GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

SA-MP Projesi İçin Ücretli Geliştirici Aranıyor (PAWN/MYSQL)

Başlatan Phedra, 27 Temmuz 2026, 15:43:14

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Phedra

Selamlar, SA-MP'ta açacağım yeni sunucu projesi için kopyala yapıştır yapmadan arka planı sıfırdan yazacak sağlam bir ana geliştirici arıyorum. Yapay zeka ile kodlama yapanlar uzak durabilir Claude ile ben de yapabiliyorum. GTA'yı baştan icat etmeyeceğiz ama sağdan soldan toplanmış çöp scriptlerle de işim olmaz, sistemin tüm mekanikleri ve sınırları zaten benim tarafımda belli. Benim senden beklediğim en büyük kırmızı çizgi çalışıyor işte mantığıyla yazılmış spagetti kod olmaması, yarın öbür gün sisteme bir güncelleme getirmek istediğimizde nerenin ne işe yaradığı kabak gibi belli olmalı yani veritabanını yormayacak temiz ve derli toplu bir iş istiyorum. Yüz yüze oturup ne yaptığımızı konuşabilmek ve kiminle çalıştığımı bilmek adına İstanbul'da olan kişiler önceliğim. Ayrıca paramla yazdırdığım kodun sağa sola satılmasını istemediğim için işe başlamadan önce kodların bende kalacağını garantileyen basit bir hak devri sözleşmesi yapacağız, sorumluluk almaktan çekinen baştan yazmasın. Yazılacak her sistem için parça başı baştan fiyat konuşarak çalışmayı düşünüyorum, sistemi yazar test ederiz ve sorunsuz çalışıyorsa anlaştığımız parayı anında geçerim. Bu şartlar bana uyar diyen varsa daha önce sıfırdan yazdığı derli toplu bir kod örneğinin linkiyle beraber bana özel mesaj atabilir veya Discord üzerinden (@fhedra) ulaşabilir, referans kod yada proje atmayanlara geri dönüş yapmıyorum.
Son düzenlenme: 27 Temmuz 2026, 15:45:43 Phedra

DracDonix

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Necip