GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

SAINTS ROLEPLAY - Bir süre ara

Başlatan Eolo(Kullanım Dışı), 14 Nisan 2018, 15:17:48

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Social

Forumun ilk gününde 130 kişinin kayıt olması ne kadar insanlara bilgilendirmiş olsakta beklemiyordum. Sunucunun en az forum kadar açıldığı gün ilgi görmesi ümidiyle bekliyorum. Ancak şuna eminim çok kaliteli roller dönecek şimdiden yerinizi alın diyorum.

Aytuğ

rootcause_

'Errors' adlı tema yüklenemiyor.

Allen

Hosting değişiminden dolayı forum 1 ile 2 saat aralığında bakım moduna alınacak, devamında hiç bir kayıp olmadan aktifliğine devam edecek.

Jarveus

Forum geldi , sıra meşhur modda sabırsızlıkla bekliyoruz. Başarılarınızın devamını dilerim. :)

kaannos

Forum açıldığı zaman kayıt olacağım, dört gözle açılmasını bekliyorum. Başarılarrr.  :şeytan:

Social

Forumun açılmasıyla dün gece aynı bir anne-baba şefkatiyle tüm gece başında bekledim. Ya başına bir iş  gelirse diye gözüme uyku girmedi. Ve uyandığımda bakıma alınmış. Forum yaşayacak mı doktor? Söyle bana doktor?!

Çok güzel işler başarabileceğimizin farkında olarak, role açlığımızı bastırmak için pusuda bekliyoruz.

rootcause_

Saints sunucusundna gelip her şeyin çalıntı olduğunu söyleyip edit mod kullanmak?

Eolo(Kullanım Dışı)

Alıntı yapılan: rootcause - 29 Nisan 2018, 20:25:21

Saints sunucusundna gelip her şeyin çalıntı olduğunu söyleyip edit mod kullanmak?

Alıntı yapılan: rootcause - 29 Nisan 2018, 20:14:35

ağlama duvarı yazmıyor konuda

Yorumun için teşekkürler.

Viality

Hwang

Tartışma içerikli iletiler temizlendi.

Bir yasal işlemde bulunacaksanız bunu buradan bildirmeyeceksiniz. Hakkınızı aramak için gereken yerlere başvurun. Bunu dava edeceğiniz kişinin bilmesine gerek yok.

Devam edilmemesini diliyorum.

Eolo(Kullanım Dışı)

İlgin ve alakan için teşekkür ederim Hwang.

Viality

Forum ve ana sayfa içerisinde yeni yeniliklerle gitmemizle beraber foruma karakter paneli entegre edildi. Karakter paneli, oyun sunucusu ile beraber kullanıcılara açık hale getirelecek. Bununla beraber forum genel görsellitesinde değişiklikler yapıldı. Kullanıcıların forumda daha kolay eylemlerini gerçekleştirilebilme açısına yeni paneller eklendi. Uyarı sisteminin geliştirilmesi ile beraber foruma entegre edildi. Kullanıcılar kural ihlallerinle beraber forumdan yasaklanmayacak, uyarılacak ve foruma hiç bir şekilde post ve yeni kayıt oluşturamayacak.
Son düzenlenme: 01 Mayıs 2018, 14:01:50 Viality

renny

Yasadışı silah elde etmeyi merak ediyorsanız bir yazı paylaştım. Bu konu hakkında sorunuz varsa forumdan yanıtlayın.

https://saints-roleplay.com/forum/index.php?topic=251.0