GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Sanal Roleplay - www.sanal-roleplay.com

Başlatan pag, 18 Nisan 2018, 23:28:29

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

pag

SİLİNSİN.
Son düzenlenme: 10 Temmuz 2018, 08:33:27 ReDDooM

Jetta

batuhanyrd

Tanıtım güzel görünüyor, index ve forum efsane  :helal:  :helal:  :helal:

pag

Alıntı yapılan: Jetta - 18 Nisan 2018, 23:29:14

başarılar can :D

Sağol Alp  :helal:

Alıntı yapılan: batuhanyrd - 18 Nisan 2018, 23:30:14

Tanıtım güzel görünüyor, index ve forum efsane  :helal:  :helal:  :helal:

Değerli yorumun için teşekkürler.
Son düzenlenme: 19 Nisan 2018, 00:16:42 Kraus

TestaMent

● Ne mutlu Türküm diyene!

Kraus

Tartışma içerikli mesajlar silindi. İndex alıntı olabilir. Webmaster bolluğu yok sonuçta; herkes web tasarımı yapmayı bilemez, beceremez; sunucu açarken internet üzerindeki indexler kullanılabilir. Bunu konu baltalamak için tartışma konusu olarak baz almak kurallara uygun bir davranış değildir. Ayrıca sunucu sahiplerinin kendisine ait olmayan bir tasarımı kendileri yapmış gibi konuşması sunucusunu üstün göstermez. Daha kötüsü sunucuya emek hırsızlığı damgası vurmuş olur. Bu tür yanlışlarla bölümü tartışma yeri haline getirenler cezalandırılacaktır.

Safari Gaming © sɪɴᴄᴇ 2014
www.sf-gaming.net

Kraus

Alıntı yapılan: Fonsy - 19 Nisan 2018, 00:30:26

Alıntı yapılan: Kraus - 19 Nisan 2018, 00:26:21

Tartışma içerikli mesajlar silindi. İndex alıntı olabilir. Webmaster bolluğu yok sonuçta; herkes web tasarımı yapmayı bilemez, beceremez; sunucu açarken internet üzerindeki indexler kullanılabilir. Bunu konu baltalamak için tartışma konusu olarak baz almak kurallara uygun bir davranış değildir. Ayrıca sunucu sahiplerinin kendisine ait olmayan bir tasarımı kendileri yapmış gibi konuşması sunucusunu üstün göstermez. Daha kötüsü sunucuya emek hırsızlığı damgası vurmuş olur. Bu tür yanlışlarla bölümü tartışma yeri haline getirenler cezalandırılacaktır.

Öncelikle bu yorumum tartışma amaçlı değil tamamen eleştiri amaçlıdır sevgili moderatörüm bunu bilmeni i isterim. Sunucunuzdaki indexin alıntı olduğunu söylediğimde webmasterinizin büyük emekler sonucu bu işi başardığını bana savunma olarak yazmıştınız, aksini iddia ettiğim için yorumum silinmiş fakat bu gerçeği değiştirmez. Ben sizi asla index tasarımınız ile sunucu tutmaz gibi yorumlar yazarak kötüleme girişinde bulunmadım. Bir projede en önemli olması gereken şey samimiyet ve dürüstlüktür.

Görüşler bildirildikten sonra karşılıklı olarak sürekli bir laf yarışına geçildiğinde maalesef ki bu, münakaşa yani tartışma olarak adlandırılıyor. Zaten yazdığım yazıda objektif bir şekilde hem size hem konu sahibine görüşlerimi bildirdim. Uzatmayın.

Safari Gaming © sɪɴᴄᴇ 2014
www.sf-gaming.net

gopro

Başarılar , saçma yorumlara kulak asmayın  :helal:

MehmetDmr

Bazı arkadaşlar "tanıtımda çok görsel kullanmışsınız yazı bile yazmamışsınız vs vs" gibi yazılar yazmışlar, arkadaşlar şahsi ve çoğu insanların genel olarak fikrimi(ni) söylemek istiyorum, görseller her daim akılda kalıcı olur. İlerde belki işinize yarayabilir aklınızda bir köşede bulunsun.

Ellerinize sağlık ilerde daha ayrıntılı bir tanıtım olacağına inanıyorum, forum ve index gerçekten hoşuma gitti başarılarınızın devamını diliyorum uzun soluklu bir proje olması dileği ile.

!Adrogos

Başarılar  :helal: da birkaç oyun içi görüntü koysaydınız

pag

Olaylar sanırsam gece yaşanmış o sıralar ben forumda aktif değildim,indeximiz alıntı bunu inkar etmiyoruz,sıfırdan index kodlamanın zorluğunu o iş içerisinde olanlar bilir,Loung arkadaşımız bana sebepsizce bir nefret duyuyor sebebini çözmüş değilim, bu sebepten ötürü gerek özel mesaj yoluyla gerek tanıtım konumuzu baltalayarak kendi egosunu tatmin ediyor.Biz SN:RP sunucusunu 2014 yılında açmıştık,yine bu tarz bir kesim tarafından sözlü saldırıya uğramıştık yani bu tür durumlar karşısında sakin kalmayı biliyoruz,herneyse sözü daha fazla uzatmayayım,forumumuz ve oyun modumuz tam gaz geliştiriliyor,beklemede kalın  :helal:

HyperCharge

Başarılar, Güzel bir sunucu olacağına inanıyorum sunucuya mutlaka geleceğim.

Jarveus

Gözü ısındırıyor ama umut vaat eden isimler ve sağlam pawn-coder yada ekip yöneticisi yok yinede başarılar.

pag

Alıntı yapılan: !Adrogos - 19 Nisan 2018, 08:02:34

Başarılar  :helal: da birkaç oyun içi görüntü koysaydınız

Alıntı yapılan: Jarveus - 19 Nisan 2018, 11:02:25

Gözü ısındırıyor ama umut vaat eden isimler ve sağlam pawn-coder yada ekip yöneticisi yok yinede başarılar.

Alıntı yapılan: HyperCharge - 19 Nisan 2018, 09:07:30

Başarılar, Güzel bir sunucu olacağına inanıyorum sunucuya mutlaka geleceğim.

Alıntı yapılan: gopro - 19 Nisan 2018, 00:51:35

Başarılar , saçma yorumlara kulak asmayın  :helal:

Değerli yorumlarınız için teşekkür ederiz.İki gün içerisinde sistem tanıtım videoları/görüntüleri konumuza eklenecek.

juqi