GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Freeroam için neler lazım?

Başlatan TRSinan28, 25 Mayıs 2017, 22:07:03

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

TRSinan28

Merhaba arkadaşlar..Kendi modumu yapıyorumda.Freeroamda neler olması gerekir.Ben ekledim baya bişey ama aklıma gelmeyenler olabilir..Siz diyip yardımcı olabilirmisiniz?

MrKinq

Hala öğrenemediniz şu alıntı mdoları bir araya getirip kendi modum diyorsunuz kendin mi kodluyorsun güzel kardeşim be    :anons: :anons:

Soruna gelirsek : DM,Sumo,HP,Derby,Shooter,Yaris,'/SnipVs','/DeagleVS',Eğlenceli eşsiz mapler en önemli kısımda bu mapler bence bir sunucuda. Kolay gelsin..

<====== sR - Sense Retorn ======>

TRSinan28

Öncelikle yardımın için teşekkürler..Dediğine gelecek olursak mod birleştirdiğim yok..Araştırarak sistem buluyorum ve moda ekliyorum..Modda hiç birşey yok nerdeyse zaten..Bırakında diyeyim artık..

LanceX

Alıntı yapılan: sinan28 - 25 Mayıs 2017, 22:41:36

Öncelikle yardımın için teşekkürler..Dediğine gelecek olursak mod birleştirdiğim yok..Araştırarak sistem buluyorum ve moda ekliyorum..Modda hiç birşey yok nerdeyse zaten..Bırakında diyeyim artık..

Araştırıp, sistem bulup, moda eklemek zaten mod birleştirmek.

TRSinan28

Peki.Öyle olsun en azından ibiza kullanmayayımda farkım olsun..Ve NexoR sıkıntı çıkmayacağını söylemişti hiç eksilmiyosunuz maşallah.

blody

Her konuda su adama laf atip durmayin cok biliyosaniz siz kendi modunuzu yapin

TRSinan28

Alıntı yapılan: blody - 25 Mayıs 2017, 23:27:18

Her konuda su adama laf atip durmayin cok biliyosaniz siz kendi modunuzu yapin

Helal sana kardeşim.

LanceX

Kimseyi kötülemedim. Yanlışını düzelttim. Kötülemek farklı, eleştiri farklı. Ama bu yeri geldiğinde kötülemediğim anlamına gelmiyor. :kro:
Son düzenlenme: 25 Mayıs 2017, 23:56:31 SelimBasKaN

MrKinq

Kardeşim seni ötülemek amacında değiliz estafurullah ama kullandığın kelimelere dikkat etmeni rica ediyorum. Öyle bir anlatıyorsun ki sanki modu baştan sonra kendin kodluyormuşsun gibi oluyor. Farklı yerlerdende topluyorum dıyorsun zaten o birleştirmek oluyor :D kolay gelsin birde sunucu açıcaksan birde forum aç  :kahkaha: :kahkaha:

<====== sR - Sense Retorn ======>

TRSinan28

Forumum bulunmakta vericektim şimdi ama sildim reklam olur diye :D İmzamda yazıyor sw isminde

notoriouS

adam lazım adam, çoluk çocuğun eline vermeyeceksiniz sunucuyu

Toretto

Klanlara çok önem vermelisin. Klan sahipleri ile bizzat görüş, klan üyelerini onlar düzgünce eğitsinler.

Ücretli pawno, grafik istekleriniz için özel mesaj atınız.

TRSinan28

Alıntı yapılan: n0toriouS - 26 Mayıs 2017, 06:02:55

adam lazım adam, çoluk çocuğun eline vermeyeceksiniz sunucuyu

Görüşün için teşekkürler ama ben sistem bakımından yardım istiyorum.Adamlarım var.

NexoR

Sıkıntı çıkmaz dedim ama modun çoğunu sen kodlayacaksın, böyle takıldığın yerler de yardımcı stock falan alabilirsin yani.

TRSinan28

Kodluyorum ama alıntı sistemlerle kodluyorum..O da emektir modun çoğunu ben geliştirdim şu an.Dediğim gibi modda pek birşey yoktu zaten.  :D