GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Warlord's BattleField < Beta >

Başlatan Lé Spîke, 07 Mart 2018, 20:08:33

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Hep aynı konseptten sıkılmadınız mı?

Yooo bence Roleplay hırsız polis felan güzel yaaani
Sıkıldık. Şöyle yeni bir şeyler olsa iyi olur.

Zoxy

Açılırsa oynaması keyifli olur. Silah geliştirme karakter geliştirme vs sistemler yaparsan sunucuya renk katacaktır. Başarılar dilerim.

Lé Spîke

Alıntı yapılan: Zoxy - 11 Mart 2018, 16:42:27

Açılırsa oynaması keyifli olur. Silah geliştirme karakter geliştirme vs sistemler yaparsan sunucuya renk katacaktır. Başarılar dilerim.

Teşekkürler kardeşim :helal:

HyperCharge

Tekrardan başarılar , Proje gerçekten çok güzel ve tutacağına eminim ama bir tavsiyem var.

5v5 savaş haritası yapımına başlandı. Durum: %75

5v5 Yerine ; 10v10 olsa veya 12v12 olsa daha iyi olmazmı ? Hem daha eğlenceli olur hemde birinci olmak için 9 veya 11 kişinin önüne geçmek için mücadele olur. 5v5 bence çok az.

Lé Spîke

Alıntı yapılan: HyperCharge - 13 Mart 2018, 16:27:18

Tekrardan başarılar , Proje gerçekten çok güzel ve tutacağına eminim ama bir tavsiyem var.

5v5 savaş haritası yapımına başlandı. Durum: %75

5v5 Yerine ; 10v10 olsa veya 12v12 olsa daha iyi olmazmı ? Hem daha eğlenceli olur hemde birinci olmak için 9 veya 11 kişinin önüne geçmek için mücadele olur. 5v5 bence çok az.

Şuan karakter çeşidimiz az olduğu için 5v5 temel olarak yapıyoruz. Ama 2v2 10v10 olarak yan modlar da çıkartmayı düşünüyorum. KESİ DEĞİL

Jawié

Düşünmedim değil. Zamanında düşündüm. Kodlayacaktım ama vazgeçtim. Geniş kapsamlı bir projeydi ve yeterli tecrübede bir ekibim yoktu. Sonucunu da düşündüm. Oyuncuların beğenmemesi ihtimal kapsamındaydı. Emek vermek istemedim açıkçası. Sana başarılar, umarım bir şeyler başarabilirsin, gerçek bir şeyler.

Lé Spîke

Alıntı yapılan: Jawié - 15 Mart 2018, 21:53:40

Düşünmedim değil. Zamanında düşündüm. Kodlayacaktım ama vazgeçtim. Geniş kapsamlı bir projeydi ve yeterli tecrübede bir ekibim yoktu. Sonucunu da düşündüm. Oyuncuların beğenmemesi ihtimal kapsamındaydı. Emek vermek istemedim açıkçası. Sana başarılar, umarım bir şeyler başarabilirsin, gerçek bir şeyler.

Teşekkürler abi. :helal:

enes020020

Başarılar şimdiden #rez alıyorum inşallah güzel bir sunucu olur.

Lé Spîke

Alıntı yapılan: enes020020 - 15 Mart 2018, 22:01:18

Başarılar şimdiden #rez alıyorum inşallah güzel bir sunucu olur.

Teşekkürler

_DecaT

HELLBOY

Alıntı yapılan: Wiggles - 07 Mart 2018, 22:17:32

Alıntı yapılan: Feveran - 07 Mart 2018, 22:09:00

Başarılar çok güzel düşünmüşsünüz inşallah bugsuz bir server kurarsınız. Ayrıca DM odaklı bir server olucak Fransa lokasyonlu bir server kiralarsanız çok fazla ping olucaktır ve oyuncularınız DM atarken çok fazla rahatsız olucaktır, Türkiye lokasyonlu bir server almanızı tavsiye ederim fakat iyi bir mod açacaksanız sizi çekemeyen çok olacaktır ve DDOS saldırsı çok fazla alırsınız bu seferde oyuncular gene rahatsız olacaktır. Anca Türkiye lokasyon bir server alıp ayrıca koruma da alabilirsiniz ama bu biraz size pahalıya mâl olabilir ve alacağınız korumada tam olarak koruma sağlamayabilir bunları bi düşünün derim. Tekrar BAŞARILAR !

Yorumunuz için teşekkürler. Hemen bilgilendiriyim. DM sunucumuz Türkiye lokasyonlu olarak Türkiye'ye açılacaktır. Ayrıyetten Fransa lokasyonlu olarak da tüm Dünya'ya açılacaktır. İsteyen Fransa lokasyonunda isteyen Türkiye lokasyonunda oynayabilir. DDOS konusuna gelirsek. Şimdilik bir koruma almayı düşünmüyoruz. Ancak gerçekten bir saldırı yapılırsa saldırılara karşı tüm önlemleri alırız. Ki saldırı yapan kişilere de - belirlersek - Bilişim suçlarından dava açarak ceza aldırmaya çalışırız. :helal:
Bilişim Sucları Kücük İşlere Bakmaz 200 300 tl lik makinaya bakmazlar bunu makinayı aldıgınız firmayla çözmeye calısacaksınız ddos saldırısında ıp yi yakalarsanız videolu kanıt yada her hangi bir kanıt olarak sunarsanız olabilir..! tr lokasyonda bilişimci olarak konusuyorum türkiyenin makinasında firewalları gelişmiş degildir kullanılan saldırılar tr spoof script oldugu icin tr saldırıda kacınamassınız fransa dersek dm de pek fazla sıkıntı cıkarmaz mod tutulursa zaten oyuncu gelecektir fransada sadece yurt ici ve yurt dısı saldırı cıkısı kapalıdır firewalları yüksek gelişmiştir. Diğer Ülkeler bilişim konusunda biraz öndeler..
BAŞARILAR

