GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Rina Roleplay ~ make rina great again

Başlatan Hera, 03 Aralık 2017, 12:54:46

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

MistaGreen

Krajas The Great

Paddon34

Rol kalitesi gittikçe düşüyor, safariden ve yeni nesilden gelen rol bilmeyen kitle doluşuyor. Şu pizzacı önündeki oyuncuların rol kalitesine bir bakın, özellikle latinler sabahtan akşama kadar sıkılmadan usanmadan kural ihlali yapıyorlar.

RealmsPL

Güncel bilgiler foruma aktarılmaya devam edilmeli bence... Genede güzel bir sunucu, iyi rol dönmekte.  :polis:

Jetta

Alıntı yapılan: Paddon34 - 24 Ocak 2018, 19:14:05

Rol kalitesi gittikçe düşüyor, safariden ve yeni nesilden gelen rol bilmeyen kitle doluşuyor. Şu pizzacı önündeki oyuncuların rol kalitesine bir bakın, özellikle latinler sabahtan akşama kadar sıkılmadan usanmadan kural ihlali yapıyorlar.

mtb

2017-2025

Riki

Pablo

Alıntı

Pawnotürk Üyesi 2017-2020

Paddon34

Aynen canım karakter başvurusuna ne gerek var, bu dayanabileceğim son noktaydı. Birlık olarak sunucuyu bıraktık, içimde tutayım dedim ama sunucu bariz bot.

Hera

Alıntı yapılan: Paddon34 - 02 Şubat 2018, 11:08:55

Aynen canım karakter başvurusuna ne gerek var, bu dayanabileceğim son noktaydı. Birlık olarak sunucuyu bıraktık, içimde tutayım dedim ama sunucu bariz bot.

bozy

Alıntı yapılan: Paddon34 - 24 Ocak 2018, 19:14:05

Herif Idlewood'dan seni vuruyor. Sen /b kullandığın için kickleniyorsun. Seni vuran kişi 250dk hapis yiyor ve sonra küfür etti ve Client-BAN yedi. En çok kişinin olduğu Idlewood ortasında /b'den konuşan sen mi diyorsun insanlar rol bilmiyor diye? Helper ekibimiz var eğer bilgisizsen öğretebilirler. Bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp.

Boxing, Weaving, Sneaking, Shooting. The four niggas lived together in harmony until the sneaking nation attack. Only the bozy of all four elements could stop him. Will bozy mark be able to restore balance to the hood?

kayserilipastirma

Doğukan kardeş dün ne güzel sunucuna geldim bir adam rolle paintball'a gitmek istedi arkaya atladı adamla paintball'ı arıyordum adam "ez ez gördüğünü" dedi adamı banladın beni niye banlıyorsun? Adam ezerken görmediğin halde beni banlıyorsun. Normalde zaten sunucu sahibi sen olduğun için gelmeyecektim. Önyargımı kırıp sunucuya geldim gelmez olaydım.

Hera

Alıntı yapılan: kayserilipastirma - 02 Şubat 2018, 14:42:10

Doğukan kardeş dün ne güzel sunucuna geldim bir adam rolle paintball'a gitmek istedi arkaya atladı adamla paintball'ı arıyordum adam "ez ez gördüğünü" dedi adamı banladın beni niye banlıyorsun? Adam ezerken görmediğin halde beni banlıyorsun. Normalde zaten sunucu sahibi sen olduğun için gelmeyecektim. Önyargımı kırıp sunucuya geldim gelmez olaydım.

Tabii ki gelmeyebilirsiniz. Sizin tercihiniz. Biz insanlara zorla gelin Rina'da oynayın demiyoruz ki? Neden ban yediğinizden bahsedeyim; Kişi "ez ez gördüğünü" dediğinde sizde dalga geçercesine /b komutundan karşılık olarak "qşwlcwkqşlqkwfwqf" tarzı birşey yazdınız. Ayrıca paintball'a felanda gitmek istememişti sizi uzun süredir izliyorum. Varsa sıkıntınız hatalı yasaklanma açabilirsiniz.

İyi günler.