GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

SAINTS ROLEPLAY - Bir süre ara

Başlatan Eolo(Kullanım Dışı), 14 Nisan 2018, 15:17:48

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

TestaMent

● Ne mutlu Türküm diyene!

Eolo(Kullanım Dışı)

BİZİM TARAFIMIZDAN CEVAPLANMASI GEREKEN SORULAR

S: Sunucunun rol seviyesi Hard mı yoksa Medium mu?
C: İkisi de değil, bu seviyelerin uydurma seviyeler olduğunu bildiğimiz için sadece roleplay adıyla açma kararı aldık. Rol seviyesini sizler belirleyeceksiniz yani.

S: Forum ne zaman açılacak?
C: Sunucudaki hikayeyi, yönetim tarafından başlangıcı yapılacak rolleri içeren tanıtım videosu bittiği zaman. Tanıtım videosu ile beraber forumu göreceksiniz.

S: Sunucu modu?
C: Sürpriz *

S: Sunucuda belli bir hikaye olacak dendi, bu biraz açılabilir mi?
C: Temeli bizim tarafımızdan atılacak bir hikaye olacak evet, bu hikayeye sizler de dahil olabileceksiniz, eğer gerçekten bu hikayeye dahil olduğunuzu hissederseniz ve buna ayak uydurursanız, hikayenin gidişatını bile değiştirebilirsiniz. Yapılacak rolleri açıklamam gerekirse de, her kesime hitap etmek istiyoruz, motorcu olanına da, çeteci olanına da, karteline de, bar yapanına da, parti yapanına da, hepsine.

Trailer paylaştığımız zaman biraz daha açıklayıcı olacak bu olay.

S: Piyasa hakkında neler söylemek istersiniz?
C: Piyasayı açıklamam gerekirse seviye seviye gelişmek istiyoruz. Sunucu açılır açılmaz Infernus'tur, bilmem ne model araçtır hepsini aynı anda galeriye eklememiz doğru olmayacaktır. Biraz daha sakin ilerlenmesi açısından evlerimiz, işyerlerimiz, araçlarımız azar azar eklenerek ilerleyecektir. Buna örnek, sunucunun ilk haftası sadece Idlewood, Jefferson ve East Los Santos bölgelerinde ev satılması. Bir sonraki hafta ise başka bir bölgedeki evler satışa çıkartılabilir.

Paranın değeri elbette olacak ama para ile aldığımız malvarlıkları ile ön plana çıkmamız daha önemli olacaktır. Sunucumuzdaki birçok malvarlığın değeri dönem dönem artacaktır, A markalı araç şuanda 10000 dolar ise belki diğer ay 20000 olabilir, ama bu araç şehirde fazla bulunmuyorsa da fiyatı düşebilir. Az talibi olan çoğu zaman düşer, çok talibi olan araç çoğu zaman artar. Her şey için bu geçerli olacaktır.

S: Hangi platformları kapsayacak?
C: Şuanlık sadece GTA-SA:MP, oyun dışında ise Steam-Teamspeak-Facebook ve Youtube üzerinden paylaşımlarımız olacaktır.

S: Yetkili alımları başlangıçta olacak mı?
C: Sunucunun açılışında ve ilk ay boyunca kendi belirlediğimiz yetkili kadrosu ile ilerlemek istiyoruz. Yönetici kadrosuna uzunca bir süre alım yapılmasa da yardımcı kadrosuna alımlar yapılacak elbette.

S: Yönetici kadrosuna neden alım yapılmamaya çalışılıyor?
C: Yöneticiyi biz gösteriş için almak istemiyoruz ki gerek olmaması lazım. Birçok oyun içi sıkıntınızla zaten yardımcı ekibine ilgilenebilecekleri birçok yetki verildi, ufak tefek kendi sıkıntılarınızı çözebileceğiniz sizler için komutlar hazırlandı, hazırlanmaya da devam edecektir.

Sorularınız varsa konuya yazabilirsiniz, yanıtlayacağım, bu sorularınız yoruma eklenecektir.
Son düzenlenme: 20 Mayıs 2018, 04:10:25 Eolo

Jetta

Bir sorum olacak
karakter başvurusu olacak mı?

gardiyantr

.