Lé Spîke

Alıntı yapılan: HELLBOY - 15 Mart 2018, 23:54:00

Alıntı yapılan: Wiggles - 07 Mart 2018, 22:17:32

Alıntı yapılan: Feveran - 07 Mart 2018, 22:09:00

Başarılar çok güzel düşünmüşsünüz inşallah bugsuz bir server kurarsınız. Ayrıca DM odaklı bir server olucak Fransa lokasyonlu bir server kiralarsanız çok fazla ping olucaktır ve oyuncularınız DM atarken çok fazla rahatsız olucaktır, Türkiye lokasyonlu bir server almanızı tavsiye ederim fakat iyi bir mod açacaksanız sizi çekemeyen çok olacaktır ve DDOS saldırsı çok fazla alırsınız bu seferde oyuncular gene rahatsız olacaktır. Anca Türkiye lokasyon bir server alıp ayrıca koruma da alabilirsiniz ama bu biraz size pahalıya mâl olabilir ve alacağınız korumada tam olarak koruma sağlamayabilir bunları bi düşünün derim. Tekrar BAŞARILAR !

Yorumunuz için teşekkürler. Hemen bilgilendiriyim. DM sunucumuz Türkiye lokasyonlu olarak Türkiye'ye açılacaktır. Ayrıyetten Fransa lokasyonlu olarak da tüm Dünya'ya açılacaktır. İsteyen Fransa lokasyonunda isteyen Türkiye lokasyonunda oynayabilir. DDOS konusuna gelirsek. Şimdilik bir koruma almayı düşünmüyoruz. Ancak gerçekten bir saldırı yapılırsa saldırılara karşı tüm önlemleri alırız. Ki saldırı yapan kişilere de - belirlersek - Bilişim suçlarından dava açarak ceza aldırmaya çalışırız. :helal:
Bilişim Sucları Kücük İşlere Bakmaz 200 300 tl lik makinaya bakmazlar bunu makinayı aldıgınız firmayla çözmeye calısacaksınız ddos saldırısında ıp yi yakalarsanız videolu kanıt yada her hangi bir kanıt olarak sunarsanız olabilir..! tr lokasyonda bilişimci olarak konusuyorum türkiyenin makinasında firewalları gelişmiş degildir kullanılan saldırılar tr spoof script oldugu icin tr saldırıda kacınamassınız fransa dersek dm de pek fazla sıkıntı cıkarmaz mod tutulursa zaten oyuncu gelecektir fransada sadece yurt ici ve yurt dısı saldırı cıkısı kapalıdır firewalları yüksek gelişmiştir. Diğer Ülkeler bilişim konusunda biraz öndeler..
BAŞARILAR

yorumun için teşekkürler. Zaten böyle bir olay için de bilişim suçlarının bakmayacagini biliyorum.

Riki

Derdimize dermansın cidden harika bir düşünce başarılar.
Son düzenlenme: 17 Mart 2018, 20:54:06 Riki

Lé Spîke

Alıntı yapılan: Riki - 17 Mart 2018, 20:52:49

Derdimize dermansın cidden harika bir düşünce başarılar.

Teşekkürler.

Önemli bilgi: Karakterler tasarımları sifirlanmistir. Artık her karakterlerimizin ilk önce teaser'i yayınlanacak sonra web sitemizde bilgileri paylaşılacaktır.

White

Alıntı yapılan: _DecaT - 15 Mart 2018, 22:41:02

Başarılar.  :kahkaha:

:şeytan: Noldu Decat Gülüyon Yoksa Serverimi Hacklicenla  :şeytan:
((((BuArada Bırak Artık Hack İslerini Git Kendi Sunucunu Aç İnsanlarında Emeklerine Zarar Verme :yaramaz2:)))))
Son düzenlenme: 21 Mart 2018, 08:48:55 White

ByGold

[R]ussell_Savrinn

Alıntı yapılan: White - 21 Mart 2018, 08:41:26

Alıntı yapılan: _DecaT - 15 Mart 2018, 22:41:02

Başarılar.  :kahkaha:

:şeytan: Noldu Decat Gülüyon Yoksa Serverimi Hacklicenla  :şeytan:
((((BuArada Bırak
Artık Hack İslerini Git Kendi Sunucunu Aç İnsanlarında Emeklerine Zarar Verme :yaramaz2:)))))

Decat kendini hacker sanıyor.. Sunucu gamemodelerini yüklüyor açıklarını buluyor felan, o modla sunucu açanlara gidiyor aynı hackermiş gibi sunucu açıklarıyla milleti banlıyor felan.Emek hırsızı diyelim.