GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Loung Roleplay - loungroleplay.com - [FORUM BAKIM]

Başlatan rootcause_, 12 Nisan 2018, 21:40:15

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

rootcause_

Loung Roleplay projemizi PawnoTürk üyelerine açıkça duyurduğumuz için ekibimiz olarak çok heyecanlıyız, Proje daha önce 2017 yılında Arcenia Roleplay V1 olarak açılmakta olup, şu anda V2 için hazırlanmaktadır.

Her sunucunun bir rengi olmalıdır. Nedir bu?

Her sunucunun bir rengi olmalıdır, evet renkler bir grubu ya da bir kişiyi çok iyi temsil etmektedir. Bizim sunucumuzun rengi mavi ve beyazdır. Mavi kararlılığı ifade eder. Beyaz ise saflığın, doğruluğun yeni bir başlangıcın ifadesidir. Bu iki anlamı birleştirirsek yolumuzda kesinlikle kararlı ve doğru bir şekilde ilerleyeceğiz.

Loung Roleplay olarak amacımız ne?

Loung Roleplay olarak tamamen oyunculara eşsiz bir roleplay tadı tattırmak istiyoruz.

Eşsiz roleplay tadı nedir?

Eşsiz roleplay, tamamen egolarından arınmış bir admin kadrosu, asla ciddiliğinden taviz vermeden eşitlik ilkesine gerçekten ciddi anlamda uyan ve yetkili komutlarını kendi çıkarları için kullanmayan ekip ile bu eşsiz roleplayi size tattırmayı umuyoruz.

OYUN MODU

Oyun modumuzu daha önce alıntı bir modu geliştirerek bu işe başlamıştık, bunun bir hata olduğunu farkedip bu hatadan hemen dönerek kendi modumuz tarafımca kodlanmaya başlanmış ve tamamen kendimize özgün bir şekilde kodlanmayada devam ediyordur. Oyun moduna bir şey ekleyeceğimiz zaman tabiki de siz oyuncuların görüşleri bizim için çok önemlidir. Bu konuyla ilgili forumda AR-GE bölümüne açılan konuların uygunluğuna göre tamamını eklemeye çalışacağız.
YETKİLİ EKİBİ

Yönetim ekibimimizden azda olsa bahsetmiştik, sunucumuz V1 versiyonundayken bir çok yanlış seçimler olmuştu, bunlardan ders çıkardık ve sizler için en tecrübeli en iyi yetkilileri seçtik, tabiki her insanın yanlışı olabilir bu gibi durumlarda da forum adresimizden gerekli desteği alabilirsiniz.
HARİTA TASARIMI

Türkiyedeki roleplay sunucuları çoğunlukla harita tasarımına yeterince önem vermemektedir, fakat biz harita tasarımınının çok önemli olduğunu düşünüyoruz ve sunucuya gerçekçilik, renklilik katacak harita tasarımlarını harita tasarım ekibimiz kendi elleriyle yapıp sunucuya uygunluğu kontrol edilip ekliyorlar. Bu şu anlama gelmiyor, sizin istediğiniz bir map de sunucumuza eklenemez, böyle dersek yanlış olur bizim için en önemli olan şey oyuncunun isteğidir. Oyuncular eğer bir mapin eklenmesini isterse o map eklenir.

Benzin Sistemi

Alıntı
Sistem Açıklaması:Bu sistem sayesinde aracınıza benzin doldurabilirsiniz, ama dikkatli olmalısın çünkü bidondaki benzin tükenebilir ve yolda kalabilirsin.

Sisteme ait ekran görüntüsü:

Electronic Shop

Poker Sistemi

Alıntı
Sistem Açıklaması:Bu sistem sayesinde paraya para demeden paranızı katayabilirsiniz, ama unutma hep kazanamazsın.

Sisteme ait ekran görüntüsü:

Banka Soygun Sistemi

Alıntı
Sistem açıklaması:Bu sistem sayesinde bankayı soyup harçlık çıkartabilirsin, ama şunu unutma polise yakalanırsan başın büyük belada adamım!

