GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Rina Roleplay ~ make rina great again

Başlatan Hera, 03 Aralık 2017, 12:54:46

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kayserilipastirma

Ben sadece :D yazdım sallayacağına git logları oku adamla 2 saattir paintballı aradık. Neyse zaten şaşırtmadın 17 yaşında bir çocuğun açacağı sunucudan ne olabilir ki :D

Hera

Alıntı yapılan: kayserilipastirma - 02 Şubat 2018, 16:27:53

Ben sadece :D yazdım sallayacağına git logları oku adamla 2 saattir paintballı aradık. Neyse zaten şaşırtmadın 17 yaşında bir çocuğun açacağı sunucudan ne olabilir ki :D

17 mi? Çok fazla söylediniz beyefendi. 11 yaşındayım ben.

Paddon34

Alıntı yapılan: bozy - 02 Şubat 2018, 14:35:48

Alıntı yapılan: Paddon34 - 24 Ocak 2018, 19:14:05

Rol kalitesi gittikçe düşüyor, safariden ve yeni nesilden gelen rol bilmeyen kitle doluşuyor. Şu pizzacı önündeki oyuncuların rol kalitesine bir bakın, özellikle latinler sabahtan akşama kadar sıkılmadan usanmadan kural ihlali yapıyorlar.

Herif Idlewood'dan seni vuruyor. Sen /b kullandığın için kickleniyorsun. Seni vuran kişi 250dk hapis yiyor ve sonra küfür etti ve Client-BAN yedi. En çok kişinin olduğu Idlewood ortasında /b'den konuşan sen mi diyorsun insanlar rol bilmiyor diye? Helper ekibimiz var eğer bilgisizsen öğretebilirler. Bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp.

Adamlar sonradan ceza alsa bile bir şey farketmiyor benim rol deneyimim tamamen baltalanıyor, biz bunu sunucu açıldığından beri yaşıyoruz. Sunucuyu kötülemek gibi bir amacım yok konuya bakarsan sunucu daha açılmadan önce de bekliyordum ve sunucunun ilk gününden beri oynuyorum. Adam hakkında şikayet açıyoruz, adminler 200 dakika-300 dakika ban atıyor ama adamlar akıllanmıyor ki. Oyuncu geliştirme odaklı bir sunucu diye insanların tepesine çıkmalarına izin verirseniz en sonunda herkes benim gibi bırakır diyeceğim bu

pag

Oynadığım tek rpg sunucusuydu bilgisayar bozulunca sokaklar çılgın Japon, Goku Jin Parksız kaldı   :@

Hera

Alıntı yapılan: ReDDooM - 02 Şubat 2018, 22:48:42

Oynadığım tek rpg sunucusuydu bilgisayar bozulunca sokaklar çılgın Japon, Goku Jin Parksız kaldı   :@

Sokaklar kaçmıyor <3

dixon

Alıntı yapılan: Hera - 02 Şubat 2018, 15:08:21

Alıntı yapılan: kayserilipastirma - 02 Şubat 2018, 14:42:10

Doğukan kardeş dün ne güzel sunucuna geldim bir adam rolle paintball'a gitmek istedi arkaya atladı adamla paintball'ı arıyordum adam "ez ez gördüğünü" dedi adamı banladın beni niye banlıyorsun? Adam ezerken görmediğin halde beni banlıyorsun. Normalde zaten sunucu sahibi sen olduğun için gelmeyecektim. Önyargımı kırıp sunucuya geldim gelmez olaydım.

Tabii ki gelmeyebilirsiniz. Sizin tercihiniz. Biz insanlara zorla gelin Rina'da oynayın demiyoruz ki? Neden ban yediğinizden bahsedeyim; Kişi "ez ez gördüğünü" dediğinde sizde dalga geçercesine /b komutundan karşılık olarak "qşwlcwkqşlqkwfwqf" tarzı birşey yazdınız. Ayrıca paintball'a felanda gitmek istememişti sizi uzun süredir izliyorum. Varsa sıkıntınız hatalı yasaklanma açabilirsiniz.

İyi günler.

ya çen kendi içinin patronu mu oldun çen. o felan değil falan bu arada. arkadaş 17 demiş ama ben iddiayı artırıyorum, 15 diyorum.

Hera

Alıntı yapılan: dixon - 05 Şubat 2018, 20:17:27

Doğukan kardeş dün ne güzel sunucuna geldim bir adam rolle paintball'a gitmek istedi arkaya atladı adamla paintball'ı arıyordum adam "ez ez gördüğünü" dedi adamı banladın beni niye banlıyorsun? Adam ezerken görmediğin halde beni banlıyorsun. Normalde zaten sunucu sahibi sen olduğun için gelmeyecektim. Önyargımı kırıp sunucuya geldim gelmez olaydım.

