapıp açtın
Bizim sunucumuz göze hitap ediyordu ve oyun hazzı da veriyordu GTA V gibi kaliteliydi her şey canlıydı oynayanlar bilir.Oyuncularımız halen hemen sunucuyu tekrar açın diye hem ınstagramdan hem burdan hem discorddan mesaj yazıyor.
Son düzenlenme: Bugün, 02:29:36 LORDBARON51

SİNCE 2016
                                                 SAGO

LORDBARON51

Piyasaya yön veren 2 sunucu vardı
Birisi tartışmasız yeni cnr ve diğer birisi bizdik
yncnr sunucusuna verem oyuncular aimbot ve araçları haritada havaya hoplatma hilesi gibi değişik boş boş salak salak hileler yaparak oyuncuları bunalttı.Herifler hile sapığıydı adminler yokken her hileyi açıyorlardı eee oyuncular admin değildi dolayısıyla oyun hiç oluyordu.Sunuculara saldırıları saymıyorum bile sonra sürekli uğraş uğraş çare olmadı ve çözümü sunucu sahipleri sunucuyu kapatmakta buldu sonra 3 kez daha tekrar açıldı ama aynı sorunlar yine oluştu.En son temelli kapattılar.Malesef çok aşırı kötü oldu.

Oyunun mod dosyaları zaten halen bende şu an paylaşım yapsam yer yerinden oynar ama o hatayı 1 kez yaptım ilk geliştirme aşamasında modu paylaştım ama şu an modun en son ve en yeni yani sunucu açıkken olan hali bende var.İstesem paylaşırım ama paylaşmam kimseye iyilik yaramaz denedim çünkü gerek yok.Emeklerimi ayırdığım zamanı neden hiç edeyim.
Sizler verem oyuncular kabilesi her şeyi eleştirip ve piyasaya bir şey üretip bir ürün sunmamaya son gaz devam edin.Eleştiri eksikleri söylemek içindir ama sizler hep iyi işleri ve olayları sadece karalamak için boş eleştiriler yaptınız.Bu boş eleştirileri yapan kişiler ile sunucularda hileler yapan kişiler aynı kişilerdir.İnanmayanlar için denemesi bedavadır.
Son düzenlenme: Bugün, 02:11:58 LORDBARON51

SİNCE 2016
                                                 SAGO

Backup

Alıntı yapılan: LORDBARON51 - Bugün, 01:53:52
Piyasaya yön veren 2 sunucu vardı
Birisi tartışmasız yeni cnr ve diğer birisi bizdik
yncnr sunucusuna verem oyuncular aimbot ve araçları haritada havaya hoplatma hilesi gibi değişik boş boş salak salak hileler yaparak oyuncuları bunalttı.Herifler hile sapığıydı adminler yokken her hileyi açıyorlardı eee oyuncular admin değildi dolayısıyla oyun hiç oluyordu.Sunuculara saldırıları saymıyorum bile sonra sürekli uğraş uğraş çare olmadı ve çözümü sunucu sahipleri sunucuyu kapatmakta buldu sonra 3 kez daha tekrar açıldı ama aynı sorunlar yine oluştu.En son temelli kapattılar.Malesef çok aşırı kötü oldu.

Oyunun mod dosyaları zaten halen bende şu an paylaşım yapsam yer yerinden oynar ama o hatayı 1 kez yaptım ilk geliştirme aşamasında modu paylaştım ama şu an modun en son ve en yeni yani sunucu açıkken olan hali bende var.İstesem paylaşırım ama paylaşmam kimseye iyilik yaramaz denedim çünkü gerek yok.Emeklerimi ayırdığım zamanı neden hiç edeyim.
Sizler verem oyuncular kabilesi her şeyi eleştirip ve piyasaya bir şey üretip bir ürün sunmamaya son gaz devam edin.Eleştiri eksikleri söylemek içindir ama sizler hep iyi işleri ve olayları sadece karalamak için boş eleştiriler yaptınız.Bu boş eleştirileri yapan kişiler ile sunucularda hileler yapan kişiler aynı kişilerdir.İnanmayanlar için denemesi bedavadır.

Oyun mod dosyalarını ben forumda paylaştım. Ben paylaşana kadar sunucuyu devrettiğim kişi hariç kimsede yoktu. Ki sen map yapmayı beceremeyen yrramın kafası birisisin. Benim sunucumda hiçbir emeğin yok. Belki es kaza 2-3-5 level admin olmuşsundur.   Ne demek mod bende var paylaşsam yer yerinden oynar *** :D Zaten paylaştım modu ben. Boş yapma skrm

https://www.gtamulti.com/forum/mod-galerisi/yncnr-game-mode/msg252989/#msg252989

Ayrıca hiçbir zaman hilelerden bıkıp kapatmadık. Kendi kararlarımız gereği kapattık.
Son düzenlenme: Bugün, 07:06:34 Backup

Amper

Alıntı
Kainatta daha önce hiç yapılmamış daha bir çok gerçekçi haritalar,sistemler,detaylar,özellikler,meslekler barındıran sunucumuza girip kaliteli vakit geçirip bağımlı olursunuz.

hayda

software engineer

Krips Je

Alıntı yapılan: Amper - Bugün, 10:37:55
Alıntı
Kainatta daha önce hiç yapılmamış daha bir çok gerçekçi haritalar,sistemler,detaylar,özellikler,meslekler barındıran sunucumuza girip kaliteli vakit geçirip bağımlı olursunuz.

hayda

kurt şüphelendi, kurt anladı.

"Без багов нет прогресса."