GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
17 Kasım 2025, 23:34:30

Smf'mi / Mybb'mi

Başlatan HyperCharge, 21 Nisan 2018, 11:31:21

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Smf'mi Mybb'mi

Smf
Mybb

HyperCharge

Bir projem var, Smf'mi yoksa Mybb'mi kuriyim foruma.

Normalde Mybb , Smf'ye göre daha çok fazla ilgi duyuluyor. Eklentileri , temaları , javascript vs. çok daha fazla ve daha güzel hoş.

Sizlerinde fikrinizi aliyim dedim.

Root

Geniş Destek Ağı ve Kolay erişilebilir bilgi havuzu, düzenlenebilir ve değiştirilebilir kolay arayüzü, 3. tekil kişilerin sağlamış olduğu birçok eklenti ve tema ile favorim.SMF "Simple Macines Forum"'u tercih etmeni öneririm.

HyperCharge

Alıntı yapılan: Root - 21 Nisan 2018, 11:34:35

Geniş Destek Ağı ve Kolay erişilebilir bilgi havuzu, düzenlenebilir ve değiştirilebilir kolay arayüzü, 3. tekil kişilerin sağlamış olduğu birçok eklenti ve tema ile favorim.SMF "Simple Macines Forum"'u tercih etmeni öneririm.

Smf'den pek anlamıyorum yetkileri düzenleme eklentiler vs. pek yapamıyorum. Fakat mybb'de yetki katagoriler her şeyi biliyorum yapmayı şöyle düzgün bir ekip'te yokki smf kuriyim.

Root

Alıntı yapılan: HyperCharge - 21 Nisan 2018, 11:37:23

Alıntı yapılan: Root - 21 Nisan 2018, 11:34:35

Smf'den pek anlamıyorum yetkileri düzenleme eklentiler vs. pek yapamıyorum. Fakat mybb'de yetki katagoriler her şeyi biliyorum yapmayı şöyle düzgün bir ekip'te yokki smf kuriyim.

Temel CSS bilgisi ile biraz kod yapısına aşina olmanız düzenlemeniz için oldukça yeterli;

"Smf'den pek anlamıyorum yetkileri düzenleme eklentiler vs. pek yapamıyorum. Fakat mybb'de yetki katagoriler her şeyi biliyorum yapmayı şöyle düzgün bir ekip'te yokki smf kuriyim."

Bu yorumdan sonra bu konunun fikirlere açık olduğunu söylemek zor, ancak tekrar ilave ediyorum. "Denemenizi Öneriririm", Ekip arayışınıza itafen ise tavsiyem tekil yada 2 kişilik çekirdek anlayışını benimsemeniz olur zira ileri zamanlarda fikir ve istek ayrılıklarına bağlı olarak sorun yaşayabilirsiniz.