GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Farklı Şehir Konseptleri Hakkındaki Düşünceleriniz?

Başlatan pag, 30 Kasım 2017, 12:12:40

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

TheLife

Alıntı yapılan: SkyThing - 17 Aralık 2017, 17:29:16

Hmm san fierroya server roleplay serveri kurmak yürek ister San Fierro çok büyük bir yer.

Hayır en büyük şehir Los Santos sonra Las Venturas en küçüğü San Fierro.

Ozy

mtb

Güzel olabilir.Ancak maplerin uygun olması gerek.

2017-2026

Inappropriate

En büyük sorun zaten oyuncuların alışamaması. Belli bir düzen kurulduysa bu çizginin dışına çıkmamak gerekir bence.

Full Stack Developer
deniztemekoglu.com

pag

Alıntı yapılan: Principles - 19 Ocak 2018, 17:00:11

En büyük sorun zaten oyuncuların alışamaması. Belli bir düzen kurulduysa bu çizginin dışına çıkmamak gerekir bence.

Ben katılmıyorum,artık bu piyasada birşeylerin değişmesi gerekiyor.Farkli şehirler,farklı rol konseptleri vs.

TRSinan28

Alıntı yapılan: ReDDooM - 20 Ocak 2018, 00:38:48

Ben katılmıyorum,artık bu piyasada birşeylerin değişmesi gerekiyor.Farkli şehirler,farklı rol konseptleri vs.

Katılıyorum.Farklılık olmadığı için RP yi bıraktım.

Inappropriate

Farklılık olması için açılan sunucuların hepsinin sonunu gördük. Şehri tamamen değiştirmek yerine maplar ile daha güzel, daha farklı ve çekici hale getirilebilir. Millet bu kadar alışmışken tamamen farklı bir şehirde rol ortamı kurmaya çalışmak farklılık olsun diye çorbayı çatalla yemeye çalışmak gibi bir şey olur benim için. Kişisel görüşüm bu.

Full Stack Developer
deniztemekoglu.com

mtb

Alıntı yapılan: ReDDooM - 20 Ocak 2018, 00:38:48

2017-2026

pag

Alıntı yapılan: Principles - 20 Ocak 2018, 01:13:04

Farklılık olması için açılan sunucuların hepsinin sonunu gördük. Şehri tamamen değiştirmek yerine maplar ile daha güzel, daha farklı ve çekici hale getirilebilir. Millet bu kadar alışmışken tamamen farklı bir şehirde rol ortamı kurmaya çalışmak farklılık olsun diye çorbayı çatalla yemeye çalışmak gibi bir şey olur benim için. Kişisel görüşüm bu.

Bir noktada haklısın,insanlar belli bir düzene alışmış,onun dışına çıkamıyor,fakat piyasada birşeyleri değiştirme vakti geldi,aksi takdirde sürü psikolojisiyle açılmış sunucular çoğalacak,en sonunda SA:MP kökten bitecek.

Inappropriate

Alıntı yapılan: ReDDooM - 20 Ocak 2018, 09:57:16

Alıntı yapılan: Principles - 20 Ocak 2018, 01:13:04

Bir noktada haklısın,insanlar belli bir düzene alışmış,onun dışına çıkamıyor,fakat piyasada birşeyleri değiştirme vakti geldi,aksi takdirde sürü psikolojisiyle açılmış sunucular çoğalacak,en sonunda SA:MP kökten bitecek.

Bu değişiklikleri kökten yapmak yerine yavaş yavaş yapmak oyuncuların alışma süresini daha aza indirger. Bunun için bence ilk yaratıcı maplar ile Los Santos'u değiştirmeye çalışmak daha iyi olur. (Bu noktada bilgisayarı kasan kişiler için sıkıntı olacaktır, bu konuda haklısınız)

Full Stack Developer
deniztemekoglu.com

Kronos