GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
03 Şubat 2026, 01:05:44

C-Bug

Başlatan laéx, 23 Mart 2018, 20:29:41

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

laéx

Arkadaşlar cbug ile ilgili sorum olacak ben cbug yapabiliorum fakat bunu rakibe tutturamıyorum nasıl tutturabilirim taktikleri varsa yazarmısınız ?

LanceX

TRSinan28

Jetta

açık konuşayım zamanla yapa yapa alışıp kendin öğreniyorsun bizzat kendimden biliyorum taktiği falan yok galiba

HadesGSF

5 yıllık samp oyuncusuyum,4 yıllık dm ile ilgileniyorum nedense her sunucuda aimbot diye banlaniyorum.Seri bir şekilde c-bug yapıyorsanız tamamen rakibe odaklanın.Karşıdaki kişinin yerini iyi tuttur arka tarafı sade bir renk olursa odaklanman daha kolay olur. Eğer yavaş yapıyorsanız aimi tamamen adama tutturmaya çalışın.Çalışa çalışa iyiye gideceksiniz.

be Happy

JudaX

1) Sık sık anteraman yap, böyle sabit duran objelere sıkmaktan başla.

2) Bazı arkadaşlarınlara söyleyerek, hareket etmelerini ve sende isabetini artırabilirsin.

3) Alışmaya bak.

Yardım edebildiysem ne mutlu bana, Allaha emanet.

TestaMent

Aynı sorun bendede vardı, aslına bakarsan halen var. Sürekli çalışma yapmaktan başka bir şansın yok. Arkadaşlarınla düello at, a/d sunucusuna giriş yap. Sürekli öldüğün için kızma, öfkelenme sadece sabret. Ufak bir öneri olarak ekranda kalan crosshair modları var onlara bir göz atmanı öneririm. örneğin: bknz

● Ne mutlu Türküm diyene!

laéx

Alıntı yapılan: TestaMent - 24 Mart 2018, 15:57:46

Aynı sorun bendede vardı, aslına bakarsan halen var. Sürekli çalışma yapmaktan başka bir şansın yok. Arkadaşlarınla düello at, a/d sunucusuna giriş yap. Sürekli öldüğün için kızma, öfkelenme sadece sabret. Ufak bir öneri olarak ekranda kalan crosshair modları var onlara bir göz atmanı öneririm. örneğin: bknz

Crosshair nasıl kurulur bilmiyorum kurulum videosu varmıdır acaba ?

TestaMent

Attığım videonun altında indirme linki olacak, önce onu indir. Models klasörünün içindekileri kendi GTA San andreas
models dosyalarına at, cleo'nun içindekileri ise kendi GTA San Andreas cleo dosyalarına at, son 2 dosyayı direk GTA San Andreas'ın klasörüne at. Resime bakabilirsin.

● Ne mutlu Türküm diyene!

pag

Videolar vs ile öğrenmen çok zor,ben zamanla kendi kendime çalışarak öğrendim.

TheLife

Alıntı yapılan: FARKETMEZ - 23 Mart 2018, 22:04:44

5 yıllık samp oyuncusuyum,4 yıllık dm ile ilgileniyorum nedense her sunucuda aimbot diye banlaniyorum.Seri bir şekilde c-bug yapıyorsanız tamamen rakibe odaklanın.Karşıdaki kişinin yerini iyi tuttur arka tarafı sade bir renk olursa odaklanman daha kolay olur. Eğer yavaş yapıyorsanız aimi tamamen adama tutturmaya çalışın.Çalışa çalışa iyiye gideceksiniz.

kelly

alışman gerek

I want everything