GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Liva Roleplay | www.livarpg.com | Açılış: 01.06.2018 | Forum AKTİF

Başlatan Kronsy, 26 Mart 2018, 00:16:34

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Kronsy

Alıntı yapılan: Oceanus - 08 Mayıs 2018, 07:23:17

Sunucunun açılmasını dörtgözle bekliyoruz

Açılış tarihini bilgilendirme olarak web sitemizden kısa süre içinde yapacağız, takipte kalın.

Alıntı yapılan: Dystopian - 08 Mayıs 2018, 07:28:32

Alıntı yapılan: Müdbezel - 07 Mayıs 2018, 12:12:10

başarıllar dilerim.

Teşekkürler.

Alıntı yapılan: kwrazz - 08 Mayıs 2018, 19:12:32

Ne zaman açılır? Bir an önce oynamak istiyorum, güzele benziyor. :) Karakter başvurularına bakmayı unutmayın sakın.  :D

Bunun bilgilendirmesini web sitemizden yapacağız, takipte kalın. Yorumunuz için teşekkürler karakter başvurularına bakılmakta.
Son düzenlenme: 08 Mayıs 2018, 19:49:23 Kronsy

harunsybn56

Serverde bir kaç günüm geçti server bence güzel [Serverden bi videom]

Videoda biraz sıkıntı çektim kullandığım edit programı yüzünden bir kaç dkkası Siyah ekran

Son düzenlenme: 09 Mayıs 2018, 17:38:43 harunsybn56

harunsybn56

Kronsy

Alıntı yapılan: harunsybn56 - 09 Mayıs 2018, 18:19:32

Karakter başvurusuna BAKIN! :D [Ezio_Folliero]

Başvurular sıra sıra kontrol edilmekte, başvurunuz kabul edildiğinde bilgisi mail ve pm aracılığı ile gelir size.

MyRondo

Birkaç gün oynamıştım, admin herşeyi yanlış anlayıp banladı. Adminlerinizi daha iyi seçmenizi öneririm, başarılar umarım iyi yerlere gelirsiniz :)

Kronsy

Alıntı yapılan: MyRondo - 09 Mayıs 2018, 22:03:12

Birkaç gün oynamıştım, admin herşeyi yanlış anlayıp banladı. Adminlerinizi daha iyi seçmenizi öneririm, başarılar umarım iyi yerlere gelirsiniz :)

Sunucu modu ile birlikte her şeyi yeniledik buna yönetim ekibi de dahildir. Teşekkürler.

Patrione

juliusceaser

Sistemleriniz önceden de belirttiğim gibi çok güzel. İnşallah sunucunuzda troll oyuncular olmaz. Sistemlere yazık ederler.

Kronsy

Alıntı yapılan: Nedd - 10 Mayıs 2018, 16:22:44

Sistemleriniz önceden de belirttiğim gibi çok güzel. İnşallah sunucunuzda troll oyuncular olmaz. Sistemlere yazık ederler.

Bunun için karakter başvuru sistemi getirildi, bunun yanında ID sistemi var banlanan kişi eğer ''troll'' sebebinden banlanırsa bir daha sunucuya hiç bir şekilde giremez. Güzel yorumunuz için teşekkürler.

Dirtys

Beklemedeyim, bi' sonraki adresim burası. Eski kafasını yakalamak için sizdeyim baylar. İyi çalışmalar.

sizzurp

Açılmasını sabırsızlıkla bekliyoruz, ekip profesyonel çalışıyor :D

MasscRe

Çok güzel olacağından eminim, sizler için çalışıyoruz.  :kro:

Loung