GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
16 Kasım 2025, 23:08:59

Metehan. Kral.

Başlatan juliusceaser, 30 Nisan 2018, 21:21:08

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

juliusceaser

18 yaşında, klasik bir lise öğrencisiyim. Makine ressamlığı bölümünde ilerliyorum. Bilgisayar üzerinden çizim yapıyorum. Genel olarak oyun oynuyorum.

Pek abartılacak bir yanım yok ancak bazı insanlar bana "Kralım, kral, adam." diye hitap ediyorlar. Hoşuma gitmiyor değil ancak, kime ne konuda ışık gösteriyorum? Bilmiyordum.

2012 yılında, Yeni Nesil'de serüvenim başladı. Arkadaşlar davet etti. Üç-dört ayda orta düzey rol bilgisine sahip oldum. Yaklaşık iki sene boyunca da devam ettim. Sonra hafiften sunucu DM sunucusuna kaçmaya başladı, bıraktım.

O sıralar ilk kez Türk Konseptli bir sunucu olan Safari Roleplay'i gördüm, katıldım ve oynamaya başladım. Bir sene oynadıktan sonra ismini hatırlamadığım orta düzeyde farklı bir sunucuya başladım, bir kaç aya da kapandı zaten.

Ardından Safari'ye tekrardan döndüm ve bir kaç ay sonrasında nedenini bilmediğim bir şekilde hesabımı kaptırdım. Geri almam yaklaşık 1.5 senemi aldı, ancak değdi. Gibi.

2016 yılından itibaren hunharca, günde 10 saat ve üzeri Safari'de takılıyordum, sürekli helper olma çabasında ilerliyordum. Nedenini bilmediğim bir şekilde yönetmek istiyordum. İçgüdü veyahut başka bir şey. Gözüm sunucunun yüksek yönetimindeydi. Helper oldum olmasına, ancak o zamanın şartlarında Level 1 Helper'dan Level 2 Helper'a çıkmam tam 6 ayımı aldı. Yunus abim sağolsun bataklıktan kurtarmıştı beni.

Bir sene boyunca devam ettim. Level 4 Helper'ım, adminliğe erişmenin son günleri. İki kişi admin olmayı bekliyoruz. Öylesine bir rekabete girdim ki, toplam bir sene yaptıklarımın belki de daha fazlasını yapmışımdır. Kimisi köle diyordu, kimisi salak. Kimseyi kaideye almadım. Sonrasında diğer arkadaş adminliğe alındı. Ancak öncesinde yüksek yönetim benimle bir nevi dalga geçti. Yediremedim.

Sonrasında giresim gelmedi bıraktım :D Üç-dört ay sonrasında tekrardan başladım. Aynı şekilde. Ancak bu sefer sunucuda gereksiz bir şekilde oyuncuları diğer oyunculara provoke eden bir canımız kardeşimiz yüzünden bir çok kez uyarı aldım. Yapmadığım bir çok şeyden ötürü yönetimin yanlış yaptırımlarından uyarı aldım. Bir çok kez tehditler üstü kapalı/açık tehditler aldım. Sadece oyunculardan değil adminlerden bile almışlığım var. En sonunda bıraktım.

Sunucuda iki-iki buçuk sene boyunca yardımcı ekip bölümünde görev aldım. Ve bu süreç boyunca sunucudaki elli küsür kişiyi abim, kardeşim olarak kazandım. Bir çok kişi ben sunucuyu bıraktığımda bana Kral lakabını taktılar. O günden itibaren sunucuya ve en azından bir kaç oyuncuya bir şeyler kazandırdığımı fark ettim. Artık neden bana kral dediklerinin farkına varmıştım. Sonrasında sunucunun beni hak etmediğini veya benim o sunucuyu hak etmediğimi düşündüm.

Şimdi ise bir "helper" olarak sunucu açma projem var. Olgun, iyi bir ekip ile ilerliyorum ve nedenini bilmediğim bir şekilde mutluyum. Belki de bana o lakabı takanlar ertesi gün sunucumda olacak. Nasıl tepki verecekler, nasıl tepki vereceğim? İnanın ki bilmiyorum. Taht kime kalacak, bilemeyiz. :yaramaz2:

Projem, bir kaç haysiyetsiz arkadaş yüzünen şimdilik askıya alındı. Artık anladığım kadarıyla kimseye güvenemeyeceğimden kendi kendime pawno öğrenmeye başladım. Aklımdaki deli dolu sistemlerle tam gaz devam ediyorum.

Alta şu şarkıyı bırakıp kaçıyorum, okuduğunuz için teşekkürler.

Son düzenlenme: 28 Mayıs 2018, 22:15:17 Nedd

White

ByGold

iamnotfeelgood (a.k.a IaNFG)

Adam diyorsun da, adam dediğimde kızıyorsun. :D
Örnek aldığım, beni eğiten insan. Semtimi kirletsen de iyisin iyi.  :kahkaha:

Sevgilerle,
Mehmet.

TalhaB

Kral, seni tanıyorum bir yerden ama halen çıkarmadım.

kelly

I want everything

Tunahan

UzmanSampCı

aramıza hosgeldin need senin vatan gaming diye swinmi vardı

Selim

Christian

Tell your men they work for me now, this is my city!

alicaliskan

Kendini çok iyi anlatmışsın bu yazdıkların bile sunucu açtığında birilerini çekebilecek düzeyde,sunucu açtığın zaman orada bulunacağım. :)

!Adrogos

Safaride galiba gördüm , hoşgeldin projende başarılar  :helal:

juliusceaser

Alıntı yapılan: UzmanSampCı - 14 Mayıs 2018, 13:37:14

aramıza hosgeldin need senin vatan gaming diye swinmi vardı
Hayır bulunmadım.
Alıntı yapılan: WizCarl - 14 Mayıs 2018, 15:33:07

Kendini çok iyi anlatmışsın bu yazdıkların bile sunucu açtığında birilerini çekebilecek düzeyde,sunucu açtığın zaman orada bulunacağım. :)
Geçmişte yaşadıklarımın beni buralara getirdiğini varsayarak, bu konuda kendime ve yönetim ekibime güveniyorum. Teşekkür ederim.
Alıntı yapılan: !Adrogos - 14 Mayıs 2018, 20:01:11

Safaride galiba gördüm , hoşgeldin projende başarılar  :helal:
Teşekkürler. Safari'deki şu an adım Seymanur Uysal. Nadiren de olsa arada bi' yarım saatliğine takılıyorum.
Alıntı yapılan: Christian - 14 Mayıs 2018, 15:18:44

Hoş Geldin dostum..
Hoşbuldum.

Alıntı yapılan: Tunahann - 13 Mayıs 2018, 21:48:56

My Lord.
:)

Alıntı yapılan: TalhaB - 03 Mayıs 2018, 20:22:47

Kral, seni tanıyorum bir yerden ama halen çıkarmadım.
Safari'de bir çok ismim vardı. Oynadıysan elbet görmüşsündür.
Alıntı yapılan: Craxis - 03 Mayıs 2018, 20:20:03

Adam diyorsun da, adam dediğimde kızıyorsun. :D
Örnek aldığım, beni eğiten insan. Semtimi kirletsen de iyisin iyi.  :kahkaha:

Sevgilerle,
Mehmet.

adam felan değilim ben :D

Alıntı yapılan: White - 03 Mayıs 2018, 17:31:11

Hosgeldiniz
Alıntı yapılan: Shalute - 13 Mayıs 2018, 21:37:22

başarılar
Hoşbuldum, teşekkürler.

kelly

I want everything

volitina

meto seni tanımayanı tokatlarım

juliusceaser

Alıntı

Projem, bir kaç haysiyetsiz arkadaş yüzünen şimdilik askıya alındı. Artık anladığım kadarıyla kimseye güvenemeyeceğimden kendi kendime pawno öğrenmeye başladım. Aklımdaki deli dolu sistemlerle tam gaz devam ediyorum.

Lork