GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Liberty Freeroam -Slowly Rising Legend!

Başlatan Riki, 22 Nisan 2018, 08:53:28

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Riki

.
Son düzenlenme: 22 Nisan 2018, 16:24:11 Riki

Riki

Alıntı yapılan: Nithral - 22 Nisan 2018, 09:08:48

Gözlemlediğim bazı noktaları sizlerle paylaşmak istiyorum.

Sunucu Game Mode'u henüz alıntı olduğu için farklılık oluşturacak bir nokta olduğunu düşünmüyorum. Farklılık için öncelikle bir Pawn ekibi oluşturup yeni bir Game Mode çalışması yapmalısınız.

Ekip konusuna değinecek olursam ekip içi huzursuzluk yaratacak tartışmalar ve torpil olmazsa ileriye taşıyacak bir ekip oluşabilir.

Forum konusunda ise masraftan kaçınmayıp kullanıcıya güven sağlayan adımlar uygularsanız ziyaretçilerin gün geçtikçe artacağını düşünüyorum.

Son olarak ''Rising Legend'' sloganınızda bulunan Legend kısmı olmanız için daha çok erken, çalışmalısınız.
Başarılar.

Teşekkürler yorumunuzu en üst düzey şekilde dikkate alacağız.

HyperCharge

Başarılar fakat efsane olmak istiyorsanız ; İlk öncelikle güzel bir mod yapın Daha sonra vds ve domain alın. Ultra Host'tan açmanız hata olmuş bence.

Riki

Alıntı yapılan: HyperCharge - 22 Nisan 2018, 09:24:46

Başarılar fakat efsane olmak istiyorsanız ; İlk öncelikle güzel bir mod yapın Daha sonra vds ve domain alın. Ultra Host'tan açmanız hata olmuş bence.

Hosted tab alacağız domainide bugün alacağız.

TRSinan28

Konu tasarımı zayıf.Sunucu yeni olduğu için alıntı mod olabilir fakat ileride yeni mod şart.Host ve hosted tab da alınırsa tutar diye düşünüyorum.Başarılar.

Riki

Alıntı yapılan: TRSinan28 - 22 Nisan 2018, 10:07:11

Konu tasarımı zayıf.Sunucu yeni olduğu için alıntı mod olabilir fakat ileride yeni mod şart.Host ve hosted tab da alınırsa tutar diye düşünüyorum.Başarılar.

Tasarım geliştirilecek. ileride kendi modumuza geçeceğiz.

Riki

>>V5.0.0 Güncellemesi
>>Mapler eklendi.
>>Yeni sistemler eklendi.
>>Namütenahi tarafımızca Sahip Vekili rütbesine yükseltilmiştir.
>>unbezwingbar tarafımızca Sahip rütbesine öngörülmüştür.
Son düzenlenme: 22 Nisan 2018, 12:49:25 Riki

Signature

Dürüst olmak gerekirse en temel sorun ekipte çıkacak gibi gözüküyor.Kurucularınızı farklı sunucularda gözlemleme vaktim olmuştu zamanında ve hiç iç açıcı değildi.Umarım sunucu açmanın getirdiği sorumlulukla olgun davranışlarda bulunurlar.Özelliklede oyunculara.Bol şans.

Riki

Alıntı yapılan: Signature - 22 Nisan 2018, 14:03:22

Dürüst olmak gerekirse en temel sorun ekipte çıkacak gibi gözüküyor.Kurucularınızı farklı sunucularda gözlemleme vaktim olmuştu zamanında ve hiç iç açıcı değildi.Umarım sunucu açmanın getirdiği sorumlulukla olgun davranışlarda bulunurlar.Özelliklede oyunculara.Bol şans.

Öyle bir sorun olmayacağını bilmenizi isterim.

CerberuS

Sunucu modu hiç iç açıcı bir moda benzemiyor, ileride kendi modumuzla devam edeceğiz dedin fakat Pawn Coder kısmında yazanların Pawndan anladığını hiç sanmıyorum.Kendinize acilen bir pawn ekibi oluşturmalısınız, ve şuan başarılar demek için çok erken, bunu bize zamanla siz göstereceksiniz.Bizi yanıltmanız dileğiyle..

LanceX

How to make a Liberty Freeroam?

1. Ibiza v5 Maestro edit indir.
2. PawnoTurk ve GtaTurk'deki gerekli/gereksiz sistemleri bul, indir ve moda ekle.
3. Bulduğun textdrawları moda ekle.
4. Arkadaşlarına rütbe ver.

Özellikler yüklendi, sunucu açılıyor...

Riki

Alıntı yapılan: SelimBasKaN - 22 Nisan 2018, 15:18:53

How to make a Liberty Freeroam?

1. Ibiza v5 Maestro edit indir.
2. PawnoTurk ve GtaTurk'deki gerekli/gereksiz sistemleri bul, indir ve moda ekle.
3. Bulduğun textdrawları moda ekle.
4. Arkadaşlarına rütbe ver.

Özellikler yüklendi, sunucu açılıyor...

1. Geçici olarak o mod bu bir
2.  Hmmm bu sistemlerin yarısını biz  yarısını alacağız bu 2
3.  Cevap bile vermek istemiyorum.
4. Sadece arkadaş demişsin biz kardeşiz. Herkesin sunucuya gelip rütbe alabilme şansı var.

Riki

Herşey hazır olunca geri açılacak.