GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Vinewood Roleplay - www.vw-roleplay.com

Başlatan Vinewood, 09 Mayıs 2018, 16:58:00

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vinewood

Vinewood'a hoşgeldin! Evet evet biliyoruz her tarafta zenginlik ve kalite kokuyor, tam olarak bu yüzden buradayız ve sen de tam olarak o yüzden burada olmalısın. Biz uzun zamandır rollere olan sevgimizi doya doya yaşayamıyorduk senin de aynı hisler içinde olduğunu biliyoruz, kaliteli ve zengin rol yapma imkanını hem kendimiz hem de topluluğumuz için arzuluyoruz. Süslendirilmiş sözleri bir kenara bırakıp kısa ve net şekilde düşüncelerimizi belirtiyoruz;

Diğer alternatiflere karşı Vinewood Roleplay size yalnızca oyuncu kitlesi olmak dışında bir "Topluluk" olma fırsatını sunuyor. Üzerinizden geçinen ve egosunu tatmin eden yönetim kadrosu yerine yıllarca sizinle aynı statüde bulunmuş bizler topluluğumuz için çalışıyor olacağız. Açık sözlülük, samimiyet ve anlayış mottosunu benimseyerek ilerleyen yönetici ekibi, değerli Vinewood Roleplay Topluluğuyla buluşmak için sabırsızlanıyor. Aradığımız rol kalitesini oluşturmak topluluğumuzun kendi ellerinde, yönetim ekibi olarak sizlerle birlikte bu deneyimi ve eğlenceyi doruklarında yaşamak istiyoruz. Bu zaman diliminde yine sizlerin fikir ve düşünceleriyle birlikte hem Vinewood hem de topluluğumuzu düzenleyerek, geliştirerek ve bununla birlikte sürekli üzerine ekleyerek yükselen bir değer haline getirmek asıl amacımız. Zamanınızı daha fazla almak yerine hemen bilgilere geçelim;

Çok kısa bir süre içerisinde sizlerle buluşturmak için hazırladığımız Vinewood Roleplay forumu 09.05.2018 Çarşamba günü saat 20.00'da sizlerle olacak. Sunucunun açılış tarihi de bir kaç gün sonra değerli topluluğumuza forumdan duyurulacak!

Yeni rollere olan aşkımız, hevesimiz ve heyecanımızla birlikte bizler hazırız. Ya siz?

"Tanıtım Kuralları'nı okudum ve konumun kurallara uygun olduğunu kabul ediyorum."
Son düzenlenme: 09 Mayıs 2018, 21:00:04 Vinewood

Koero

Abarti

İPŞİR

Xeiar

Dystopian

Başarılar umarım istediğiniz yere ulaşırsınız.

harunsybn56

Feold

Özlediğimiz ortama dönüyoruz, ne mutlu bize.

0FM3S

Eski ortamları yaratacağını biliyoruz, kaliteli içerikler göreceğimize eminim. Buradayım.

DWTH3BL4CK1NG

Özlenen ortamlara geri dönüş muhteşem olacak!

evol

Rockefeller

Vinewood

Vinewood