Tüm hesaplar bir gün sorulacak o gün bu gününü arayacaksın.

-

Social

Sunucunun kendi gibi rollerinde modern olacağına inanıyorum gidip bir kişinini italyan mafyası açarak, 1960'larda gibi takıım elbiseyi çekip, çatur çutur diğer gazinolarına taraması gibi durumların umarım olmayacağını aksine 2018'e yaraşır şekilde roller bunun için yardımcı olacak rehberler olacağına inanıyorum.
Forumda aktif edildiğinde rehberlerde kaliteli roller için elimden geleni de yapıcam. Dört gözle bekliyorum açılmasını.

Jarveus

Viality ile konuşmalarım doğrultusunda yeni politikalar ve sistemler beklentisi içinde olduğumu söylemem lazım. Kadronun çevresini sunucu içinde uyum ve kayırmasız barındırması örnek olarak 50 kişilik bir çevrenin 100-110 civarlarında seyir etmesine yol var ve sunucunun güzelliğini arttırır.

Allen

juliusceaser

Selam. Kısa bir şey yapıp konudan hafifçe uzayacağım.

Tüm sunucular arasında rekabet olması en azından bana göre çok normaldir. Ancak şöyle bir şey söylemem gerek ki, kendisini üst plana çıkartmak için diğer sunucuları umursamadan direkt olarak kötülemek, ve bu kötüleyenin açılışa hazırlanan bir sunucuda yetkili olması, kendi sunucusunu daha ön plana çıkartmaya çalışması rezalet bir duruma düşürüyor.

Şahıs/şahısların ismini vermeyeceğim. Kadronuzdaki üyeleri iyi seçmeniz dileği ile başarılar dilerim dostlar.

Allen

Alıntı yapılan: Nedd - 20 Nisan 2018, 20:14:29

Tüm sunucular arasında rekabet olması en azından bana göre çok normaldir. Ancak şöyle bir şey söylemem gerek ki, kendisini üst plana çıkartmak için diğer sunucuları umursamadan direkt olarak kötülemek, ve bu kötüleyenin açılışa hazırlanan bir sunucuda yetkili olması, kendi sunucusunu daha ön plana çıkartmaya çalışması rezalet bir duruma düşürüyor.

Şahıs/şahısların ismini vermeyeceğim. Kadronuzdaki üyeleri iyi seçmeniz dileği ile başarılar dilerim dostlar.

Hangi filmin senaryosu bu? Senaryoyu biraz geliştirmen lazım, izlenmez. Biraz daha drama bağlamalısın.

juliusceaser

Alıntı yapılan: Allen - 20 Nisan 2018, 20:28:52

Hangi filmin senaryosu bu? Senaryoyu biraz geliştirmen lazım, izlenmez. Biraz daha drama bağlamalısın.

Tekrardan selam.
Senaryoluk bir durum yok. Belirteceğimi belirttim. Yönetim ekibinin dikkat etmesi gerek bu konuda. Eğer konu hakkında halen itina ile böyle bir şey yok diyorsanız, özel mesaj yoluyla görüşebiliriz. Konuyu kirletmeye gerek yok, saygılarımla.

KhactaturMelik

V-RPG'den sonra ki yeni rol alanımız burası olacak. Başarılar diliyorum tüm ekibe, Kaan abiye duyduğum güven sonsuz. Başaracaklarına can-ı gönülden inanıyorum.

Ben namıdeğer Krajas. Diğer hesaba artık ulaşım sağlayamıyor olduğumdan dolayı bu hesaptayım.

ak47

Tüm ekibe başarılar dilerim, artık burdayız.

trabzon

Eolo(Kullanım Dışı)

Yorumlar ve görüşler için teşekkür ederim, hikaye yorumlara karşılık verilmeyecektir.

Edit: Oyun açılana kadar Teamspeak kapatıldı.
Son düzenlenme: 26 Nisan 2018, 22:43:07 Eolo

Prisonero

Alıntı yapılan: Kraus - 01 Şubat 2018, 00:37:25

• Konu sahipleri ve ekip üyelerinin; güncellemeleri tek tek yeni ileti atarak belirtmesi yerine, tek iletide birleştirmesi gereklidir.