Tabii ki gelmeyebilirsiniz. Sizin tercihiniz. Biz insanlara zorla gelin Rina'da oynayın demiyoruz ki? Neden ban yediğinizden bahsedeyim; Kişi "ez ez gördüğünü" dediğinde sizde dalga geçercesine /b komutundan karşılık olarak "qşwlcwkqşlqkwfwqf" tarzı birşey yazdınız. Ayrıca paintball'a felanda gitmek istememişti sizi uzun süredir izliyorum. Varsa sıkıntınız hatalı yasaklanma açabilirsiniz.

İyi günler.

ya çen kendi içinin patronu mu oldun çen. o felan değil falan bu arada. arkadaş 17 demiş ama ben iddiayı artırıyorum, 15 diyorum.

Ben artırıyorum, 11 diyorum.  :cakal:

BENZ1NC1

Server ilk zamanlarında Hera, Bozy, Captainweed varken çok güzeldi, fakat sonradan gelen bir kaç admin yüzünden ilerleyen zamanlarda oyuncu kitlesinin bozulcağını düşünüyorum. (Hera bu yorumu dikkate alsın! admin kadrosunu birdefa daha elden geçirsin)

Hera

Alıntı yapılan: BENZ1NC1 - 05 Şubat 2018, 21:12:33

Server ilk zamanlarında Hera, Bozy, Captainweed varken çok güzeldi, fakat sonradan gelen bir kaç admin yüzünden ilerleyen zamanlarda oyuncu kitlesinin bozulcağını düşünüyorum. (Hera bu yorumu dikkate alsın! admin kadrosunu birdefa daha elden geçirsin)

Özel bir şikayetiniz varsa ileti yoluyla bana iletiniz.

dixon

Alıntı yapılan: Hera - 05 Şubat 2018, 20:54:45

Alıntı yapılan: dixon - 05 Şubat 2018, 20:17:27

İyi günler.

Ben artırıyorum, 11 diyorum.  :cakal:

sittir len bebe

Shalute1

Web : www.alliance-hp.com (Açık)
İP : samp.alliance-hp.com (Açık)
TS : ts.alliance-hp.com:9185 (Açık)

MesutOnal

Rina Roleplay; Köklerini sağlam bir şekilde toprağa sarmış bir ağaç. En son açılışına kadar bu kökleri sağlamlaştırma yönünde hareket eden sunucu, hızlı bir şekilde sağlam bir kitleyi sağlamayı başardı. Bu kitlenin gelici, geçici kitle olmaması; Gelen kişilerin tam anlamı ile Rina'ya ait kullanıcılar olduğunun göstergesidir. Şu anda tek gereken, bu ağacın büyümesi. User sayısı konusunda bir artışa ihtiyacı yok. Benim gözlemlerime göre bir süre oyun içerisindeki ortaya çıkacak olan hatalar ve sorunların temelli kapatılması dışında bu sunucunun yapacak hiçbir şeyi yok. Bunları ortaya çıkması için de, ağacın büyümesi için de gereken tek şey zaman. Rina başarıyı yakalamış bir sunucu ve buna rağmen yönetim kadrosunun sıcakkanlılığı çoğu sunucuya örnek olabilecek nitelikte.

Pierro_Blood

Sunucu efsane, 5 gün oynadım gördüğüm herkes rol biliyor. Dm'ci yok. Arabayla durup dururken ezen, çarpan yok. Kitlenin yaşı büyük 28 yaşında adam gördüm. Küçük olanlarda saygılı ve velet değil. Meslek yapıyorsun bir yere çarpıyorsun kaza yapıyorsun. Hemen biri gelip seni alıyor istediğin yere bırakıyor. Bu biraz IC'sel durum ama ona rağmen yardımsever herkes. Bide hera kardeş senden birşey rica edeceğim ben dün bir arkadaşım'a kızıp sunucuyu bıraktım. Rapor atıp banlanmak istedim. Şimdi ise pişman oldum ban'ımı açabilir misin?

Hera

Alıntı yapılan: Pierro_Blood - 07 Şubat 2018, 15:21:48

Sunucu efsane, 5 gün oynadım gördüğüm herkes rol biliyor. Dm'ci yok. Arabayla durup dururken ezen, çarpan yok. Kitlenin yaşı büyük 28 yaşında adam gördüm. Küçük olanlarda saygılı ve velet değil. Meslek yapıyorsun bir yere çarpıyorsun kaza yapıyorsun. Hemen biri gelip seni alıyor istediğin yere bırakıyor. Bu biraz IC'sel durum ama ona rağmen yardımsever herkes. Bide hera kardeş senden birşey rica edeceğim ben dün bir arkadaşım'a kızıp sunucuyu bıraktım. Rapor atıp banlanmak istedim. Şimdi ise pişman oldum ban'ımı açabilir misin?

Yasağınızı açtım.

Yorumlar için teşekkürler.

ReaT

En çok emek verilen ve zamanın en iyi sunucusu !