GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Yeni Nesil Roleplay ~ yn-gaming.net

Başlatan CaLderoN, 02 Mart 2017, 23:54:24

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Yeni Nesil

1stanbul

Dr.Dodo

Allah  rahmet eylesin.Köklü bir sunucu nasıl kendini bitirebilir görmüş olduk.

kaannos

Alıntı yapılan: DoğancanG. - 14 Nisan 2018, 08:18:22

Allah  rahmet eylesin.Köklü bir sunucu nasıl kendini bitirebilir görmüş olduk.

Sunucu kendisini bitirmedi tekrardan canlandı. 20-25 kişiden Artık 70-75 kişileri görüyor, yaz ayına kadarda umarım artar.
Son düzenlenme: 14 Nisan 2018, 16:09:21 kaannos

wildclaWZ

Ücretli grafik tasarım
İletişim için; wildclawz#8853
https://www.behance.net/semhbkn

kaannos

AnadoluGaming

juliusceaser

"Wish we could turn back time, to the good old days."

kwrazz

Elime geçen ilk shotgun ile PD'ye karşı protesto başlatıp, polislere sıkıp 2'sini indirip sonradan tutuklanarak vakit geçirdiğim sunucu, şimdi bu hâllere düşmüş. :( 2017'nin Haziran aylarında oynuyordum, o zamanlar bile güzeldi fakat şimdi yönetimin yaptığı yanlış hamleler sunucuyu bitirmiştir. Duyduğuma göre hesaplar sıfırlanmış. 30 saat oynadığım hesabım vardı, o da üst yönetim tarafından banlanmıştı. Şimdi ise sunucuda adam kalmamış.

Okyanusa akan zehirli unsurlar, bir bölgeyi bitirebilir. Bize akan zehirli unsurlar, sizi sokabilir.

Dystopian

pag

Türkiye'ye Medium RPG kavramını getiren,başta ben olmak üzere birçok kişiye roleplayi öğreten sunucu yolun açık olsun :(

#ffuckkmmh

Türkiyeye MediumRP kavramını getiren sunucunun kendisin öldürüp, piyasadan çekilmesi beni üzdü açıkçası. Bunca insanın emeğini sömürüp gitmeniz bir garip oldu.

1stanbul

Bundan sonra Yeni Nesil Roleplay ismini duyduğumda 2017 yarısı ve 2018 başları zamanı değilde 2014-2016 zamanları aklıma gelicek, eskiden yaptığım arkadaş ortamları aklıma gelicek. Neyse bize zamanında yaşattığı eğlenceli ve güzel günler için minnettarız.