Alıntı
Soygun için gerekenler:Dinamit, laptop, oyunda aktif en az 10 oyuncu ve en az aktif 6 polis gerektirir!

Sistem ait ekran görüntüleri:

Mobilya Sistemi

Alıntı
Sistem Açıklaması:Bu sistem sayesinde evinizi dizayn edebilir, lüks bir yaşam sürebilirsiniz.

Alıntı
Sisteme ait ekran görüntüleri:

Küçük Marketler

Alıntı
Sistem Açıklaması:Bu sistem sayesinde yol kenarlarından gazoz,çikolata,kontör gibi nesneleri satın alabilirsiniz.

Alıntı
Sistem ait ekran görüntüleri:

Para Taşımacılığı

Madenci

Çimento Taşımacılığı

Alıntı
SAMP:samp.loungroleplay.com
Teamspeak3:151.80.141.113:9090
Forum:loungroleplay.com

Tanıtım kuralarını okudum ve anladım, kabul ediyorum.
Son düzenlenme: 04 Mayıs 2018, 14:34:23 rootcause

ParsMapping

Harita tasarım ekibin benimle iletişime geçebilir kardesim askere gidene kadar ufak tefek şeylere yardımcı olabilirim :)

rootcause_

Alıntı yapılan: ParsMapping - 12 Nisan 2018, 22:27:36

Harita tasarım ekibin benimle iletişime geçebilir kardesim askere gidene kadar ufak tefek şeylere yardımcı olabilirim :)

Harita tasarm olarak çoğu aktif bölgeyi canlandırdık, fakat bir şeye ihtiyaç olursa size ulaşırım, desteğin için teşekkür ediyorum.
Son düzenlenme: 04 Mayıs 2018, 11:44:58 rootcause

HyperCharge

rootcause_

HyperCharge

Sağ altta ar logosu gördüm ve şu paylaştığın sistem görüntüsü arcenia roleplayda'da var ?

rootcause_

Alıntı yapılan: HyperCharge - 12 Nisan 2018, 22:47:58

Sağ altta ar logosu gördüm ve şu paylaştığın sistem görüntüsü arcenia roleplayda'da var ?

Evet, bu proje o sunucunun devamıdır, isim değişikliği oldu ben sunucu yönetiminden görevliyim.

Zeta

Başarılar dostum,umarım başarılı olursunuz.

rootcause_

Alıntı yapılan: Zeta - 12 Nisan 2018, 23:34:37

Başarılar dostum,umarım başarılı olursunuz.

Güzel dileklerin için teşekkür ediyorum.

TestaMent

● Ne mutlu Türküm diyene!

pag

rootcause_

!Adrogos

Alıntı yapılan: Fonsy - 13 Nisan 2018, 14:09:11

Alıntı yapılan: !Adrogos - 13 Nisan 2018, 07:55:07

Alıntı yapılan: Fonsy - 12 Nisan 2018, 22:59:36

Alıntı yapılan: HyperCharge - 12 Nisan 2018, 22:47:58

Evet, bu proje o sunucunun devamıdır, isim değişikliği oldu ben sunucu yönetiminden görevliyim.

https://www.pawnoturk.com/forum/sa-mp-sunuculari/arcenia-roleplay-come-back-we-are-coming-great-4127/

Sunucunun zaten tanıtımı var , Hawk bana çoğu şeyi söyledi sunucusu ile ilgili ama devrettiği felan demedi ??

Devredilmedi, sunucu sahibi ve developeri hala Hawk bende yönetimden sorumluyum, Hawk'ın hesabı banlı olduğu için ben konu açtım.

ha kusura bakma , ben yanlış anladım o zaman , Başarılar  :helal:

Kraus

Alıntı
Sunucu tanıtım konusuna "Tanıtım Kuralları'nı okudum ve konumun kurallara uygun olduğunu kabul ediyorum." ibaresini eklemeyenlerin konuları direk olarak kilitlenecek olup Kilitli Konular bölümüne taşınacaktır.

Safari Gaming © sɪɴᴄᴇ 2014
www.sf-gaming.net