GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[0.3.7] Nirvana Hırsız Polis | V1.0 Beta |

Başlatan Dystopian, 10 Mayıs 2018, 21:07:27

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Dystopian

Nirvana Roleplay ekibi olarak 09/05/2018 Tarihinden itibaren Nirvana Hırsız Polis olarak devam etme kararı aldık. En iyi ve sorunsuz şekilde bu işi devam ettirmeye çalışıcağımızdan emin olarabilirsiniz.

Hırsız polis sunucusu açmamızın sebebi roleplay modunu geliştirecek düzeyde bir coderimiz'in olmamasıdır. Peki hırsız polis sunucu modunu geliştirecek düzeyde bir coder buldunuz'mu derseniz evet bulduk ve hırsız polis açmaya karar verdik sunucu ismin'de hiç bir değişiklik yapılmayacak Nirvana olarak kalacaktır. 0'dan hırsız polis modu yapmıyoruz daha önceden yapılan ve geliştirilmeye açık olan daha doğrusu dünya kadar eksiği olan bir mod'la yola çıkıyoruz.

Modumuz beta sürüm olarak aktif edilecek ve zamanla geliştirilip sizlere sunulacaktır yenilikçi bir sunucu olmaya gayret göstereceğiz ve sizler için hizmet vereceğiz.

Proje Sahibi

Dystopian > Sunucu Sahibi & Proje Sahibi

Yönetici

theNMVAU > Pawno Coder / Developer
      Pesimist > Web Developer

Level 5 Admin

NoelDayi > Teamspeak sorumlusu / Server Admin

Level 4 Admin

Bulunmuyor/Yok > -

Level 3 Admin

Squeezy > Mapper / Server Admin

IP : [Pasif]
Web Site : Nirvana-Hp.com [Pasif]
Teamspeak : ts.nirvana-hp.com [Pasif]

[ + ] Giriş kayıt sistemi (Eklendi)
[ + ] Graffiti sistemi ile duvarlara tag atabilirsiniz.(Eklendi)
[ + ] Soygun Sistemi (Eklendi)
[ + ] Banka Soygun Sistemi (Eklendi)
[ + ] Vip Sistemi(Eklendi)
[ + ] Ev Sistemi (Eklendi)

"Tanıtım Kuralları'nı okudum ve konumun kurallara uygun olduğunu kabul ediyorum."
Son düzenlenme: 13 Mayıs 2018, 22:18:48 Dystopian

HeLL.FuRRy

Konsept Güzel Tutar İnşallah Böyle Güzel Serverlerı Bulmak Kolay Deil Kodlamasıda

Dystopian

Alıntı yapılan: HeLL.FuRRy - 10 Mayıs 2018, 21:27:27

Konsept Güzel Tutar İnşallah Böyle Güzel Serverlerı Bulmak Kolay Deil Kodlamasıda

Yorumun için teşekkür ederim(z).

Dystopian

Tanıtım konusun'daki grafikler ( tasarımlar ) yakın zamanda düzenlenecektir.

juliusceaser

Af edersiniz, don değişir gibi fikir değiştiriyorsunuz. Roleplay'den Hırsız Polis'e. Sırada başka bir oyun modu var?

Üstelik olarak NMVAU, ailevi nedenlerden ötürü kadromuzdan ayrıldığını belirttin ancak bir kaç gün sonra başka sunucular için çalışmaya başladın. Çalışmak istemediğini belirtmen yeterliydi.

Fazla sözüm yok, modları göremeden bir şey diyemeyeceğim. Şimdilik önyargılıyım, olumsuz bakıyorum.

LaFleur

Bir fark yaratmazsanız başarılı olamayacağınızı düşünüyorum.Piyasa hırsız-polis sunucusu kaynıyor.Tabii ne kadar piyasa kaldıysa orası ayrı bir konu.Şuan ki görünüş klasik bir hırsız-polis sunucusu görünümünde.Bol şans.

TufanCan

Umarım diğer hırsız polis sunucularından farklı olur eğer aynı sistemler olursa tutmaz gibime geliyor başarılar.

!Adrogos

Başarılar , inşallah klasik bir HP sunucusu olmaz

Dystopian

Alıntı yapılan: Nedd - 10 Mayıs 2018, 22:16:24

Af edersiniz, don değişir gibi fikir değiştiriyorsunuz. Roleplay'den Hırsız Polis'e. Sırada başka bir oyun modu var?

Üstelik olarak NMVAU, ailevi nedenlerden ötürü kadromuzdan ayrıldığını belirttin ancak bir kaç gün sonra başka sunucular için çalışmaya başladın. Çalışmak istemediğini belirtmen yeterliydi.

Fazla sözüm yok, modları göremeden bir şey diyemeyeceğim. Şimdilik önyargılıyım, olumsuz bakıyorum.

Öncelikle değerli yorumun için teşekkürler , konuda belirttiğim gibi o zamanlar coder bulamamıştık ve mod iptal oldu fazlasıyla bug oluşmuştu. Şuan emre arkadaşımızı bulduk coder olarak bizimle çalışma kararı aldı mod'la ilgili yakın bir zamanda bir kaç görsel ekliyeceğim umarım görseller eklendikten sonra ön yargın kalkar. Tekrar teşekkür ederim yorumun için.

Dystopian

Alıntı yapılan: LaFleur - 11 Mayıs 2018, 01:07:45

Bir fark yaratmazsanız başarılı olamayacağınızı düşünüyorum.Piyasa hırsız-polis sunucusu kaynıyor.Tabii ne kadar piyasa kaldıysa orası ayrı bir konu.Şuan ki görünüş klasik bir hırsız-polis sunucusu görünümünde.Bol şans.

Yorumun için teşekkür ederim , değişik bir konsept yaratmaya çalışacağız.

Alıntı yapılan: TufanCan - 11 Mayıs 2018, 07:47:52

Umarım diğer hırsız polis sunucularından farklı olur eğer aynı sistemler olursa tutmaz gibime geliyor başarılar.

Yorumun için teşekkür ederim , diğer sunucularda olmayan sistemleri eklemeye gayret gösteriyoruz.

Alıntı yapılan: !Adrogos - 11 Mayıs 2018, 08:00:05

Başarılar , inşallah klasik bir HP sunucusu olmaz

Yorumun için teşekkür ederim , Klasik bir hp sunucusu olmamaması için çalışıyoruz.

pag

Goddeww

Afedersinizde Nedd'e katılıyorum don değiştirir gibi konsept değiştirenden pek bişey beklemem ama , Başarılar inşallah güzel bi yer olurda gelir oynarız. :pcyumruk:

Loung

Dystopian

Alıntı yapılan: Loung - 11 Mayıs 2018, 15:50:19

Başarılar.

Yorumun için teşekkürler.

Alıntı yapılan: Quintx - 11 Mayıs 2018, 15:45:09

Afedersinizde Nedd'e katılıyorum don değiştirir gibi konsept değiştirenden pek bişey beklemem ama , Başarılar inşallah güzel bi yer olurda gelir oynarız. :pcyumruk:

Yorumun için teşekkürler , Need'e söylediklerimin aynısı senin yorumun için'de geçerli. En iyi şekilde sunucuyu geliştireceğimize emin olabilirsiniz.