GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Warlord's BattleField < Beta >

Başlatan Lé Spîke, 07 Mart 2018, 20:08:33

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Hep aynı konseptten sıkılmadınız mı?

Yooo bence Roleplay hırsız polis felan güzel yaaani
Sıkıldık. Şöyle yeni bir şeyler olsa iyi olur.

Lé Spîke

Önsöz

Herkese merhaba. SA:MP ortamına yepyeni bir hava katacağını düşündüğümüz bir projemiz var. Bu projenin tasarım aşaması 6.03.2018 tarihinden itibaren başlamış oldu. Sunucunun fikir ve tasarımı League Of Legends oynarken aklıma gelmiştir. Daha sonra bu fikri çok sevdiğim ortağım/arkadaşım Fatih'e ve Gökay abiye açtığımda onlar da güzel buldu ve fikirin kodlara kodların da sunucuya yansıtılması onaylandı. Şuan hem AR-GE hem de betada olduğumuz için fikirlerinizi bekliyoruz.

Sunucu Hakkında Bilgi

Öncelikle şunu belirtmek istiyorum daha önce böyle bir sunucu görmemiştim. Bu yüzden ilk olarak benden çıkabileceğine inanıyorum. Sunucumuzda her biri ayrı hikâyelere ve ayrı özelliklere sahip karakterlerimiz olacak. Bu karakterler seçilebilir olacak ve her takımda 1 tane olacak. Mesela LoL'de 5 kişilik takımlar savaşıyor ve her takımda 1 tane Teemo olabiliyor. Bizim de oyun politikamız bu yönde olacak ve her takımda ayrı ayrı karakterler olacak. Sunucumuz için tasarlayacağımız 3 koridoru olan ve arasında orman olan bir haritada yetenekleriniz doğrultusunda rakibi eleyeceksiniz. Sunucumuzda genel olarak birçok şey LoL'e benzese de kulelerimiz olmayacak. Onun yerine mühimmat değiştirebileceğiniz karargahlar olacak ve bu karargahlar rakip tarafından ele geçirilebilecek. Her karakterin hikayesi ayrı olduğu için replikleri ve tasarımları da oyuna ap ayrı bir hava katacak. Satın alinilabilir tek şey karakter olmayacak. Birçok silahı ve kostümü de alabileceksiniz. LoL'de bulunan karakter animasyonları hoşumuza gittiği için biz de yeni animasyonlar yapmayı planlıyor ve CTRL + 1 işlevini oyuna sokmayı planlıyoruz. Çok yakında sunucu modu hakkında birçok bilgi konu altında verilecektir. Okuduğunuz için teşekkür ederim.

Change-Log/Özellikler

Özellikler - Kapalı Beta v1

14 adet yeni karakter eklenecek.
Her karakterin en az 2 adet satın alınabilir skini olacak.
Sunucu çift dil olarak sunulacak.
Karakterlerin her biri için Türkçe ve İngilizce seslendirmeler yapılacak.
SA:MP'de halen silah ekleme özelliği olmadığı için GTA'nın silahları satın alınabilir olacak.
Her karakterin ayrıyeten 1 özel yeteneği olacak ve bu özel yetenek oyun içerisinde 9. seviyede açılabilecek.
Yetenek N tuşu ile aktif edilecek ve kullanımında bekleme süresi olacak.
Yetenek seviyesine göre - ki en fazla 5 seviye olabiliyor - etkili olacak.
Yeni animasyonlar eklenecek ve CTRL+1 kombinasyonu oyuna işlenecek. - Tam olarak CTRL+1 olmayabilir.
-
Arkadaşlık sistemi olacak ve lobi temelli olduğu için oyunlara davet etme olacak. Yani 5v5 savaşta takımınıza arkadaşınızı davet edebileceksiniz.

Kapalı Beta v1 - 10.03.2018

Karakter tasarımları ve seslendirmeleri yapımı başlatıldı.
14 yeni karakterin hikayeleri ve replikleri yazılmaya başlandı.
5v5 savaş haritası yapımına başlandı. Durum: %75
2. bir dil olan İngilizce dili için yazılı ve sözlü çeviri çalışmaları başladı.
Tasarlanan 14 karakter için kostüm seçenekleri planlanmaya başlandı.

Teşekkürler

Yapacağınız her yorum bizim için değerlidir. Yakında sunucu hakkında detaylı bilgi paylaşacağız. Bu sırada siz de AR-GE konusunda yardımcı olursanız seviniriz. Bu arada bir sorunuz olursa yorumda belirtiniz.

