GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Sizce Karakter Başvurusu mu Normal Kayit mi?

Başlatan pag, 03 Aralık 2017, 17:12:27

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

nikobernoo

Troller ve hileciler nefes aldırmayacaktır, Zaten Türk oyuncularının %60 hile,troll. Sonuna Kadar Karakter Başvurusu

cyReex

Sunucunuzu eğer karakter başvurulu yaparsanız oyuncu sayısı diğer normal kayıttan bir nebze az olur. Günümüz insanlarında bir nebze üşengeçlik dolayasıyla başvuru gelmez ve oynamazlar.

Kraus

Her bir alıntıya cevabınız için ayrı ayrı yanıt atmanıza gerek yok. Bir yanıt altında birden fazla alıntı kullanıp yorumları cevaplayabilirsiniz. @ReDDooM

Safari Gaming © sɪɴᴄᴇ 2014
www.sf-gaming.net

pag

Alıntı yapılan: Panars - 02 Ocak 2018, 21:58:24

Troller ve hileciler nefes aldırmayacaktır, Zaten Türk oyuncularının %60 hile,troll. Sonuna Kadar Karakter Başvurusu

Karakter başvurusuda olsa troll birisi her türlü sunucuya girip troller :D

Alıntı yapılan: cyReex - 02 Ocak 2018, 22:05:04

Sunucunuzu eğer karakter başvurulu yaparsanız oyuncu sayısı diğer normal kayıttan bir nebze az olur. Günümüz insanlarında bir nebze üşengeçlik dolayasıyla başvuru gelmez ve oynamazlar.

Haklısın,Karakter Başvurulı ve yeni açılmış birçok sunucuya bu yüzden talep olmuyor.

pag

Oylama 15 vs 15 gidiyor,hangisi bi karar verin :D

alicaliskan

Karakter başvuru sistemi troll oyuncuları ayıklamak adına daha iyi olacaktır.

pag

Alıntı yapılan: WizCarl - 04 Ocak 2018, 17:37:33

Karakter başvuru sistemi troll oyuncuları ayıklamak adına daha iyi olacaktır.

Doğru diyorsun,fakat bu devirde herkes üşengeç,kimse başvuru atmaz,oyuncu kaybı olur :(

Ozy

Troller gelsin istiyorsan = Normal Kayıt.
HardRP ve ciddi bir serversen = Karakter başvurusu.

TalhaB

Alıntı yapılan: Panars - 02 Ocak 2018, 21:58:24

rootcause_

Normal kayıt öneriyorum, biraz üzerinde uğraşarak iyi bir anti hile kodla, troll konusunda ise adminler ilgilenecektir.

!Adrogos

Alıntı yapılan: Ozy - 11 Ocak 2018, 20:47:56

Troller gelsin istiyorsan = Normal Kayıt.
HardRP ve ciddi bir serversen = Karakter başvurusu.

Katılıyorum

#ffuckkmmh

Eğer ben Hard bir ortam, troll olmayan bir ortam istiyorum dersen karakter başvurusu öneriyorum fakat bu seferde bazı üşengeç arkadaşlar, başvuru atmaya üşenip sunucuya gelmeyecek. Bu durumda sunucunda fazla bir user yükselişi yaşayamazsın ama rol ortamı güzel olur.

Medium yani Free bir ortam istiyorsan normal kayıt öneriyorum. Bu durumda eğer ki ilgi çekici bir sunucun varsa user doluşu yaşayabilirsin fakat troll ve roleplay bilgisi olmayan arkadaşlarla uğraşıp rol öğretmek zorunda kalırsın. Bu durumda rol yapmak isteyen kişiler, rol imkanı bulamayabilir. Eğer bu yükümlülüklere hazırsan normal kayıt öneriyorum.

juliusceaser

Alıntı yapılan: Hoffman - 05 Mayıs 2018, 00:50:07

Eğer ben Hard bir ortam, troll olmayan bir ortam istiyorum dersen karakter başvurusu öneriyorum fakat bu seferde bazı üşengeç arkadaşlar, başvuru atmaya üşenip sunucuya gelmeyecek. Bu durumda sunucunda fazla bir user yükselişi yaşayamazsın ama rol ortamı güzel olur.

Medium yani Free bir ortam istiyorsan normal kayıt öneriyorum. Bu durumda eğer ki ilgi çekici bir sunucun varsa user doluşu yaşayabilirsin fakat troll ve roleplay bilgisi olmayan arkadaşlarla uğraşıp rol öğretmek zorunda kalırsın. Bu durumda rol yapmak isteyen kişiler, rol imkanı bulamayabilir. Eğer bu yükümlülüklere hazırsan normal kayıt öneriyorum.

Müdbezel

Balkan Roleplay

kelly

Başvuru ile yapılırsa daha iyi olur fakat sunucu sayısı bakımından normal kayıt sistemi daha iyi olaabilir.

I want everything