GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Fikir Alışverişi

Başlatan rootcause_, 14 Nisan 2018, 23:05:26

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Thantos_Glenward

Tabi sorun değil ancak skypeden de ufaktan anlatabilirmisin bana? Bilgilenmek istiyorum da.

rootcause_

Alıntı yapılan: Thantos_Glenward - 16 Nisan 2018, 15:57:55

Tabi sorun değil ancak skypeden de ufaktan anlatabilirmisin bana? Bilgilenmek istiyorum da.

Sana buradan yapacağın işin temelini anlatayım, gamemodene direk eklemek istiyorsan ilk öncelikle bir
bomba timer ve pos değişkenleri oluşturacaksın(timer patlaması gereken süre için) (pos ise bombayı belirli bir bölgede alabilmek, ve karakterin üzerinde patlaması için) daha sonra forward, stock , public yapılarını kullanarak bomba patladığında neler olabileceğini ayarlayabilirsin. Bomba alınması için bir dialog oluşturmalısın dialoga tıkladığında hangi objeyi vesayre vereceğini ayarlayabilirsin.

Skor vermesini ise OnPlayerDeath publici ile ayarlıyacaksın, fakat canlı bomba  olduğu için kişi kendide ölecektir.

Öldürdüğü kişi yerine her bomba patlattığında 2 skor 50k para alması gerekiyor.

Alışveriş dialogunda sadece 5K skor ve üstünün bomba komutunu kullanmasını if yapısı ile halledeceksin.
Son düzenlenme: 16 Nisan 2018, 16:06:42 Fonsy

Thantos_Glenward

Güzel aklımda algoritma oluştu kodları öğrenmem gerek pawno dersleri dinlesem iyi olur :)

rootcause_

Alıntı yapılan: Thantos_Glenward - 16 Nisan 2018, 16:18:28

Güzel aklımda algoritma oluştu kodları öğrenmem gerek pawno dersleri dinlesem iyi olur :)

En çok takıldığın yerleri bana yaz, anlatım olarak paylaşacağım her hafta.

Thantos_Glenward

Tamamdır teşekkürler. Buraya fs şeklinde paylaşırsan beni çok mutlu edersin.

rootcause_

Alıntı yapılan: Thantos_Glenward - 16 Nisan 2018, 16:24:02

Tamamdır teşekkürler. Buraya fs şeklinde paylaşırsan beni çok mutlu edersin.

Şuanda müsait değilim, bu hafta içinde yapıp paylaşırım.

Müdbezel

Merhaba aktörü yürütüp takip ettirtmek istiyorum komut /takipet olcak mesrla yanıma aktör spawnlancak beni takip edicrk

Balkan Roleplay