GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[VICE ROLEPLAY] Sunucu Aktif

Başlatan akaRetro, 23 Şubat 2018, 23:57:32

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Tunahan

Arkadaşlarım ile heyecan ile beklediğim tek sunucu uzun zamandır.

Jarveus

Umutlandırdı tüm forumu gördüğüm kadarıyla , inşallah güzelim politikası ve sistemleri 10-20 kişilik online sayısına değil de +80 sabit kişilere gelir. Pozitiflik var içimde ama VG , Rina , Safari ve YN gibi kalıp sunucular yerine gelebilir mi acaba?

ReaT

Kawai

Tanıtım videosunu birkaç defa daha izledim. Gerçekten çok kaliteli ve marjinal bir konsept.

akaRetro

Yorumlar için ekip adına teşekkür ederim.

akaRetro

Açılışa yaklaşıyoruz, kısa süreli forum ve panel bakımından ötürü bir süre erişime kapalıyız. (:

Cecan

ElysioNNN

yalindumantr

Kaç seneye açacaksınız? Nisanda dediniz halen forumu geliştiriyorsunuz.

Byhanq

Bir çok kişiyi tekrardan SA-MP'a döndürecek sunucu.Başarılar dilerim,halen daha bekliyoruz.

juliusceaser

Sunucunun sadece mobilya sistemi paylaşılmış ve o kadar abartılacak bir sistem değil. Aynı zamanda bu kadar desteğin sadece ilk trailerdaki seslendirmeden ve San Andreas'a eklenilen Vice City skinlerinden dolayı geldiğini düşünüyorum. Hatta bazı kişiler tek bir videodan roleplay'in en iyisi olarak ilan etmiş sizi :D Konsept güzel ancak gelen desteklerin abartı olduğunu düşünüyorum. Vice City mapi gelse gerçekten bu kadar abartılması aşırı normal olabilirdi.

Umarım diğer sistemleri de paylaşır, şaşırtırsınız.
Son düzenlenme: 27 Nisan 2018, 23:18:12 Nedd

Brujah

Sunucu tanıtımını beğendim oyuncuları direkt olarak süregelen bir hikayenin içine sokmak rollerin planlanmasına yardımcı olacaktır.Vice City konsepti ve hikayesi daima ilgi çekici olmuştur zaten bu arada sitenizin tasarımını beğendim fakat Los Santos haritası oyuncuların alışık olduğu bir harita ne kadar sunucuya hikaye ve senaryo yazılarsa yazılsın kitle alışagelmiş roller yapacaktır umarım emeklerinizin karşılığını alırsınız.Başarılar dilerim.

akaRetro

Yorumlarınız için ekip adına teşekkür ederim. Forum, Oyun sunucusu açılışı için net bir tarih henüz veremiyoruz. Bannerlord havasında ilerlemekteyiz. Bu platform üzerinde daha önce görülmemiş bir sunucuya tanık olmak için beklemede kalın, çok yakında sunucu ve gidişat hakkında bilgilendirme metinleri paylaşılacaktır :)

Xobho

kaannos

Tamamen Vice City mi? Harika bir şey, sunucunun açılmasını sabırsızlık ile bekliyorum. 50 kişi arasına umarım girerim.