GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[GTA5]Eclipse Roleplay | Türkiye'nin ilk GT-MP Roleplay sunucusu kurucularından.

Başlatan terminal, 13 Aralık 2017, 16:53:55

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

terminal

ESL <3

SATA

Yegor

GTA V'te her zaman RP sunucularına çok ön yargılı yaklaşıyorum, küçük haritaları bile dolduramayan oyuncuların bu kadar büyük haritalarda nasıl rol yapacağını bir türlü kestiremiyorum. Anladığım kadarıyla işi profesyonel olarak yapan bir ekipsiniz, SA-MP'tan da tanıdığım isimler var sunucuda. Umarım işler istediğiniz gibi gider.

ParsMapping

SATA

Alıntı yapılan: ParsMapping - 02 Ocak 2018, 01:51:43

Başarılar diliyorum.

Yorumunuz için teşekkür ederiz. Aynı şekilde sizinde Map Edit kısmında başarılarınızın devamını diliyoruz.

Alıntı yapılan: Yegor - 29 Aralık 2017, 15:22:56

GTA V'te her zaman RP sunucularına çok ön yargılı yaklaşıyorum, küçük haritaları bile dolduramayan oyuncuların bu kadar büyük haritalarda nasıl rol yapacağını bir türlü kestiremiyorum. Anladığım kadarıyla işi profesyonel olarak yapan bir ekipsiniz, SA-MP'tan da tanıdığım isimler var sunucuda. Umarım işler istediğiniz gibi gider.

Öncelikle yorumunuz için teşekkür ederiz. Forumumuzu incelemenizi öneririz. İlerleyen zamanlarda forumdan yapacağımız aktif rol alanları ile ilgili bildirimler insanların genel rol ortamlarını belirleyecek ve bu kadar büyük bir haritanın gazabına uğramamış olacağız, tüm Eclipse V oyuncuları ve yöneticileri olarak.

alicaliskan

SATA

**Eclipse Terminal'inden sesler yükselmektedir**
-Tüm rol öğrenmek isteyen ve bu konuda hevesi olan arkadaşlara duyurulur!
-Sizlerin bu güzel hevesinizin yarı yolda kalmaması ve zalim ellere düşmemeniz için bir fırsat!
-1 alana 2.si bedavaymış!   :lol:
-Sizleri aramızda görmekten son derece mutluyuz!
-Konumuz aşağıda artık başlayalım!

Merhabalar arkadaşlar,

Böyle güzel bir organizasyonda hepinizi görmekten gurur duyuyoruz. Rol camiasına yeni katılmak isteyen ve bu arkadaşların güzel heveslerini gerçekleştirmek için çalışmalarımız devam etmektedir. Tecrübeli rol yöneticilerimiz tarafından sizlere bu güzel hevesinizi, hayalinizi gerçekleştirmek için rol dersleri verecektir. Bu rol derslerinde içerik aşağıda görüldüğü gibidir. Eğer sizinde bir GTA V rol hayaliniz varsa ama rol bilginiz yoksa bu derslere katılıp kolaylıkla rol öğrenip pekiştirebilirsiniz. Hepinize göstereceğiniz ilgi ve alakadan ötürü teşekkür ediyoruz.

Dipnot: Katılım zorunlu değildir. Rol öğrenmek isteyen herkesi bekleriz.

Saygılarımızla,
Eclipse V Roleplay Admin Team

1.Program2.Program
5-6 Ocak 2018
Saat: 20:00 - 21:30

12-13 Ocak 2018
19-20 Ocak 2018

26-27 Ocak 2018

Kraus

Başarılar. GTA 5 platformunda aktif türk roleplay sunucusu olması güzel olurdu.

Safari Gaming © sɪɴᴄᴇ 2014
www.sf-gaming.net

Inappropriate

Evet, o yarışta kimseyi yakalayamayan beceriksiz polis bendim, itiraf ediyorum  :hayir:

Alıntı yapılan: Wiggles - 13 Aralık 2017, 19:07:44

GTA-5'im olsaydı ben de açmak isterdim hep

Agaaa beee-..

Full Stack Developer
deniztemekoglu.com

SATA

Alıntı yapılan: Principles - 06 Ocak 2018, 14:08:31

Evet, o yarışta kimseyi yakalayamayan beceriksiz polis bendim, itiraf ediyorum  :hayir:

Alıntı yapılan: Wiggles - 13 Aralık 2017, 19:07:44

GTA-5'im olsaydı ben de açmak isterdim hep

Agaaa beee-..

Bir şans daha doğar belki :D

SATA

Karakter Panelimiz yarın akşam saat 19.00'da aktif edilecektir. Discord sunucumuzdan gerekli bilgileri edinebilirsiniz!

Kripteks

Karakter panelini inceledim, çok hoş. Keşke SA-MP için de böyle şeyler yapanlar olsaydı dedirtiyor insana.Sunucunuzda bulunacağım..

Nithral

Konuyu iyice inceledikten sonra bu konuda profesyonelliğin hat safhada ve bu işi başarabilecek bir ekip olduğunuzu düşünüyorum. Bünyenizdeki SA-MP sunucunuzda eğer açılırsa rol yapmayı planlarım var. :evet: Başarılar dilerim, Yolunuz açık olsun.