GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

SA:MP Kale Tasarımı [ 01 Mapping Studio™]

Başlatan Gorkem., 02 Nisan 2018, 18:16:40

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Gorkem.

Alıntı yapılan: Guard - 02 Nisan 2018, 22:24:58

Ellerinize sağlık güzel olmuş ama sanki biraz fazla objeli gibi :D

Obje sınırına dikkat ederek yaptık fakat dediğin gibi obje sayısı normal haritalara göre fazla.Yorumun için teşekkür ederim :D

starhan01

Çok güzel yapmışsınız ellerinize Sağlık başarılarınızın Devamını dilerim: RaxaSs,Nexor,Görkem

Gorkem.

Alıntı yapılan: TarhanNation47 - 02 Nisan 2018, 23:09:00

Çok güzel yapmışsınız ellerinize Sağlık başarılarınızın Devamını dilerim: RaxaSs,Nexor,Görkem

Teşekkür ederiz :)

Emin

Kardeşlerim yaparda güzel olmazmı be Başarılarınız Devamını Dilerim

Gorkem.

Alıntı yapılan: Emin - 03 Nisan 2018, 22:19:32

Kardeşlerim yaparda güzel olmazmı be Başarılarınız Devamını Dilerim

Eyvallah kardeşim benim :D

Furki

Beraber Yaptığımızdan Sonra Bayağı Değiştirmişsiniz :)  Kendimi Sampda Değilde Orta Çağda Bir Yerlerde Hissettim Bayağı İyi Olmuş MAP'ın Devamında Olamadığım İçin Kusura Bakma Üstad. :evet:

JudaX

ServerBey.

-Ücretli Pawn Script Kodlanır-

NexoR

01 Mapping Studio farkını ortaya koymuş, başka bir şey söylemeye gerek yok sanki :)

[R]ussell_Savrinn

Eline sağlık çok güzel olmuş , daha fazla yapıp atmalısın :) Bide kodları paylaşsan  :D

Gorkem.

Alıntı yapılan: Furki - 04 Nisan 2018, 14:07:37

Beraber Yaptığımızdan Sonra Bayağı Değiştirmişsiniz :)  Kendimi Sampda Değilde Orta Çağda Bir Yerlerde Hissettim Bayağı İyi Olmuş MAP'ın Devamında Olamadığım İçin Kusura Bakma Üstad. :evet:

Yanımızda olman yeter Kardeşim benim :)

Gorkem.

Gorkem.

Alıntı yapılan: NexoR - 04 Nisan 2018, 18:18:32

01 Mapping Studio farkını ortaya koymuş, başka bir şey söylemeye gerek yok sanki :)

Eyvallah Burak, her zaman yanımızdaydın kardeşim :)

Gorkem.

Alıntı yapılan: NovaCrawlS. - 04 Nisan 2018, 18:33:13

Eline sağlık çok güzel olmuş , daha fazla yapıp atmalısın :) Bide kodları paylaşsan  :D

Teşekkür ederim Nova :)

starhan01

Alıntı yapılan: NovaCrawlS. - 04 Nisan 2018, 18:33:13

Onlar Paylaşırmı hiç :) Ayp ettin onlara şimdi :)

Sen Kendini intiharda etsen vermezler o kodları çünkü Onlar Kral Coderler ve Mapperler. üst Seviye bir Serverleri var <3