GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
03 Şubat 2026, 02:33:43

0.3.DL Hakkında

Başlatan _Code, 29 Ocak 2018, 17:17:15

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

[R]ussell_Savrinn

Gta 4 - GTA V devriymiş.Çok kötü olur.

_Code

Alıntı yapılan: Kraus - 19 Şubat 2018, 19:23:11

Roleplay sunucuları için Custom Skin ve Obje ekleme özelliği büyük bir yenilik. Bu nedenle Roleplay sunucuları direk olarak yeni sürümü tercih etti, diğer sunucuların hâlâ 0.3.7'yi kullanması o sürümün daha iyi olduğunu göstermez. Yeni sürümün ana sayfada vs. yayınlanmaması SAMP'ın kendi sorunu. Bu yeni sürümde bazı küçük şeyler dışında herhangi bir hata yok. Her sunucu kendi oyuncularına bu sürümü duyurup yeni sürüme geçebilme hakkına sahip.

Haklısın ancak yeni oyuncu çekmek için çok kötü bir durum.
Hala 0.3.DL'den haberi olmayan yüzlerce oyuncu var.

SA:MP Turkiye CnR IP: server.sampturkiyecnr.com:7777

Krajas The Great

Alıntı yapılan: ByGold - 19 Şubat 2018, 21:18:20

Alıntı yapılan: NovaCrawlS. - 19 Şubat 2018, 19:40:49

Alıntı yapılan: ReDDooM - 29 Ocak 2018, 23:42:05

Kalcor Son hamlelerini yapıyor,bir veya iki yıl içerisinde güncelleme vermeyi bırakacak ve SAMP yok olup gidecek,artık alıntı modlardan,ultra hostla açılan sunuculardan, roleplay adı altında her türlü saçmalığın olduğu samp sunucularından kurtulacağız.Şimdi biri çıkıp "samp için hâla umut var,eski günlerine geri dönecek" tarzı yorumlar yapacak.O günler benim ve birçoğumuz için 2013 yılında bitti arkadaşlar,boşa kendimizi kandırmayalım iyi forumlar dilerim  :helal:

Haklısın.1-2 Yıl sonra SAMP Devri bitecek..

Ondan Sonra Gta 4 Devri Başlıcak :)
Kafa güzel galiba.

[R]ussell_Savrinn

GTA V 'te Hırsız Polismi oynayacaz.Şaka yapıyor olmalısınız xd

_Code

Konu iyicene sapıttı.  :cakal:

SA:MP Turkiye CnR IP: server.sampturkiyecnr.com:7777

Paddon34

Samp biterse başka hiçbir oyunda roleplay yapmaya devam etmem, ayrıca Samp'ın oyuncu sayısı azalır belki ama asla bitmez Vcmp bile hala bitmedi Samp gibi bir efsane bitmez.

Lé Spîke

Bende geçiş yaptım. Projelerimi bu surume göre hazırlıyorum. Inşallah hayal kırıklığı olmaz. Ve bu arada Kalcor ekmek kazandigi şeyi terk etmeyecektir. Sampin bitecegine inanmiyorum. Guncelleme yapmazsa satmasi daha mantıklı.

TRSinan28

Alıntı yapılan: Wiggles - 23 Şubat 2018, 07:55:17

Bende geçiş yaptım. Projelerimi bu surume göre hazırlıyorum. Inşallah hayal kırıklığı olmaz. Ve bu arada Kalcor ekmek kazandigi şeyi terk etmeyecektir. Sampin bitecegine inanmiyorum. Guncelleme yapmazsa satmasi daha mantıklı.

Katılıyorum.Herkes samp biter yazıyordu sesimi çıkarmıyordum :) Sonunda benim gibi birini buldum :D