GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
17 Kasım 2025, 10:50:49

Jensen - Çete Sistemi v3

Başlatan jensen, 21 Nisan 2018, 23:43:50

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

[R]ussell_Savrinn

Eline sağlık başarılı bir sistem  :helal:

Aytuğ

Lé Spîke

jensen

Yorumlar için teşekkürler, boş bir vaktimde bug-fix ve güncelleme yapılacak.

jensen

Alıntı
v2 Güncellemesi;

- Konu içeriği ve görseller iyileştirildi.                                                                                         
- Sistem optimize edildi.                                                                                                             
- Çete aracına binince hangi çeteye ait olduğunu görebilecekler.                                                     
- Zone renk ve tagrenk kaldırıldı artık çeteye ait 1 adet renk olacak araçlar içinde geçerli.                 
- Çete araçları artık 10 dakikada bir re-spawn olacak.                                                                     
- Çete labelleri ve çete bölgeleri artık çeteye göre şekillenecek, araç plakaları ve araç renkleride dahil.
- /ceteler komutundaki hata giderildi.                                                                                           
- Çete araçlarındaki hata giderildi.                                                                                                 
- /cdavete karşılık /cetered komutu eklendi.

İndirme;
GitHub

BirAdetMuz

Çete Sistemini serverimde kullanıyorum ama çete tagları rehber sahip vip taglarının gitmesine sebep oluyor bunu nasıl engelleyebilirim ?

TRSinan28

Alıntı yapılan: BirAdetMuz - 30 Mayıs 2018, 20:21:39

Çete Sistemini serverimde kullanıyorum ama çete tagları rehber sahip vip taglarının gitmesine sebep oluyor bunu nasıl engelleyebilirim ?

İki komut oluşturarak birine sahip vs. taglarını,diğer komuta çete tagını yerleştirebilirsin.Ne zaman taglar arasında geçiş yapmak istersen komutu kullanırsın.

kelly

I want everything

jensen

Alıntı yapılan: BirAdetMuz - 30 Mayıs 2018, 20:21:39

Sistemi moduna geçirmen lazım, yorumlar için teşekkürler.

laéx

Eline koluna sağlık başarılı.Geliştirdiğim moda ekleyeceğim.

jensen

Alıntı yapılan: HeLL.AnGel - 30 Mayıs 2018, 22:51:14

Eline koluna sağlık başarılı.Geliştirdiğim moda ekleyeceğim.

Teşekkürler.

juqi

ANKA38

Kurulumunuda söyleseniz yapamayanlar varda ?

77.83.202.145 Samp - HP

_DecaT

Alıntı yapılan: ANKA38 - 04 Haziran 2018, 00:59:46

Kurulumunuda söyleseniz yapamayanlar varda ?

Neyi yapamicanki? Orda sana zaten vermis neyin nereye aticani.

ANKA38

atılcakları atıyorum serveri başlatıyorum oyuna girdikten sonra kapatıyo kendini

77.83.202.145 Samp - HP