GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Loung Roleplay - loungroleplay.com - [FORUM BAKIM]

Başlatan rootcause_, 12 Nisan 2018, 21:40:15

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

TheManicS

Sunucuda emeği geçen herkese başarılar dilerim. Umarım dilediğiniz yere varabilirsiniz.

rootcause_

Alıntı yapılan: TheManicS - 26 Nisan 2018, 21:34:07

Sunucuda emeği geçen herkese başarılar dilerim. Umarım dilediğiniz yere varabilirsiniz.

Teşekkürler.

Christian

Tell your men they work for me now, this is my city!

rootcause_

rootcause_

Bağışçı Sistem Bilgilendirmesi

Bağışçı sistemi nedir?

Bağışçı rütbesi sunucuya bağış yapan kişilere verilen bir yetkidir.
Bu rütbenin bir ayrıcalığı var mı?

Bu rütbenin ayrıcalığı yok, şimdi şöyle diyorsunuzdur madem böyle bir rütbe var niçin ayrıcalığı yok, ayrıcalığı yok çünkü pay2win tabanlı bir sunucu değiliz.
Bağışçılar hangi özelliğe sahiptir?

Bağışçı rütbesine sahip kişilere özel bir sohbet platformuna sahipler, buradan bağışçı kişiler OOC bir şekilde konuşabilirler.(Kuralların dışına çıkmadan)
Bağışçı sohbet kuralları nedir?

Hiç bir şekilde IC amaçla kullanılamaz.
Bu sohbette küfür etmek yasaktır.

rootcause_

Kraus

Tartışma ve üslup bozukluğu içeren iletiler silinmiştir. Tartışmanızı özelden yapabilirsiniz. Konu üzerinden tartışarak bölümün kurallarına aykırı davranmaya, konuyu baltalamalaya hakkınız yoktur.

Safari Gaming © sɪɴᴄᴇ 2014
www.sf-gaming.net

juliusceaser

SA-MP Sunucuları bölümünde tek desteklediğim sunucu. Developer başarılı, ekip başarılı. Başarılarınızın devamını dilerim.

rootcause_

Alıntı yapılan: Nedd - 30 Nisan 2018, 20:44:53

SA-MP Sunucuları bölümünde tek desteklediğim sunucu. Developer başarılı, ekip başarılı. Başarılarınızın devamını dilerim.

Teşekkür ederiz, zaten olması gerekende bu sağlam bir sunucu istiyorsan ekibi ve developeri iyi seçmelisin.

Valveron

Dostum forumun sadece logosunu değiştirip insanlara sunuyorsun ben o forumu gördüğümde sunucuya girmem alıntıyı seven bir sunucu sahibi diye girmem şahsen forum değiştirilmeli emek gösterilmeli.

akaRetro

Tartışma içerikli yorumlar silindi, tekrarlanması durumunda tartışmada bulunanlara uyarı puanı eklenecek.

rootcause_

Konu güncellendi, yeni sistem görselleri eklendi.

#ffuckkmmh

Konu sahibinin, tartışmaya katılmaktansa "Moderatöre rapor et" butonuna tıklayıp rapor edip şikayet etmesi daha iyi olabilir.

Onun dışında sunucuya gelirsek, açılmadığı için net birşey diyemeyeceğim. Fakat sistemler ilgimi çekmiyor değil. Forumun indexi çok amatör, temanında amatör olacağını tahmin ediyorum umarım yanılırım. Fakat sunucu uzun ömürlü mü, yoksa kısa ömürlü bir sunucu mu olacak bilemeyiz. Yönetim ekibinde yeterli olgunluğu bulamıyorum.

HytReX

_Code

SA:MP Turkiye CnR IP: server.sampturkiyecnr.com:7777