GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Vinewood Roleplay - www.vw-roleplay.com

Başlatan Vinewood, 09 Mayıs 2018, 16:58:00

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

0FM3S

Yığılmadan devam ediyor, buralardayız.

Prisonero

Alıntı yapılan: Kraus - 01 Şubat 2018, 00:37:25
  • Konu sahipleri ve ekip üyelerinin; güncellemeleri tek tek yeni ileti atarak belirtmesi yerine, tek iletide birleştirmesi gereklidir.

0FM3S

Vinewood

Web servisleri, servis sağlayıcı tarafından sunucu değişimi sebebi ile gece boyu kesintiler yaşatabilir. Gün doğumunda gerekli güncellemeler sağlanmış olacak.

LaRocha

Sturmbannführer Kamalior Wilhelm Ulgurstein 10.Schutzstaffel Panzer Division ''Frundsberg'' Kommandant

Paddon34

Adı PD Roleplay olursa gelirim. Resmen PD yöneteceksiniz illegal rol yaptırmaya adam arıyorsunuz.

Armen

Forum tabanı SMF ' ye geçilirse daha güzel olur diye düşünüyorum.

Adobe Illustrator - Adobe PhotoShop CS6 - GFX Pack
Designer - Logo Designer - Graphic Editor - Index Designer

GodOfArmen#0437

Vinewood

Alıntı yapılan: Paddon34 - 12 Mayıs 2018, 10:18:25

Adı PD Roleplay olursa gelirim. Resmen PD yöneteceksiniz illegal rol yaptırmaya adam arıyorsunuz.

Günümüze kadar açılmış tüm topluluk sunucularında departman kemik yapılanma olmuştur ve öncelik olarak varsayılabilecek adımlar bu yönde atılmıştır. Sunucunun bel kemiği olan ve bütün düzeni sağlama konusunda önemli etken olan departmanın sıkı bir şekilde hazırlanması ve kemik ekibinin var olması maalesef sunucunun adını sizin tabirinizle "PD Roleplay" adına çevirmiyor. Düşüncenizin yanlış olduğunu ve son iki haftalık süreç içerisinde yaşadığınız herhangi bir olay sonrası geçmişe dair bir kin ile bu yorumu yazdığınızı düşünüyor ve eleştiri eleştiri algısıyla yorumunuz için teşekkür ediyoruz.

Alıntı yapılan: Armen - 12 Mayıs 2018, 13:11:24

Forum tabanı SMF ' ye geçilirse daha güzel olur diye düşünüyorum.

phpbb geçmişe dair özlem ve güvenlik açısından tercih edilmiş bir forum sistemi. Evet, ilerleyen süreç içerisinde forum sistemi üzerinde değişiklik gerçekleşebilir fakat şuan olası değil. Yorum ve düşünce için teşekkürler.

thraust

Vinewood

Alıntı yapılan: thraust - 12 Mayıs 2018, 14:05:39

Ne zaman açmayı düşünüyorsunuz?

Açılış oldukça yakın bu hafta içerisinde bir duyuru gerçekleştirilecek, forumu takip edebilirsiniz.

Sessizsound

Normal sunucu modunda bulunan sistemleri paylaşıyorsunuz biraz farklılık kendiniz yapın :) edit değil

Başarılar.

[KAMU SPOTU]
Yılda tam olarak 130 bin kişi kendi serverlerini açmak istiyor, açıyor ve yaklaşık 3 hafta sonra kapanıyor, lütfen server açmıyalım, açtırmayalım maddi manevi zarara uğramayalım, güzel serverlere girip oynayalım...

Vinewood

Alıntı yapılan: Sessizsound - 12 Mayıs 2018, 14:48:43

Normal sunucu modunda bulunan sistemleri paylaşıyorsunuz biraz farklılık kendiniz yapın :) edit değil

Başarılar.

Taban aldığımız "paylaşılmış" bir oyun modu bulunmuyor. Sistem tanıtımları kategorisini detaylı bir şekilde incelemeye devam etmelisiniz. Vinewood projesi için tüm servisler sıfırdan oluşturuldu ve daha önce başka sunucu isimleri altında deneyimlenmiş servislere ait değil. Bu konuda açıklamamız aslında basit.

Bunun dışında, karakter başvuruları hakkında bilgilendirme bu bağlantı üzerinden Vinewood topluluk kullanıcılarına duyurulmuştur.

Detaylar için ilgili bağlantı; https://www.vw-roleplay.com/forum/viewtopic.php?f=2&p=1028#p1028

thraust

Foruma üye oldum ve şahsen ben beğendim forumu. Hiçbir şey göze batmıyor sade ve güzel.

Vinewood

Kurgulanmış medya patronu Vinewood Agency tarafından Los Santos sakinleri için oluşturulan Tracebook hakkında detaylar paylaşıldı.

Detaylı bilgi ve ilgili bağlantı için tıklayın.