GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Yeni Nesil Roleplay ~ yn-gaming.net

Başlatan CaLderoN, 02 Mart 2017, 23:54:24

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Viality

.
Son düzenlenme: 14 Nisan 2018, 13:16:54 Viality

Viality

.
Son düzenlenme: 14 Nisan 2018, 13:16:41 Viality

Viality

.
Son düzenlenme: 14 Nisan 2018, 13:16:34 Viality

Viality

.
Son düzenlenme: 14 Nisan 2018, 13:16:27 Viality

Social

Sunucunun Hard RP'ye geçmesiyle oyuncu kaybı oldu. Ancak HARD  RP olmadığı için giden oyuncularda rol yapmak için bu sunucuda zamanınca canını ortaya koymuştu resmen. Hep bir şekilde trollerin içinde,
dmlerin arasından rol yapmak istiyordu. Ancak yapamayıp gitmişlerdi. Şimdi tekrar o güzel kullanıcıların,
rol isteyen, eğlenmek isteyen o kullanıcıların tekrar bir bakmasını öneriyorum neden mi? Çünkü bende onlardan biriydim. Tekrar başladım ve mükemmel bir değişim gördüm. DM mi? Hayır. Troller mi? Hayır?
Şu saçma sapan sunucunun adını kötülemek için çıkan Cihad videoları mı? Hayır. Her şey mükemmel bir şekilde sisteme oturtulmuş ve sürekli gelişmesi için çalışan yönetici kadrosuyla harika bir hal almış durumda. Arkadaşlar bu sunucuyu zamanında ben de trollerden, dmlerden sıkılıp bırakmıştım. Ancak şimdi rol istiyorsanız başlamanın tam vakti. Rol yapmayan insanın olmadığı bir sunucudan söz ediyorum artık size. Ciddi anlamda tekrar kayıt olup, karakter başvurusu yapmalısınız. Bu sunucunun bu kadar iyi bir şekilde değişeceğini tahmin edemezdim.

UMARIM SUNUCUNUN SON DURUMUNU MERAK EDEN ARKADAŞLAR İÇİN YETERLİ BİR PARAGRAF OLMUŞTU. SİZİ DE BEKLİYORUZ.

pag

Yeni gelen güncellemeler sunucunun ömrünü iyice azalttı,oyuncu sayısında ciddi düşüşler oldu,bu saatten sonra toparlanacağını sanmıyorum.

Viality

.
Son düzenlenme: 14 Nisan 2018, 13:16:10 Viality

Krajas The Great

Paradox

Karakter başvurusu ve hard roleplay'e geçmeleri biraz oyuncu kaybına neden olsada kaliteli bir ortam yakalamışlar.Başarılar.

itsmebatu

Medium'dan Hard'a geçtiğimiz için oyuncular ne oluyor ya? kafasına büründü tabii ki. Ama farklı farklı ortamlar oluşturup onları role ısıtmaya çalışıyoruz, başarıyoruz gibi de. Oyuncu sayımız düşüşteydi, şu aralar yükselişe geçiyor gibi. Ayarlayacağımız etkinlikler ile oyuncu sayısını top kısma getirmeye çalışacağız. Siz de buraya tekrardan bir şans vermeyi deneyin!

RealmsPL

2015 Yılından beri oynamaktayım az DM yemedim. :D ama developer, admin kadrosu vs. ilgili ve hard'a geçtiğinden beri güzel roller dönmekte, sunucuya çamur atan kişileri takmıyorum bile... Başarılar!  :polis:

Viality

.
Son düzenlenme: 14 Nisan 2018, 13:16:01 Viality

Krajas The Great

Ya bu YNG niye hep böyle? Tam oyuna gireyim, iki rol yapayım diyorum hep bakıma alınıyor. Yeter ha.

Viality

.
Son düzenlenme: 14 Nisan 2018, 13:15:52 Viality

mtb

2017-2025