GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Ultra H Sorunu

Başlatan TheRegaTe, 13 Mart 2018, 08:27:34

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

TheRegaTe

Ultra H ye Cnr modu yükledim Fakat Mod Unknow Veriyor Sebebi Nedir Veya Yapabilecek Olana Tw verebilirim

Thantos_Glenward

Alıntı yapılan: Schwarzen - 13 Mart 2018, 08:27:34

Ultra H ye Cnr modu yükledim Fakat Mod Unknow Veriyor Sebebi Nedir Veya Yapabilecek Olana Tw verebilirim

o cnr unkown vermesinin 2 nedeni ve çözümü var.
1.çözüm google "samp download" diye arat çıkan sekmede 0.3.7-R2 dosyasını indir inen dosyanın içinde ki samp-server.exe ile modda ki samp-server.exe yi değiştir.
Çözülmedi mi?
2.çözüm server.cfg deki gamemodunu modunun ismi ile değiştir.

TheRegaTe

Alıntı yapılan: Thantos_Glenward - 13 Mart 2018, 10:36:56

Alıntı yapılan: Schwarzen - 13 Mart 2018, 08:27:34

1.çözüm google "samp download" diye arat çıkan sekmede 0.3.7-R2 dosyasını indir inen dosyanın içinde ki samp-server.exe ile modda ki samp-server.exe yi değiştir.
Çözülmedi mi?

1. Yi denedim Olmadı Fakat Eve Gidince Deneyip ultra H ye tekrardan Yukleyecegim.

laéx

Mysql bilgilerin yanlış onları düzelt.

pag

Bildiğim kadarıyla ultra host makineleri linux tabanlı bu yüzden sunucunun pluginlerinin .so halini bulup koyman gerekiyor.

TheRegaTe

Alıntı yapılan: ReDDooM - 14 Mart 2018, 18:59:31

Bildiğim kadarıyla ultra host makineleri linux tabanlı bu yüzden sunucunun pluginlerinin .so halini bulup koyman gerekiyor.
Nasıl Bulucam Peki

TheRegaTe

Alıntı yapılan: HeLL.AnGel - 14 Mart 2018, 18:45:18

Sen yaptıktan sonra direk yükledim sunucu açılmiyor Port Hatası Veriyor Nasıl Yapıcam?

[R]ussell_Savrinn

Alıntı yapılan: Thantos_Glenward - 13 Mart 2018, 10:36:56

Çözülmedi mi?

ALAKASI YOK, Gamemode ismi ile ne alakası var ? Ayrıca samp-server güncel olup olmaması ile alakası yok.
Alıntı yapılan: HeLL.AnGel - 14 Mart 2018, 18:45:18

Mysql bilgileri ile alakası yok, mysql gayet iyi çalışıyor.
Alıntı yapılan: ReDDooM - 14 Mart 2018, 18:59:31

Araştırdım biraz, pluginler ile kaynaklı birşeymiş.Senin dediğin .so halini nasıl bulabilirim ?

enes020020

enes020020

Alıntı yapılan: TheRegaTe - 17 Mart 2018, 15:10:01

Alıntı yapılan: enes020020 - 17 Mart 2018, 14:31:55

Logları gönder.
Pluginde hata var işte daha ne Log unu istiyorsun Acilen ileti kasmayı bırakman lazım.

Kardeşim logları gönder dedim neden hemen önyargılı davranıyosun pluginlerle alakası b ile yok belki ben sana yardım etmeye çalışıyorum sende bana diyorsun acilen ileti kasmayı bırakman lazım,ben sana herşeye ileti attığında diyor muyum acilen ileti atmayı bırakman lazım neyse ben tartışma yaratmayacağım.

[R]ussell_Savrinn

Alıntı yapılan: enes020020 - 20 Mart 2018, 15:47:43

Kardeşim logları gönder dedim neden hemen önyargılı davranıyosun pluginlerle alakası b ile yok belki ben sana yardım etmeye çalışıyorum sende bana diyorsun acilen ileti kasmayı bırakman lazım,ben sana herşeye ileti attığında diyor muyum acilen ileti atmayı bırakman lazım neyse ben tartışma yaratmayacağım.

Dostum, logları müsait olunca atıcam.Loglarda "[gamemode0/mod.amx] Runtime Error 19" hatası veriyordu.Normal olarak sunucuyu açtığım zaman bir sıkıntı çıkmıyor.Ultra Hosta yükleyince böyle bir hata alıyorum
(Bu arada konuyu açan oratağım hata bende çıkmıştı konuyu açmasını ben söyledim, yanlış anlaşılmasın yani)

laéx

akaRetro

Tartışma içerikli yorumları sildim. Konu dışında çıkmamaya özen gösterin lütfen.

TheRegaTe