GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
18 Kasım 2025, 12:13:39

DJ Sistemi // By Zoxy

Başlatan Zoxy, 13 Nisan 2017, 18:15:36

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

BaskanNation

Çok Güzel Bir Sistem Ellerine Sağlık fakat biz Bunu Pawno'ya Mı ekliyeceğiz Yoksa Filterscriptfiles'e mi?

Pablo

Alıntı yapılan: BaskanNation - 21 Şubat 2018, 21:30:19

Çok Güzel Bir Sistem Ellerine Sağlık fakat biz Bunu Pawno'ya Mı ekliyeceğiz Yoksa Filterscriptfiles'e mi?

FilterScript :)

Alıntı

Pawnotürk Üyesi 2017-2020

BaskanNation

Alıntı yapılan: ByGold - 21 Şubat 2018, 21:31:47

Alıntı yapılan: BaskanNation - 21 Şubat 2018, 21:30:19

FilterScript :)

Ekledim De çalışmiyor Yoksa benmi yanlış yaptım biyerde? Önce Filterscript e atmiyormuyuz Attım! Sonrada Server CFG ye girip aDJ yapmicakmıyız? Hepsini yaptım oyuna giriyorum öyle bi sistem yok

[R]ussell_Savrinn

Sistem güzel kodlanmış normal bir DJ sisteminde olmayan şeyler var.Eline sağlık.

Alıntı yapılan: BaskanNation - 21 Şubat 2018, 21:33:52

Ekledim De çalışmiyor Yoksa benmi yanlış yaptım biyerde? Önce Filterscript e atmiyormuyuz Attım! Sonrada Server CFG ye girip aDJ yapmicakmıyız? Hepsini yaptım oyuna giriyorum öyle bi sistem yok

La Süleyman ben sana hep soru sorardım pawno ile ilgili artık senin sorunları ben hallediyorum skypeden demekki gelişmişim pawnoda  :P :D

_DecaT

Paylaşım İçin Teşekkürler Abi. Sen Yaparsında Güzel Olmazmı  :D :D

Zoxy

Yorumlarınız için teşekkürler.

Root

Şuan için farklı platform ve oluşumlarda yer alan ve paylaşılan DJ scriptlerinden oldukça daha iyi olduğunu düşünüyorum, paylaşım için teşekkürler.

Zoxy

Alıntı yapılan: Root - 24 Şubat 2018, 10:45:58

Şuan için farklı platform ve oluşumlarda yer alan ve paylaşılan DJ scriptlerinden oldukça daha iyi olduğunu düşünüyorum, paylaşım için teşekkürler.

Teşekkürler.  :helal:

Paradox

Kardeşim benim gene kaliteli bir çalışma eline emeğine sağlık. :helal:

Zoxy

Alıntı yapılan: Paradox - 24 Şubat 2018, 17:32:18

Teşekkür ederim kardeşim.

BaskanNation

Alıntı yapılan: Zoxy - 24 Şubat 2018, 17:40:51

Alıntı yapılan: Paradox - 24 Şubat 2018, 17:32:18

Teşekkür ederim kardeşim.

Zoxy YApımın Çok güzel Ellerine sağlık fakat scriptfiles'e Eklediğimizde rcona girdikten sonra /djyap yapabiliyoruz Fakat Bi sorun var Sorun (DJ yaptıktan sonra Kaydetmiyor oyundan çıkınca geri gidiyor Bunu halledebilirmisin?) Lütfen Çok istiyorum Yardımınız!

JudaX

Paylaşım için teşekkürler, cidden başarılı.