"Sunucu tanıtım kurallarını okudum ve konumun kurallara uygun olduğunu düşünüyorum. Kuralları kabul ediyorum."

Son Güncelleme - 10.03.2018 - Kapalı Beta
Son düzenlenme: 10 Mart 2018, 22:12:38 Wiggles

LionTR

Lé Spîke

Alıntı yapılan: VartoluTR - 07 Mart 2018, 20:09:07

Başarılar Kardeşim

Teşekkürler. İnşallah konu kilitlenmez. Bu arada sunucunun şu tarafı şöyle olmalı şu tarafı böyle olmalı tarzı yorumlarınızı esirgemeyiniz.

LanceX

Thantos_Glenward

Merakla beklemedeyim başarılar.

Nithral

SA:MP için yenilik dolu ve taze projelerden biri daha ortaya çıktı. Başarılı olman dileğiyle. :helal:
Son düzenlenme: 07 Mart 2018, 20:16:14 Nithral

CerberuS

Lé Spîke

Alıntı yapılan: SelimBasKaN - 07 Mart 2018, 20:12:50

Başarılar dostum :)

Teşekkürler kardeşim. :helal:

Alıntı yapılan: Thantos_Glenward - 07 Mart 2018, 20:13:57

Merakla beklemedeyim başarılar.

Teşekkürler... :helal:

Alıntı yapılan: Nithral - 07 Mart 2018, 20:15:11

SA:MP için yenilik dolu ve taze projelerden biri daha ortaya çıktı. Projen de başarılı olman dileğiyle. :helal:

Teşekkürler abi :helal:

Alıntı yapılan: CerBeruS - 07 Mart 2018, 20:15:32

Başarılar.

Teşekkürler... :helal:

Jarveus

Benim SA-MP PUBG projesinden sonra Türklerin en değişik konsepti (TÜRKİYE İÇİN GEÇERLİ) ben açamadım kişisel hayatımdan dolayı modun bitmesine rağmen , inşallah açmak nasip olur sana.

Lé Spîke

Alıntı yapılan: Jarveus - 07 Mart 2018, 20:53:43

Benim SA-MP PUBG projesinden sonra Türklerin en değişik konsepti (TÜRKİYE İÇİN GEÇERLİ) ben açamadım kişisel hayatımdan dolayı modun bitmesine rağmen , inşallah açmak nasip olur sana.

Bu yolda geri adım atmayı asla düşünmüyorum. Daha önceki Hırsız Polis, Roleplay gibi projelerimi kodlamamın bitirsem de bitirmesem de iptal etmiştim. Hem okullar açıldığı için olmuştu hem de başka nedenler vardı (Kişisel olarak başka düşüncelerim vardı.) Ama bunda geri adım atmayı düşünmüyorum. Teşekkürler yorumun için :helal:

Paradox

Gerçekten SA-MP platformundan sıkılmaya başladım hep aynı hikayeler,ap ayrı özelliklerle ap ayrı sunucular bekliyorum ki çoğu kişi de bu düşünceye sahiptir.Sonuna kadar destekliyorum başarılar dilerim.

Lé Spîke

Alıntı yapılan: Paradox - 07 Mart 2018, 20:59:02

Gerçekten SA-MP platformundan sıkılmaya başladım hep aynı hikayeler,ap ayrı özelliklerle ap ayrı sunucular bekliyorum ki çoğu kişi de bu düşünceye sahiptir.Sonuna kadar destekliyorum başarılar dilerim.

Yorumun için teşekkür ederim. :helal:

Güncelleme: Anket eklendi. Kaç kişinin bu düşünceye sahip olduğunu merak ediyorum açıkcası. (Ben de böyle düşünüyorum!!)

Albert Einstein.

"We can easily forgive a child who is afraid of the dark; The real tragedy of life is when men are afraid of the light."

Lé Spîke

Alıntı yapılan: Albert Einstein. - 07 Mart 2018, 21:29:01

Başarılar dostum

Teşekkürler.

Not: Arkadaşlar herkes ankete katılırsa sevinirim. Bu benim açımdan değil diğer sunucu kuracak arkadaşların açısından da iyi olacaktır.

staple

Böyle farklı projeleri görmek beni mutlu ediyor, başarılar dilerim. :helal: