GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Yeni Nesil Roleplay ~ yn-gaming.net

Başlatan CaLderoN, 02 Mart 2017, 23:54:24

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Viality

.
Son düzenlenme: 14 Nisan 2018, 13:15:45 Viality

Viality

.
Son düzenlenme: 14 Nisan 2018, 13:15:30 Viality

Adanalı

Zeta

Getirilen onca yenilikten sonra rol seviyesinin bir nebze artmış olsada eski kalitesini kazanması çok zor görünüyor.Sunucunun daha öncelerinden kötü tanıtılması buna etken.İyi çalışmalar dilerim :)

Leture

roleplay denen olaya başladığım ve bitirdiğim yer, zaman zaman sövsem veya laf atsamda bu sunucunun yerini hiçbir yer tutmuyor  :kro:

itsmebatu

Eski kötü karizmayı sizlerle birlikte çizip yeni bir yola girmeyi hedefliyoruz, aramıza katılın.

Yeni Nesil

Facebook grubumuz açıldı, buraya tıklayın.

Viality

.
Son düzenlenme: 14 Nisan 2018, 13:15:23 Viality

Viality

.
Son düzenlenme: 14 Nisan 2018, 13:15:13 Viality

Viality

.
Son düzenlenme: 14 Nisan 2018, 13:15:07 Viality

Lexis

Ne kadar yenilik getirirseniz getirin çok fark yapmaz. Önce şu torpil yapan adam kayıran 15 yaşındaki velet adminlerinizden kurtulun. Sunucunun çoğu beni tanıyor, beni geçtim ailemde bulunan üyelere sorarak yapılan haksızlıkları teyit edebilirsiniz. Diğer oyuncular gibi karalama amacım yok sadece gerçekleri yazıyorum. Acısı var diyecek olursanız öyle bir şey yok. Ne ban yedim nede hapise gittim oynadığım süre boyunca. Kötülemek için bi nedenim yok sadece başlayacak olan arkadaşlara uyarı. Kısacası YTD.

Viality

.
Son düzenlenme: 14 Nisan 2018, 13:14:57 Viality

Scratch

Eski günler daima özleniyor. Bunun sebebi herkesin de söylediği gibi dostluklar. Sunucunun durumuyla alakası yok. Sunucu,  200-300 çekiyordu belki ama tüm gün saçma sapan şekilde DM yiyordunuz. Sağda solda isyana kalkışıyordunuz. Sunucuyu trolleyenlerin sayısı çok fazlaydı. Medium RP olduğumuz için rol bilmeyenlerinde sayısı çok fazlaydı çünkü insanlar rol öğrenmeye geliyordu. Dharma - Richardson vb. gibi saçma sapan kendince DM için toplanıp PD'ye ve sunucuya karşı örgütlenmiş bir tayfa vardı. Şu an sunucunun sayısı ne kadar düşük olursa olsun bu dönem altyapıyı oturtma dönemi. Kaç senelik sunucu bir anda Hard RP döndü. Bu kolay bir şey değil. Yöneticiler bunun riskini zaten aldı ve biliyorlardı. Her gün toplanıp neler yapabileceğimiz hakkında konuşuyoruz. Bu sunucuyu eski haline getirmek sizlerin ve bizlerin ellerinde. Kendi arkadaş ortamınızı tekrardan buraya toplayıp rollerinizi yapmalı, hem eğlenip hem eğlendirmelisiniz. Geçmişte DM'den ve benzeri şeyler sunucudan soğmuş kitleyi yavaş yavaş buralara geri döndürmelisiniz. Bu süre zarfında yöneticilerinde elinden geldiğince yumuşak olup rollere destek vermesi gerekmekte. "/aduty" çekip "Ego" diye tabir ettiğimiz olayı oyunculara yansıtmaya çalışmamalı. Yönetici olmak sadece rapor bakmak veya oyuncuların sorunlarını dinlemek değildir. Oyuncuları nasıl eğlendirebiliriz? Nasıl bu sunucuya kök salmalarını sağlayabiliriz? Gibisinden düşüncelerle yola çıkmalıyız. Biz yönetici kadrosu olarak bunu sizlere sağlayacağız. Polat abi bizzat kendisi kadronun düzeniyle ilgileniyor. Gereksiz olan kişileri çıkarıyor. Yavaştan kadronun düzeni sağlanırken sizlerden tek isteğimiz geçmişte bazı nedenlerden sunucuyu bırakmış kişilerle konuşup son bir şans istemeniz. Emin olun bu sunucunun düzeni oturduktan sonra çok güzel şeyler olacak. Bu oturtma sürecide başta sizler daha sonra bizlerin ellerinde. Gerek 2 ay sürer, gerek 1 ay. Roleplay kavramını bu sunucuda öğrenmiş çoğu insanın buraya geri dönmesi bizleri mutlu edecek ve daha azimle çalışmamızı sağlayacaktır. Bu yazdığımı okuyup bir şekilde sunucuya destek veren, oyuncu çekmeye çalışan herkese teşekkür ediyorum. Gülü seven dikenine katlanır misali, Hard RP istedik ve bir süre bu zorluğa katlanmak zorundayız. En azından saçma kitleler sunucudan uzaklaştı. Yeni Nesil Gaming SAMP platformunun kitlesi tekrardan oluşuyor gençler :) Bu kitleyi en düzgün şekilde oluşturalım he? Ne dersiniz? <3
Son düzenlenme: 08 Şubat 2018, 16:02:48 Scratch

Kraus

Tartışma yaratan yanıtlar silindi. Devamı halinde iletiler silinmeye devam edecek ve tartışmayı sürdüren kişiye (kişilere) ceza işlemi uygulanacaktır.

Safari Gaming © sɪɴᴄᴇ 2014
www.sf-gaming.net

Viality

.
Son düzenlenme: 14 Nisan 2018, 13:14:45 Viality