GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
01 Ocak 2026, 02:00:15

LoL indiriyorum ama...

Başlatan xentrow, 17 Mart 2018, 22:36:04

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

xentrow

League of Legends indiriyorum oyunu kurdum hesabıma giriş yaptım. Tekrar bir güncelleme yapıyor "Oyna" butonu çıkmadan önce. Orada tam olarak 1189 dakika kaldı diye bir yazı var ve 275KBps ile indiriyor. (Normalde 800KBsn ile indirir.) Bu bir bug mu yoksa benden mi kaynaklı?
Son düzenlenme: 17 Mart 2018, 22:52:29 darkwing

Nithral

Speedtest hızınızı test edin, eğer hızınız 800 KB(6-7 Mbit) altında ise Internet servis sağlayıcınız ile görüşmeniz gerek. Arka plan uygulamalarının kapalı olduğundan, başka bilgisayarın(eğer varsa) interneti kullanmadığından eminseniz ve durum hala aynı ise Internet Servis Sağlayıcınız ile görüşmeniz uygun olur. Son olarak galiba Turk Telekom kullanıyorsunuz? Kullanıyorsanız eğer taahhüt süreniz bittiğinde çıkmanızı öneririm. Kalitesiz marka.
Son düzenlenme: 18 Mart 2018, 10:08:08 Nithral

xentrow

Geceye bırakmak zorunda kaldım. 02.00-08.00 arası AKK kalkıyormuş, rahatça inebildi. Teşekkürler.

Cagatay.Bey

Reis, öyle gözükür ama rahat ol o kadar mb inmiyor :) O Eksik dosyaları kontrol ediyo.r

AlpAkabey

Alıntı yapılan: Cagatay.Bey - 11 Nisan 2018, 19:18:33

Reis, öyle gözükür ama rahat ol o kadar mb inmiyor :) O Eksik dosyaları kontrol ediyo.r

Teşekkür ederim :D

Akabey

Focus

O dakika random galiba bendede öyle diyordu ama daha az sürede inio beklemek tek çağre

Şeytana Şükür!