GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Yeni Nesil Roleplay ~ yn-gaming.net

Başlatan CaLderoN, 02 Mart 2017, 23:54:24

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kaannos

her güzel bir şeyin sonu vardır, güzel anılar geçirdim bu sunucuda keşke böyle olmasaydı. Ne diyelim artık belki bir gün yeniden sunucu açılır.  :sigara:  :hm:

kelly

eğer karakterlerinin yedeklerini aldıysalar ve tekrardan aktif ederlerse eski karakterleri sunucunun düzeleceğine inanıyorum

I want everything

Castroll

Alıntı yapılan: Krajas The Great - 26 Mart 2018, 15:30:29

Öldü fakat gömeni yok.

Gömüldü... :uzgun: Roleplay'e başladığım sunucu. Her şey için teşekkürler...

Adanalee

viathegod32

developer & producer

Paddon34

kwrazz

Ağlamak istiyorum. Cidden ağlamak istiyorum çünkü bu platformda bir sürü insan tanıdım. Hem de bir sürü. Şimdi ise kapanmasını görmek, insanı üzüyor. Kapanış indexini ben hazırlasaydım, yaparken ağlardım herhalde. Koskoca sunucu bir yıldız gibi kaydı. Vay be diyorum, vay be... hakkınızı helal edin YN-G oyuncuları ve YN-G adminleri. Diyecek başka bir şey yok. Yeri geldi bıraktık, trolledik, hile açtık. Yeri gldi, ciddi ciddi sıfırdan başlayıp oynadık. Ama şimdi kapanışını görmek üzüyor bizleri. Salsak bile güzel sunucuydu be. Yine iyi dayanıyordu da, son rütuşlar işi bozdu.

Okyanusa akan zehirli unsurlar, bir bölgeyi bitirebilir. Bize akan zehirli unsurlar, sizi sokabilir.

Dr.Dodo

jensen

Bir çok anım oldu, NGG'nin teklifini ciddiye almalıydı(k)nız. Her şey için teşekkürler :helal:

Jarveus

Keşke yönetimini ele alsam dediğim çok hatasını gördüğüm dev bir çınar VG den sonra Allah yolunuzu açık etsin YN ekibi.

juliusceaser

alamora

adminliğimde tek başıma görev yaptığım sunucu(Son zamanlarda)
The end

dillimore founder.

AdemTR

Hayatıma giren tüm dostlarımı arkadaşlarımı bu sunucuda buldum bu sunucuda o eğlenceyi yaşadım. Belki bir gün döner fakat çok oyuncu kaybetti sunucuda çok sistemsel bug vardı her şey oyuncuların isteğine göre yapılmalıydı.

Eolo(Kullanım Dışı)