GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Loung Roleplay GameMode Satılık!

Başlatan rootcause_, 04 Mayıs 2018, 19:09:20

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

rootcause_

Sunucu modumuz satılıktır, sistemleri aşağıda bıraktığım tanıtım konusundan bakabilirsiniz. Mod daha bitmemiştir. Satın alan kişiye bitmiş hali verilmeyecektir.
Tanıtım Konusu: https://www.pawnoturk.com/forum/sa-mp-sunuculari/(0-3dl)loung-roleplay-we-will-make-the-best/

300 TL ve altı teklif kabul edilmeyecektir.

Mapler dahil değildir.

Modda bulunan bazı sistemler

Birlik sistemi
10 adet meslek(para taşıma, madenci, çimentocu, bahçıvan, tırcı, temizlikçi, pilot, çiftçi, otobüs şoförü, kola teslimatçısı)
Maske sistemi
Mobilya sistemi
Banka soygun sistemi(gelişmiş)
Poker sistemi
Loto sistemi
Otomatik değişen hava sistemi
İşyeri sistemi
Yazlık sistemi
Arazi sistemi
Graffiti sistemi
Çadır sistemi
Otel sistemi
Benzin sistemi(gelişmiş)
Sunucu bilgilerini / meslek fiyatlarını ve daha fazlasını oyun içi kontrol edebilme
Karakter bilgi sistemi(gelişmiş)
Küçük market sistemi
Çete / Aile bölge sistemi
Gelişmiş anti hile sistemi
Hurdacıya araç satma sistemi
Bağışçı sistemi
Burger satın alma menüsü sistemi
Envanter sistemi
Kuyumcu soygun sistemi
Altın sistemi
Vergi sistemi

Son düzenlenme: 05 Mayıs 2018, 23:36:06 rootcause

Dystopian

Hayırlı satışlar modu hawk kodlamamışmıydı ?

rootcause_

staple

Umarım bir diğer önceki sunucunuz gibi, bu mod veya moddaki sistemler alıntı değildir. Hayırlı satışlar.

rootcause_

Alıntı yapılan: Destiny - 04 Mayıs 2018, 20:17:22

Umarım bir diğer önceki sunucunuz gibi, bu mod veya moddaki sistemler alıntı değildir. Hayırlı satışlar.

Araştırabilirsiniz, mod alıntı değil.

Teşekkürler.

squad

Valveron

Alıntı yapılan: squad - 04 Mayıs 2018, 21:03:14

umarım troll satıştır

Olsa ne yazar Hırvatistan modu bu türkçeleştirip bazı modlardan sistem alıyorlar :) buna para veren enayinin önde gidenidir afedersiniz. :)

rootcause_

Alıntı yapılan: Valveron - 04 Mayıs 2018, 21:06:32

Alıntı yapılan: squad - 04 Mayıs 2018, 21:03:14

umarım troll satıştır

Olsa ne yazar Hırvatistan modu bu türkçeleştirip bazı modlardan sistem alıyorlar :) buna para veren enayinin önde gidenidir afedersiniz. :)

Kanıtını verirmisin bana?

Haftalardır aynı şeyi söylüyorsun yeter çekemiyorsan benim konuma girme.

rootcause_

Konuya bazı sistemleri ekledim, alıcılar özel mesaj atabilir duruma göre indirim yapılabilir.

Jawié

Son nefeslerini veren bir balık misali bu oyunda, böyle basit bir modu 750₺ gibi bir fiyata satmaya çalışıyorsun. Modun tek ilgi çekici yanı haritalar, onları da yanında vermiyormuşsun zaten. Sistemler kodlanır, ahım şahım bir yanı yok. Fiyat çok abartı olmuş. Bu moda 50₺ bile çok, 750₺ kim, neden versin?  :şeytan:

rootcause_

Alıntı yapılan: Jawié - 05 Mayıs 2018, 00:44:19

Son nefeslerini veren bir balık misali bu oyunda, böyle basit bir modu 750₺ gibi bir fiyata satmaya çalışıyorsun. Modun tek ilgi çekici yanı haritalar, onları da yanında vermiyormuşsun zaten. Sistemler kodlanır, ahım şahım bir yanı yok. Fiyat çok abartı olmuş. Bu moda 50₺ bile çok, 750₺ kim, neden versin?  :şeytan:

Sistemler dediğim gibi tam yazılmadı, mapleri satmamamın sebebi ise hepsini tamamladık, projede kullanacağız.

Bunu göz önünde bulundurarak yazarsan sevinirim, sistem kodlanır ama kodlamanın k sini bilmeyen kişiler var çoğunlukla.
Son düzenlenme: 05 Mayıs 2018, 00:51:46 rootcause

Jawié

Alıntı yapılan: rootcause - 05 Mayıs 2018, 00:47:07

Sistemler dediğim gibi tam yazılmadı, mapleri satmamamın sebebi ise hepsini tamamladık, projede kullanacağız.

Bunu göz önünde bulundurarak yazarsan sevinirim, sistem kodlanır ama kodlamanın k sini bilmeyen kişiler var çoğunlukla.

Göz önünde bulundurarak yazdığım için o yazı ortaya çıktı zaten. Modun daha bitmemiş olması demek fiyatın ucuz olması demek. Ben seni fiyat açısından eleştirdim. Modun aynısını kopyalar, kodlarım, sıkıntı yok amma velakin senin de dediğin gibi, kodlamanın "k"sini bilmeyen kişi için 750₺ çok çok fazla bir miktar. Üstelik cümlemin de başında belirttiğim gibi: Son nefeslerini veren bir balık misali bu oyunda, böyle basit bir modu 750₺ gibi bir fiyata satmaya çalışıyorsun. Anlatabiliyor muyum?

rootcause_

Alıntı yapılan: Jawié - 05 Mayıs 2018, 09:35:24

Alıntı yapılan: rootcause - 05 Mayıs 2018, 00:47:07

Göz önünde bulundurarak yazdığım için o yazı ortaya çıktı zaten. Modun daha bitmemiş olması demek fiyatın ucuz olması demek. Ben seni fiyat açısından eleştirdim. Modun aynısını kopyalar, kodlarım, sıkıntı yok amma velakin senin de dediğin gibi, kodlamanın "k"sini bilmeyen kişi için 750₺ çok çok fazla bir miktar. Üstelik cümlemin de başında belirttiğim gibi: Son nefeslerini veren bir balık misali bu oyunda, böyle basit bir modu 750₺ gibi bir fiyata satmaya çalışıyorsun. Anlatabiliyor muyum?

Fiyatı 300 e düşürdüm daha da düşürmeyi düşünmüyorum ortada emek konusu, çoğu klan sunucudan daha iyi sistemlere sahip.

rootcause_

pag

Madem sunucu açıyorsunuz neden sunucunun oyun modunu satıyorsunuz anlamış değilim  :maalesef: