GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
06 Mayıs 2026, 15:35:40

Bilgisayarin acilmiyor

Başlatan laéx, 23 Şubat 2018, 19:32:25

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

laéx

Arkadaslar bilgisayarim acilmiyor bir uygulama actim ve hic acilmamaya basladi telden yaziyorum yanlis yaziyor olabalirim lutfen yardim edin
Resim

[R]ussell_Savrinn

Güvenli mod ile çalıştırmayı dene.Bir video çek yolla sadece hata yerini yollamıssın.Bilgisayar açılırkenmi oluyor , açılıncamı oluyor , hangi uygulamayı açtın vs bilemiyoruz.Biraz daha ayrıntılı anlat , video çek yolla.

LionTR

Güvenli Mod Tan Dene Anladiğim Kadariyla Windows Keyin Den Kaynaklanan Bisey Video Yollarsan Sevinirim

Pablo

1)Senden Ricam harddisk"i çıkar öyle bir çalışmtırmayı dene
2)Güvenli Modda Çalıştırmayı Dene
3)Hiç Biri Olmazsa Format Attır Tahminem Senin Tor Pc Bozmuş!

Alıntı

Pawnotürk Üyesi 2017-2020

Root

CryptoLocker'in uzantısı olan bir Petya virüsü bu, https://uzmanim.net/soru/petya-virusu-cozumu/66627 ilgili adrese göz atıp talimatları yerine getirebilir ve kişisel dosyalarınızda kayıp yaşamadan kurtarma işlemi gerçekleştirebilirsiniz, ama yok dosyalarımın pek bir kişisel önemi yok benim için derseniz eğer varsa erişiminizle PC'nizi formatlamayı deneyebilirsiniz.

[R]ussell_Savrinn

Yüklediğin şey virüsten kaynaklanıyor.Sanırım virüs programını kapatıp açmışsın.Virüs programın yoksa acilen yüklemen gerekiyor.Yüklediğin şeyin virüs olduğunu nasıl anlayamadınki  :hm:

_DecaT

laéx

Format attım geçti teşekkürler.